- 18 Mart 2012
- 874
- 886
- 323
- Konu Sahibi sonsuzmasal
-
sonsuzmasal canım her ikimizde pazartesi günü duyarız inşaallah meleklerimizin kalp atışlarını. Sağlıklı, her şeyin yolunda olduğunu söylerler inşaallah.
ALLAH razı olsun canım ama beklemek çok zor zaman geçmiyor.inşaallah dediğin gibi olsun aminGeç döllenme olmuş olabilir sabırla bekleyin kötü şeyler düsünmeyin etkilemeyin minikleri. Onlar sizinle bizimde dualarımız sizinle.
sonsuzmasal belirtilerin var mı canım? Benim göğüslerimde bastırınca hafif bi acıma oluyor. Başka da hiçbir şeyim yok. Ne bulantı ne başka bir şey..
Amin canım benim ALLAH sağlıkla bizlere bağışlasın aminnnnGeç döllenme olmuştur 8.haftaya kadar duyulmaması normal.
olumlu düşünüp duayla bekle canım.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.
Amin inşaallah canım. Ben de her wc ye girdiğimde kanama var mı diye bakıyorum. Bulantı kusma namına hiçbir şey yok. Sadece göğüslerime bastırınca acıyor. İnanır mısın onu da kontrol ediyorum, bastırıyorum arada bi acıma devam ediyor mu diye. İnşaallah pazartesi günü duyarız o minik kalplerinin sesleriniyesilkubbe doktor ilk söylediğinde bıçak gibi kesilmişti hepsi.sanırım psikolojik olarak.Fakat mide bulantısı o günden 2 gün sonra tekrar ara ara devam ediyor kusma yok.Gögüslerim şişmişti biraz indi o da ara ara sızlıyor.Her wc ye gittiğimde acaba kan varmı diye bakmaktan psikolojim iyice kaydı.Bir ağrı sızı yok.Anlamadım valla. Sen nasılsın canım? Şu iki gün geçsede güzel haberler alsak artık (
Amin canım ALLAH gönlümüzdekinin hayırlısını versin. İnşaAllah bundan sonra en yakın zamanda çok güzel haberlerle yazarız burayaBelim ağrıyor. Göğüslerim acıyor çok az başka hiç bir belirti yok. Ben yarınki randevuyu salıya aldım bazı sebeplerden dolayı. Hakkımızda hayırlısı besonsuzmasal
Sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olmasını diliyorum Rabbimden her ikimiz için de.
Sağlıksız bir gebelikse kürtaja gerek kalmadan düşsün diye de dua ediyorum.
B brcby maalesef yarın sabah kürtaj dedi doktor.Kese gelişmemis zatenBen de böyle bir durum yaşadım ve o yüzden takip ediyorum konuyu. Merak ettimsonsuzmasal gittiniz mi bugün dra? İyidir haberler inşallah
Yaaaaçok üzüldüm gerçekten Allah kolaylık ve sabır versin
Amin canım benim umudum bu olaydan sonra hemen sağlıklı bir gebelik gecirmek inşaallahYaaaaçok üzüldüm gerçekten Allah kolaylık ve sabır versin
Geç döllenme olmuştur 8.haftaya kadar duyulmaması normal.
olumlu düşünüp duayla bekle canım.
Rabbim hepimizinkini sağlıkla bizlere bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?