• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.24 saat evde olmak gelde delirme:(

blueklbk

söylemek isteyipte söyleyemediklerim;(
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2015
394
77
13
37
Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor

Son düzenleme:
Çocuklarla dişari çikma şansin yok mu? Hem onlar hava alir hem sen rahatlarsin.
Arkadaş edinirler onlar için de iyi olur evde kapali kalan çocuklar anneye sariyo bi süre sonra.

Kaç tane çocuk yaşları kaç? Biyerden başlamak lazım yoksa kurup duruyorsunuz evde. Bende de oluyor evde sürekli durursam

Al çocuklarını dışarı çık. Zor deme. Hep evde olmaz. Gönderebiliyorsan kreşe gönder. Kaç yaşında çocuklar? Eşin cevap yazmaması ne demek. Sinir oluyorum erkeklerin böyle kibirli davranmalarına.

Kaç tane çocuk yaşları kaç? Biyerden başlamak lazım yoksa kurup duruyorsunuz evde. Bende de oluyor evde sürekli durursam
Ya evet aksama kadar surekli kurgu yok kocam ne yapti yok bu ne yapti duvarlari seyrediyorm

Al çocuklarını dışarı çık. Zor deme. Hep evde olmaz. Gönderebiliyorsan kreşe gönder. Kaç yaşında çocuklar? Eşin cevap yazmaması ne demek. Sinir oluyorum erkeklerin böyle kibirli davranmalarına.
Eve gelincebaskalarina yaziyor bana yok.oda ayri bir dert eve kapandim ya.

6 aylık bebekten zaman kalmıyodu bana, oldugunu yer çok souk depilse koy arabasına parka avmye git, yuvadan annelerle tanışıp arkadaş olma şansın var mı?
Soguk buralar .avmye uzagim esim kendi gezer bizi goturmez.esim disarda gezer gelir evdeki ne yapiyor umrundami sanki

Senin yine oylanacK cocuklarin var

Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok

6 aylık bebek sürekli ilgi ister aslında ama eğer fırsatin oluyosa internetten videolarıni izleyip ahşap boyayabilirsin. Kumaş boyayabilirsin. 3 yaşında ki bebeğinin odası varsa eğer onun davarini boyayabilirsin guaj boyayla. Desen resim şeklinde yani. Görümcem yaptı oğluna çok hoş oldu balonlar falan.

evde hobi bul kendine.
arkadaş vs varsa onları çağır evine.
ama naap neet boş durma, eşine sarar bıktırırsın adamı.
bi de tatlılıkla ona bu ihtiyacını söyle, belki akıl edip çıkarır sizi.

Senin yine oylanacK cocuklarin var

Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok

Bende iki tane yumurcak var. Yanlız olup sıkılanlari anlamıyorum :) kendine ayıracak ne kadar vaktin var değerlendirmek için :) alizenin dergisini al. Havalar da soguk zaten. Bi de şiş ip. Oh mis :) kendinle kocana takım kazak ör. Ya da suveter falan.

Hobi marketlerden cam boyama ahşap boyama ürünleri al. İnternetten nasıl yapıldığını izle zamanla ilerletirsin ve güzel şeyler yapmaya başlarsın. Çok güzel bi terapi yöntemi ve güzel meşgale. Bende yapmştm

Bende iki tane yumurcak var. Yanlız olup sıkılanlari anlamıyorum :) kendine ayıracak ne kadar vaktin var değerlendirmek için :) alizenin dergisini al. Havalar da soguk zaten. Bi de şiş ip. Oh mis :) kendinle kocana takım kazak ör. Ya da suveter falan.
Dediğiniz dergi hiç örgü bilmeye öğretirmi:oops:
Bende istiyorm yapmayı

Vaktin varsa sevdiklerin icin hediyeler hazirla bu seni mutlu edecegi icin hem cabuk biter hem kendini iyi hissedersin. Benimde boyle bir donemim olmusdu.. Takilar hazirlamisdim ve cok mutlu olmusdum.. Internetten modeller arastirip yaptigim icin hep farkli calismalar olmusdu .. Vaktim oldugunda tekrarliycam..

Online egirimkurslarina yazilin Bir dil ogrenin, bir lisans egitimine baslayin. Bos durmayin!!

Back
X