7+3 gebelik acil bakın lütfen

kullanilmiyo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2023
12
1
1
21
7+3 haftalık yeni gebeyim ilk gebeligim bel ağrısı ve kahverengi lekenme görüyorum neden olur neye belirti Bilmiyorum korkuyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mı

7+3 haftalık yeni gebeyim ilk gebeligim bel ağrısı ve kahverengi lekenme görüyorum neden olur neye belirti Bilmiyorum korkuyorum aranızda böyle bi durum yaşayan var mı
Kahverengi lekeyi normal görüyor doktorlar ama yine de tedbir için progestan veriyorlar. Doktora gidin

İlk 3 ay lekelenmeler oluyor ama Doktorunuza belirtin mutlaka. Kalp atışını aldıysanız rahat olun inşallah bişey olmaz.

Lekelenme istisnalar dışında hiçbir zaman normal kabul edilmez lütfen doktorunuza bildirin progestan başlanması gerekebilir

İlk 3 ay lekelenmeler oluyor ama Doktorunuza belirtin mutlaka. Kalp atışını aldıysanız rahat olun inşallah bişey olmaz.
Dün doktora gittiğimizde henüz bebegin kalp atışını alamadık şuan bisey yapamayız dediler pazartesi günü renkli ultrasyondan bakacaz dedi bugünde pıhtı şeklinde parçacıklar geldi korkuyorum

Tedbiren doktora gidin. Genelde ilk üç ay kahve leke görülebiliyor ama kırmızı pıhtılı olursa tehlikeli. Yoğun değilse peçeteye sildikçe geliyorsa korkmayın

Back
X