Allah razı olsun inşallah rabbim sizlerinde Darda bırakmasın
[/QUOTE ]
Amiiin allah yardimcin olsun canim
Allah razı olsun hayırlı şekilde ve zamanda kucağına almak nasıl olsunBen 10 haftalık hamileyim ve bebeğin kalp atışı yedinci haftada olmuştu fakat çok az duyulmuştu.şuan çok net duyuluyor. Bebeği görmesi altıncı hafta için yeterli bir durum. Kendini üzme . Ağrılarında normal tüp bebekte ağrı oluyor maalesef ben az önce acilden geldim. Serum taktırmak zorunda kaldım. Bu dönemde ağrı eşiğin düşmüş olabilir. Benim iki kere kanamam bile oldu çok zor zamanlar geçirdik. İçini ferah tut ve bebeğinle konuş. Onu çok sevdiğini ve beklediğini söyle. Ben öyle yapıyorum. Kendini sakinleştir. Stres bebeğine zararlı. Allah’ın izniyle kucağımıza alırız inşallah.
Korkmak istemiyorum ama yüreğim kuş gibi çırpıyor hayırlısı8-9 haftalık duyan var. Korkma
Çok teşekkür ederim inşallah herşey güzel olur herkes için7 haftalikken karnimdan kese bile gozukmedi alttan bakinca kalp atisini bile duyduk. 8.haftada karnimdan gözüktü hersey sakin olun hersey güzel olur insallah gönlünüzü ferah tutun stres yapmayin..
Haydi hayırlısı inşallahBende 5.5 haftalık hamileyim kese göründü bebek nokta kadar haftaya kalp atışı için doktor çağırdı.
Arkadaşım gittin mi doktoraMerhaba. Son adetime göre 7hafta 0 günlük hamileyim. 5+6’da muayene olduğumda kese gözüktü ama içinde embriyo gözükmedi. Haftaya tekrar gel dedi doktor ve dün 6+6 haftalıkken gittiğimde kesenin büyümüş olduğunu gördü ancak embriyo yine gözükmedi. Gene haftaya gelmemi söyledi. 6+6’ da bile embriyo görünmediyse boş gebelik mi acaba diye çok korkuyorum. İlk gebeliğimde de kalp atışı alınmamıştı diye kürtaj olmuştum. Sizce boş gebelik mi yorumlar mısınız tecrübelerinize dayanarakşimdiden teşekkürler...
Eyvahlar olsun malesef bebegini kaybetmissinArkadaşlar şimdi doktorda geldik 6+4 haftalık hamileyim bebek oluşmuş ama kalp atışı duyulmadı haftaya gel tekrar dedi ama ben şuan endişelenmek ten kalp krizi gecirecem duyulmaması normalmi çok kötü hissediyorum kendimi
Bu nasıl bir espiri anlayışı hamile insana böyle yazılırmı?Eyvahlar olsun malesef bebegini kaybetmissinyaw şaka şaka daha yeni hamilesin doktor demedi mi sana hemen duyulmaz diye yada sormadin mi yaw
Şaka yazdım ya Allah AllahBu nasıl bir espiri anlayışı hamile insana böyle yazılırmı?
Aaaa tekrar hamile olmana çok sevindim. Lütfen stres yapma. Ayrıca vajinal muayeneden de hiç korkma ben çok oldum bu hamileliğimde. Hiç sıkıntı etme. Sen tekrar hamile olmanın tadını çıkar. Keyfine bak bence. İnş en kısa zamanda kalp atışını duyarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.Arkadaşlar şimdi doktorda geldik 6+4 haftalık hamileyim bebek oluşmuş ama kalp atışı duyulmadı haftaya gel tekrar dedi ama ben şuan endişelenmek ten kalp krizi gecirecem duyulmaması normalmi çok kötü hissediyorum kendimi
Mayıs diyor ya 4 5 aylık hamiledir kızEyvahlar olsun malesef bebegini kaybetmissinyaw şaka şaka daha yeni hamilesin doktor demedi mi sana hemen duyulmaz diye yada sormadin mi yaw
Evet kötü espiriniz malesefki gerçek oldu 3.5 aylık iken oğlumu kaybettimEyvahlar olsun malesef bebegini kaybetmissinyaw şaka şaka daha yeni hamilesin doktor demedi mi sana hemen duyulmaz diye yada sormadin mi yaw
Eski hamileligim canım malesefki kaybetyigim bebegimAaaa tekrar hamile olmana çok sevindim. Lütfen stres yapma. Ayrıca vajinal muayeneden de hiç korkma ben çok oldum bu hamileliğimde. Hiç sıkıntı etme. Sen tekrar hamile olmanın tadını çıkar. Keyfine bak bence. İnş en kısa zamanda kalp atışını duyarsın. Güzel haberlerini bekliyoruz.
Başınız sağolsun umarım çok yakın zamanda yine gönlünüze göre olur her şey.. biraz zamanEski hamileligim canım malesefki kaybetyigim bebegim
Çok teşekkür ederim sağolunBaşınız sağolsun umarım çok yakın zamanda yine gönlünüze göre olur her şey.. biraz zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?