Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay inşallah görürsünüz, sağlıkla gelsin dünyaya inşallah. Benim de bugün 6+3 deyim, 5+2 de keseyi gördüm bebeği göremedim, bu ayın 20'sinde 7+2 de doktora gidicem kalp atışlarını dinlemek için siz de bana dua edin lütfenKızlar 5+5te bebek görünmemişti 7+1 bugün gitcez dua edin lütfen kalp atışında duyalım bebeğide görelim![]()
Ayy hadi inşallah güzel haberlerle gel , duyarsın Allah’ın izniyleKızlar 5+5te bebek görünmemişti 7+1 bugün gitcez dua edin lütfen kalp atışında duyalım bebeğide görelim![]()
İnşallah duyarsın sağsalim kucağınada alırsın canımKızlar 5+5te bebek görünmemişti 7+1 bugün gitcez dua edin lütfen kalp atışında duyalım bebeğide görelim![]()
Naptın canımKızlar 5+5te bebek görünmemişti 7+1 bugün gitcez dua edin lütfen kalp atışında duyalım bebeğide görelim![]()
Çok şükür duyduk rabbim isteyen herkese tez zamanda sağlıkla versin sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahNaptın canım
Kese 20 bebek 9 mm çok şükür duydukAyy hadi inşallah güzel haberlerle gel , duyarsın Allah’ın izniyle
Bebek boyutunu kese boyutunu öğren ahahah sonra ben siteye girince ay keşke alsaydım deyip doktoru aramıştım
Ayyy inşallah görür kalp atışı duyarsın sağlıkla kucağımıza alalım inşallahAy inşallah görürsünüz, sağlıkla gelsin dünyaya inşallah. Benim de bugün 6+3 deyim, 5+2 de keseyi gördüm bebeği göremedim, bu ayın 20'sinde 7+2 de doktora gidicem kalp atışlarını dinlemek için siz de bana dua edin lütfen![]()
Ayyy minik kuzu maşallahKese 20 bebek 9 mm çok şükür duyduk![]()
Kese ve bebek boyutu ne için önemli acaba? Ben de gidince sorayım bari önemliyseAyy hadi inşallah güzel haberlerle gel , duyarsın Allah’ın izniyle
Bebek boyutunu kese boyutunu öğren ahahah sonra ben siteye girince ay keşke alsaydım deyip doktoru aramıştım
İlk 3 ayda bebeğin gerçek yaşını belirlemek için önemli. Herkesin yumurtlaması aynı zaman da olmadığı için mesela regliye göre hesaplıyoruz ama yumurtlama zamanlarımız farklı bu yüzden bebek 3-5 gün bazen 1 hafta ileri geri olabiliyor . İlerde doğum yapacağın tarih buna göre güncellenebiliyor . Ve tabiki haftasına göre gelişimi iyi mi diye .Kese ve bebek boyutu ne için önemli acaba? Ben de gidince sorayım bari önemliyse
Anladım mutlaka öğrenicem o zaman. Benim de en son adet tarihime göre tahminde bulundular bana da garip gelmişti bu net tarih değil bence diyeİlk 3 ayda bebeğin gerçek yaşını belirlemek için önemli. Herkesin yumurtlaması aynı zaman da olmadığı için mesela regliye göre hesaplıyoruz ama yumurtlama zamanlarımız farklı bu yüzden bebek 3-5 gün bazen 1 hafta ileri geri olabiliyor . İlerde doğum yapacağın tarih buna göre güncellenebiliyor . Ve tabiki haftasına göre gelişimi iyi mi diye .
Daha yeni miAnladım mutlaka öğrenicem o zaman. Benim de en son adet tarihime göre tahminde bulundular bana da garip gelmişti bu net tarih değil bence diye