7+1 kalp atışını duyamadık :( lütfen yardım :(

sonsuzmasal canım her ikimizde pazartesi günü duyarız inşaallah meleklerimizin kalp atışlarını. Sağlıklı, her şeyin yolunda olduğunu söylerler inşaallah.
yesilkubbe canım bana haber ver olurmu bende yazarım.inşaallah duyarız inşaallah mutlu haberlerle yazarız buraya inşaallah ALLAH yüzümüzü güldürsün bebişlerimizin sağlık haberiyle amin

sonsuzmasal belirtilerin var mı canım? Benim göğüslerimde bastırınca hafif bi acıma oluyor. Başka da hiçbir şeyim yok. Ne bulantı ne başka bir şey..
yesilkubbe doktor ilk söylediğinde bıçak gibi kesilmişti hepsi.sanırım psikolojik olarak.Fakat mide bulantısı o günden 2 gün sonra tekrar ara ara devam ediyor kusma yok.Gögüslerim şişmişti biraz indi o da ara ara sızlıyor.Her wc ye gittiğimde acaba kan varmı diye bakmaktan psikolojim iyice kaydı.Bir ağrı sızı yok.Anlamadım valla. Sen nasılsın canım? Şu iki gün geçsede güzel haberler alsak artık (

Geç döllenme olmuştur 8.haftaya kadar duyulmaması normal.
olumlu düşünüp duayla bekle canım.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.

Benimde kanamam yoktu ama 8. Haftaya kadar bekledik kalp atışı duyulmadı. Kese 24 mm kadar büyümüştüki doktor sağlıksız bi gebelik dedi vahinalde baktı ama bebek sağlıksızdı. Bende beklemek istemedim ve aldı doktor. Bence 22 mm kadar bekleyin.

Amin inşaallah canım. Ben de her wc ye girdiğimde kanama var mı diye bakıyorum. Bulantı kusma namına hiçbir şey yok. Sadece göğüslerime bastırınca acıyor. İnanır mısın onu da kontrol ediyorum, bastırıyorum arada bi acıma devam ediyor mu diye. İnşaallah pazartesi günü duyarız o minik kalplerinin seslerini

Belim ağrıyor. Göğüslerim acıyor çok az başka hiç bir belirti yok. Ben yarınki randevuyu salıya aldım bazı sebeplerden dolayı. Hakkımızda hayırlısı be sonsuzmasal
Sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olmasını diliyorum Rabbimden her ikimiz için de.
Sağlıksız bir gebelikse kürtaja gerek kalmadan düşsün diye de dua ediyorum.

Amin canım ALLAH gönlümüzdekinin hayırlısını versin. İnşaAllah bundan sonra en yakın zamanda çok güzel haberlerle yazarız buraya yesilkubbe

Ben de böyle bir durum yaşadım ve o yüzden takip ediyorum konuyu. Merak ettim sonsuzmasal gittiniz mi bugün dra? İyidir haberler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…