• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7.24 saat evde olmak gelde delirme:(

Senin kadar olmasada aynilarini cogu zaman bende yasiyorum .
2 cocugum var biri 14 aylik biri 2 aylik
Genelde evdeyim biyere gidip gelme sansim hatta markete bile inme sansim yok ikiside kucakta cnku arada bi esim götrrse anneme.gidiyorum.
Genelde evdeyim hatta tek sevdigim gün pazar günleri.
Kışin esimin isleri yogun oldugundan hafatada 3 gun mesai yapiyolar 11 de geliyor iyce bunaliyorum.
Geldimi 1 sat durmadan yatiyor yorgun oluyor haliyle .
Cocuklar bi büysede rahatlasam diyorum.
Pazar günleride zaten harra hurra geciyor iki tane bebek arabasi indir bindir cikar et cocuklar durmaz gezdigimden anlamam :))
Gecicek insllah büydlermi rahat edicez onlarn büyyp rahat ettigmzn hayalini kurup geciniyoruz esimle :))
Vallahi bunalimdayim bir daha cocuk yok hayatimi yasayim hep cocuk bunaldim

Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
amigurumi örgü oyuncak nasıl yapılır öğren (organik oyuncak) hem çok zevkli.Emin ol sosyal ağlarda hem para kazanırsın hem de çocuklarına istedikleri oyuncakları örüp onları çook mutlu edersin.Senin için müthiş terapi olucaktır google dan araştır çok basit

Benim bir tanıdığım internet üzerinden hamurişi pasta börek satışına başladı. öyle bir şeyler yapsanız?

Esimle sorunlarim yetmez gibi surekli evdeyim ayda yilda bir disari cikiyorum cocuklar kucuk .evde oturdukcada surekli kurgu yapiyorum.esime mesaj yaziyorum tenezzul edip yazmiyor bile.sizce evde ne yapayim oyalanacak .annemler uzakta kimsem yok burda kaynanamlar desen onlarda ayda bir cagirir.esim eve gelincede konusmaz gelde cildirma.cok zordayim.bunaldim artik yasadigim kentte kucuk yer .cocuklar 3 ve 6aylik buyuk krese gidiyor
Aynı benim gibisin benim zamanım hemen geçiyor is guc yemek temizlik bitiyor hemen zamanin

Bende sürekli evde olmayı sevmem Bu sene çocuklarımın ikiside okula gidiyor bende Birden beşe kadar hafta içi hergün halk eğitim merkezine yazıldım orayagidiyorum dikiş,deri gibi şeyler yapıyorum.hiç arkadaşın yokmu girip çıkabileceğin derdini paylaşabileceğin bende malesef tek başına kendimi oyalamayı beceremem illa biri olacak

Bende iki tane yumurcak var. Yanlız olup sıkılanlari anlamıyorum :) kendine ayıracak ne kadar vaktin var değerlendirmek için :) alizenin dergisini al. Havalar da soguk zaten. Bi de şiş ip. Oh mis :) kendinle kocana takım kazak ör. Ya da suveter falan.
Guzel soymissin ama maalesef ne gezer bende o yetenek ve sabir..

Üç yaşındaki kreşe gidiyorsa 6 aylık bebekle rahatça dışarı çıkabilirsiniz hiç arkadaşınız yok mu?
Ev gezmesine gitseniz? Hatta benim yaşadığım şehirdeyseniz birlikte takılırdık bebeklerle :oops:
Ben de evde oturmaya zaman bulamıyorum :KK70:

Aynı ben.Yaşlarda aynı.
Ama 6 aylık bebeğim kucağımdan bile inmiyor.Wcye girip çıkana kadar kıyamet kopuyor.iş yapmam mümkün değil.Bende bütün gün evde bunalıyorum.

Valla senin zaten 2tane uğraşin varmiş nasil canin sıkılmaya zamanin kaliyor.benimde 3yaş ve 1 yaşinda 2çocugum var ikiside evde benimle ama inan yogunluktan sıkılmaya zamanim kalmiyor.ben ikisiylede dişari çikarken senin biri kreşteymiş tekiyle gayet rahat gezer tozarsin bence.

El işi neler yapabilirsiniz? Dantel, yazma kenarı, kaneviçe vs,...
İyi yaptığınız bir mutfak beceriniz var mı? Mesela baklava, sarma, yoğurt evet Keçi sütünden ev yoğurdu mesela.
Bunları yapıp satabilirsiniz.

Yanlız değilsin benimde 3 aylık bebeğim var hava soğuk mecbur evdeyiz çıkınca hastalanıyor.kışın idare et biraz.eşin ayıp etmiş tabi gönlünü almalı yoksa daha sıkılrsın.ac kuranı türkçe mealini oku için huzur bulur hiç canın sıkılmaz

Ay cnm ya benbes dakka oturamiyorum kızım 10 aylik oldu yemek bulaşık çamaşır birde koca yla uğraş vallahi nefes alacak vakit kalmıyor.annem yakında ona bırakıp geziyorum fatura gelen yatırıp alışveriş falan yine kafsm dağılıyor.havalar isinsin bahar gelsin insallah kızımla eve girmicez hergün gezcem sende sabret şimdi soguk bebegin de var bide üç yaşında varmış sana zaman kalmaz ki zaten.
Sen sanırım buanslmussin kocan da kendi aleminde tabi.
Sen bunalmissun cnm çok gez dolas herseyi boşver raharlicaksin bir sene bak...

Back
X