Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
7+3 haftalık yeni gebeyim ilk gebeligim bel ağrısı ve kahverengi lekenme görüyorum neden olur neye belirti Bilmiyorum korkuyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mı
7+3 haftalık yeni gebeyim ilk gebeligim bel ağrısı ve kahverengi lekenme görüyorum neden olur neye belirti Bilmiyorum korkuyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mı
Dün doktora gittiğimizde henüz bebegin kalp atışını alamadık şuan bisey yapamayız dediler pazartesi günü renkli ultrasyondan bakacaz dedi bugünde pıhtı şeklinde parçacıklar geldi korkuyorum
Tedbiren doktora gidin. Genelde ilk üç ay kahve leke görülebiliyor ama kırmızı pıhtılı olursa tehlikeli. Yoğun değilse peçeteye sildikçe geliyorsa korkmayın
Tedbiren doktora gidin. Genelde ilk üç ay kahve leke görülebiliyor ama kırmızı pıhtılı olursa tehlikeli. Yoğun değilse peçeteye sildikçe geliyorsa korkmayın