7+2 haftalık hamileyim oruç tutamıyorum

Merve1995nsnsnsjsbsbsjsvs

Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
174
59
13
29
Tutamıyorum diye ailemler çok laf yapıyorlar, onlar hamileyken hiç yememişlermiş, tutamıyorum sabah felaket mide bulantısı yaşıyorum ve birşey yemezsem kusacağımı biliyorum ama arkamdan hep laf yapıyorlar

Tutuyorum de geç hesabını onlara vermeyeceksin ya, ben de tutmuyorum 24teyim, doktora sordum "sana farz da bebeğe de farz mı, zaten takviye kaç tane vitamin kullanıyorsun onu da bebekle paylasiyorsun dedi, gayette mantıklı yani ben tutacagim tamam da o açlık yorgunluk bebeğe iyi gelir mi, senin durumunda vitaminlerden besleniyor orası ayrida bulantı açlık zaten hasta ediyor, oruç için beden sagligi gerekiyor, bakma sen millet konuşmayı seviyor, senin borcunu millet mı ödeyecek hesabını millet mı verecek, sen kendi sağlığını düşün, yemegi de geçtim şu anda fetüsün gelişmesi için bol sıvı tüketmen lazım, bulantidan su da yeterli icilmiyor, onu da kesersen iyi mi olacak

Tutamıyorum diye ailemler çok laf yapıyorlar, onlar hamileyken hiç yememişlermiş, tutamıyorum sabah felaket mide bulantısı yaşıyorum ve birşey yemezsem kusacağımı biliyorum ama arkamdan hep laf yapıyorlar
Her bünye ayni yükü kaldiramazki..Gebelik zaten zor, icinizde canlı buyuyor bir yandanda vucudunuz ona alismaya çalışıyor..Gucsuz kalirsaniz hastanelik olabilirsiniz..
Sizi en iyi siz bilirsiniz, ibadet ALLAH ile kul arasındadır..Kimseye aldırmayın

Back
X