• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.24 saat evde olmak gelde delirme:(

Valla benim 11 aylik oglum hic canimin sikilmasina firsat kalmiyor temizliklik yemek utu camasir bulasik evi topla derle duzenle çocuğa ayri yemek kendimize ayrı yemek iki cocukla sıkılmaya firsatin kaliyorsa acayip becerikli hatunsun tebrik ederim bence evden para kazanabilecegin bir is bul sallarin uclarina puskul yapiyorlar boncuk isliyorlar bebek patigi kese falan oruyorlar arada alisverise cik güzel havalarda internetten plates izle kendin dene falan

Dediğiniz dergi hiç örgü bilmeye öğretirmi:oops:
Bende istiyorm yapmayı

Arka sayfalarında örgü modelinin ismini sayısını falan veriyo. İnternetten yardım alabilirsin. Aslında örgü örmek çok basit :) bende hiç bilmiyodum şimdi çocuklara kazak yelek oruyorum :) eğer istersen yardımcı da olabilirim.

Evde yapılıp ınternette satılan urunlerden hazırla dugun sekerı,bebek sekerı.magnet.keçe/kapı susu.boncuk dantel ısı falan ne blym bı suru sey var daha ınternetten satarsın hem oyalanır hem harclıgını cıkarırsın valla bnmde var bebegm 8aylık uyusun yada dursunda bı ısımı yapıyım dıye beklıyorum senınkı sakın heralde bu kadar cann sıkıldıgına gore

Madem evdesin kendine ugraş bul. Mesela evde kozmetik şirketlerinin urunlerini kahve cay bahanesiyle arkadaşkarini cagirarak satabilirsn. Hem para kazanrsn hem kafan dagl . Hem cevre edinirsin.

Ayni durumdaydim
Buyuk kreste
Orgu
Kitap
Aof den ikinci universite
Simdi de formasyon alcam haftaya okulum baslicak
Bu 5 yilda bir kizim varken
Gun yaptim orgu ordum ki hic anlamadan video izleyerek
Kitap okudum
Spora cok gittim
Yani cocuklarin yanisira hobi buak cok onemli
Bi cay demliyorum aliyorum orgumu kucuk uyuyunca mesela
Bi 8ay kadar daha evdeyim sonra ise kismetse
Ama 5 yilim boyle gecti 2de cocuk buyuttum:)

ya bir şey dicem de elin ecnebisi 3 tane bebeyle dünyayı geziyor ,biz kapı önüne çıkamıyoruz bunu bana biri anlatabilir mi ?

Maalesef oyle
Mesela ben herseyi yapiyorum
10 gunluk bebekle pazara da markete de gittim
Yoksa insan kafayi yer
Ama hemende hasta oluyor cocuklar istedigin kadar alistir
Yinede gitmek lazim iki dogumumda da 3 ayliktilar tatile gittim emziriyordum yine de gittim
40im cikmadan yolculuk yaptim bebegimle tek basima
Biraz rahat olmakta fayda var
Bana da esim cok kiziyor
Valla hadi gidelim desin 2 cocugu yarim saatte valizleriyle hazirlarim
Spontan olmak lazim biraz

Senin yine oylanacK cocuklarin var

Bende o da yok esimde ayni senin dedigin gibi eskiden yuruyuse cikardik artik yalnizliktan ona bile enerjim yok

Aynen bende tek basima kafayi yiycem,coluk yok cocuk yok,arkadas yok,surekli ise sardim evde temizlik yapiyorummm.

Bnde evdeyim oğlum 7 aylık evde durmaktan çok sıkıldım bnde bi uğraş bul demeyin uğraşı yapacak vaktim yok. Kitabı anca oğlumu emzirirken veya uyuturken okuyorum. Hemn uyanıyo bnde vakit buldukça temizlk yapıyorum. Önemli olan dışarı çıkıp gezmk dolaşmk böylece hemde çocuğu oyalamış oluyoruz. Ama çocuk durmazsa kendinde gezemiyorsun malesef. Koy arabaya gezde demeyin bi süre sonra muzmızlanıyo kanguruya koy demeyin omuzların ağrıdıüı için 10 dakikadan fazla taşıyamıyorum.
Ee bana bi önerisi olan varmı :21:

Maalesef oyle
Mesela ben herseyi yapiyorum
10 gunluk bebekle pazara da markete de gittim
Yoksa insan kafayi yer
Ama hemende hasta oluyor cocuklar istedigin kadar alistir
Yinede gitmek lazim iki dogumumda da 3 ayliktilar tatile gittim emziriyordum yine de gittim
40im cikmadan yolculuk yaptim bebegimle tek basima
Biraz rahat olmakta fayda var
Bana da esim cok kiziyor
Valla hadi gidelim desin 2 cocugu yarim saatte valizleriyle hazirlarim
Spontan olmak lazim biraz

Kesinlikle sonra anne de verimli olamıyor zaten ,hapis gibi yaşayınca ..
Ben örgü ,nakışta sevmediğim için sanırım sokaklara vururdum kendimi ..
İyi yapıyorsunuz bence ;)

Ooo büyük kreşteymiş zaten küçüğü al cık gezz dısarıda niye eve hapsediyorsun ki kendini.

Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor

bende evdeyim tüm gün net tv başındayım

Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor

Dışarıya yemek yapabilirsin. İçli köfte sarma mantı dondurulmuş da olur. Gün yapan hanımlar baya talep ediyor. Para kazan ona muhtaç olmadığını görsün. Farkı göreceksin

Senin kadar olmasada aynilarini cogu zaman bende yasiyorum .
2 cocugum var biri 14 aylik biri 2 aylik
Genelde evdeyim biyere gidip gelme sansim hatta markete bile inme sansim yok ikiside kucakta cnku arada bi esim götrrse anneme.gidiyorum.
Genelde evdeyim hatta tek sevdigim gün pazar günleri.
Kışin esimin isleri yogun oldugundan hafatada 3 gun mesai yapiyolar 11 de geliyor iyce bunaliyorum.
Geldimi 1 sat durmadan yatiyor yorgun oluyor haliyle .
Cocuklar bi büysede rahatlasam diyorum.
Pazar günleride zaten harra hurra geciyor iki tane bebek arabasi indir bindir cikar et cocuklar durmaz gezdigimden anlamam :))
Gecicek insllah büydlermi rahat edicez onlarn büyyp rahat ettigmzn hayalini kurup geciniyoruz esimle :))

Elimde telefon ailemi ariyorum belli bir sure sonra onlarda cvp vermiyor

Back
X