eses_35 Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye Katılım 8 Haziran 2026 Mesajlar 3.885 Emoji Skoru 1.865 Puanlar 48 Yaş 32 Pazar 20:42 Konu Sahibi Konu Sahibi bettyyy6 #21 bettyyy6 .!.: cok uzuldum basiniz sagolsun Genişletmek için tıkla... Sağol canım
B bettyyy6 Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 10 Ağustos 2025 Mesajlar 18 Emoji Skoru 9 Puanlar 1 Yaş 32 Pazar 23:27 Konu Sahibi Konu Sahibi bettyyy6 #22 yenGEnC .!.: hic endiselenme ben 7+bilmemkacta gitmistim ona ragmen aile hekimindeki hemsirem ogrenince "erken almissin randevuyu. duyamazsan sakin endiselenme haftaya tekrar git" demisti. siz de duyarsiniz bence. bol sans diliyorum Genişletmek için tıkla... ay cokk tesekkur ederimm bende göbekten ultrason ile oldugu icin gec duyulacagini düşünüyorum bekliyoruz bakalim 8. haftayi
yenGEnC .!.: hic endiselenme ben 7+bilmemkacta gitmistim ona ragmen aile hekimindeki hemsirem ogrenince "erken almissin randevuyu. duyamazsan sakin endiselenme haftaya tekrar git" demisti. siz de duyarsiniz bence. bol sans diliyorum Genişletmek için tıkla... ay cokk tesekkur ederimm bende göbekten ultrason ile oldugu icin gec duyulacagini düşünüyorum bekliyoruz bakalim 8. haftayi