Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkürler canım içim çok rahatladı,bazı arkadaşlar beni korkuttu dış gebelik olmasın sakın diye ama öyle olsa çalışamazdım herhalde ben işe gidiyorum herşeyimi normal yapıyorum.yarın gidicem doktora inşallah herşey yolundadır dua edin bana ve bebeğime
Bu testi neden ayni anda yapmiyolar anlamiyorum bende ikisine birden bakildi. Yuksek cikmisti ama hemen altinda bagiisikligim oldugunu belirten sonucta cikmisti boyle korkular yasatiyolar insana bosa. Insalah sizin sonucunda olmasi gerektigi gibi cikar. Uzmeyin simdiden kendinizi sonuc hemen cikiyo zaten gunlerce surmuyo bugun alirsiniz muhtemelen.gittik canım keseyide gördük ama şuan çok zor durumdayım dualarınıza ihtiyacım var...yapılan testler de rubella yani kızamıkcık virüsü yüksek çıktı ve doktor avidite testi istedi ve rubellayıda yeniden istedi.eğer AVİDİTE testinde değerler yüksek çıkarsa iyi dedi doktor yani önceden bağışıksın demektir dedi ama eğer AVİDİTE testinde değerler düşük çıkarsa son 3 ay içinde mikrobu kapmışsındır dedi ve o zaman bebeği almak zorunda kalırız yada zaten eğer bebeğe mikrop bulaşmışsa zaten düşer bebek dedi....şuan rahimde içerde kanama var yani düşük riski var dedi.PROGESTAN başladı ...korkuyorum kızlar çok korkuyorum nolur dua edin yaşayan var mı böyle bişey
Bu testi neden ayni anda yapmiyolar anlamiyorum bende ikisine birden bakildi. Yuksek cikmisti ama hemen altinda bagiisikligim oldugunu belirten sonucta cikmisti boyle korkular yasatiyolar insana bosa. Insalah sizin sonucunda olmasi gerektigi gibi cikar. Uzmeyin simdiden kendinizi sonuc hemen cikiyo zaten gunlerce surmuyo bugun alirsiniz muhtemelen.[/QUOTE
Bu testi neden ayni anda yapmiyolar anlamiyorum bende ikisine birden bakildi. Yuksek cikmisti ama hemen altinda bagiisikligim oldugunu belirten sonucta cikmisti boyle korkular yasatiyolar insana bosa. Insalah sizin sonucunda olmasi gerektigi gibi cikar. Uzmeyin simdiden kendinizi sonuc hemen cikiyo zaten gunlerce surmuyo bugun alirsiniz muhtemelen.
Sen çalış tabii ki işine ara verme.Teşekkürler canım içim çok rahatladı,bazı arkadaşlar beni korkuttu dış gebelik olmasın sakın diye ama öyle olsa çalışamazdım herhalde ben işe gidiyorum herşeyimi normal yapıyorum.yarın gidicem doktora inşallah herşey yolundadır dua edin bana ve bebeğime