7+3 haftalık hamileyim kahverengi leke

ankara_06

şükürler olsun
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2008
1.815
23
643
İstanbul
kızlar beni çoğunuz biliyorsunnuz tüp bebek tedavimn başından beri sorunlarım oldu şükürler olsun bebeğim benimle ama sıkıntılar peşimi bırakmıyor ve ben çok korkuyorum
başına bunlar gelipte sağlıcakla bebeğini kucağına alan var mı?
beni biraz rahatlatın ne olur

dr um yat dedi yatınca geçiyor ama ayağa kalkınca yine oluyor az az
proginex iğne oluyorum her gün,cleaxn 0.6 olyorum her gün
bun dışında bi ilaç almıyorum
2 hafta sonra gel dedi dr
işte böyle dua edin ınş bu mutluluk yarım kalmaz

Geçmiş olsun canım, seni kasım anneleri topiğinden de takip ediyorum. Birşey soracağım bu lekelenmelerin cleaxn iğneden sonra mı başladı? Belki iğnenin dozajını değiştirmen gerekiyordur. Kanama sorunu olduğunda bildiğim kadarıyla sulandırıcı ilaç kullanmamak gerekiyor.

evet canım bende tanıyorum seni
genel bi cevap alırım diye başlık açtım morale ihtiyacım var
panik olmuyorum ama korkmuyor da değilim
iğneye başlayalı 10 gün oluyor 2 gün oldu ama sanki bugün biraz fazla gibi ama yatınca da geçiyor peçeteye silik bi şekilde geliyor
benimde aklıma cleaxn geldi ama ondan ötürü olsa daha çok kanama olmaz mı yani daha önce öyle olmştu bu çok az leke şeklinde

Canım benim bende Kasım annelerindenim ama senin gibi benimde 9 haftada başlıyan bir lekelenme yüzünden ne tadım kaldı nede tuzum...Uzun bir zamandırda burayada gelemedim...Nedenmi ? Hep yattım tatlım...Yataktan kalkıp Pc başına bile gelmedim...Şükürler olsun Yatarak ben bu sorunu atlattım...Bak şimdi 13. hafta doldu 14. haftama girdim...Jel kullanıyorsundur muhakkak...Jel lekelenme yapıyor canım...Çok bir kanaması olmaz...Lekelenme şeklinde oluyor...Doktorunun dediği gibi bunu yatarak geçirceksin...Aynı şeyleri yaşadığımız için gönul rahatlığıyla bunları yazıyorum sana Bol Bol yat ve dinlen...Benim lekelenme sorunum geçti tansiyon sorunum başladı...Günlerce gözümu açamadım..Aygın baygın uyudum...Bak şimdi oda geçti...Bunlar hamileliğin cilveleri Tek yapıcağın şey moralını bozmayıp yatıp dinlenmek...Ben hiç karamsarlığa düşmedım...Sende kendini topla canım...İnş. moral verebilmişimdir...

hemde nasıl moral oldun anlatamam çok rahatladım inan,bende yatıcam pc de kucağıma alıp yattığım yerden kullanıyorum o da günde 1-2 kez
tamam ınş bende yatarak atlatıcam bu sorunu çok teşekkür ederim
ben jel kullanmadım hiç prpogestron hap ve iğne kullanıyorum

Rahat ol canım ilk haftalarda bunlar olabiliyor...Yatmaya devam et ve doktorunun dediklerini harfi harfine uygula...Ben şuan 14. haftaya girdim ama hala yatıyorum canım...5 aylık yapana kadar bebeklerimizi yatıcaz Şimdi seni öpüyorum kendine ve bebişine iyi bak , hiçbirşeyide kafana takma

ankaracım cok gecms olsun canım.inan aynı sorun bendede var 1 haftadr.4+6 da keseyı gordum ogun dr. a gtmeden once sarıyla acık kahve arası leke geldı.dr a gıttım hatta dıs gebelıkten korktum dr. keseyı gordu.10 gun rapor verdı.yatnca bısı yok ama bıraz oturayım yada 5 dakıka ayakta kalayım hemen su gıbı sarıyla acık kahve akıntı gelıyor.2 gun hep yattım yemek ve wc dısında kalkmadım bısı yoktu ama dun oturayım bakalım dedım yıne geldı.cok uzuldum cok agladım.Rabbim bebeklerımızı bıze bagıslasın saglıkla gelsınler ben baska bısı ıstemem.sen kalp atıslarını duydunmu.ben 5+ 6 yım daha duymadım onu duymadan daha cok stres yapıyorum.bugun yıne gtcem bakalım.cok canım acıyor bebegıme bısı olcak dıye.neden oluyorkı bu.yatınca olmuyo da nıye kalkınca .offf sorular sorunlar.saglıkla kucagımıza aldıgımızı gorcekmıyız.Rabbım o gunlerı gostersin inşallah.AMİN.

hiç bişey olmaz kızlar benimde öleydi suan 7 aylık hamileyim... doktor kese olusumda genişledikce bunları yaşayıbilirsin dedi... ki öle oldu.. korkmayın ..allahtan hayırlısı hepimiz icin onun yazgı olur. zaten hamile kalmakm önemli deilmiş.. onun sounuçlarıını beklemek daha önemlii.. daha ilerdeki haftadalar 2 li test 3 test hep stres :))) yani bende öle oldu... allahım sizede yardım etsin

canım ben 6+6 da duydum kalp atışını yani o gün gittik belki daha erken bile görülürdü ama dr öyle randevu vermişti snei şuan çok iyi anlıyorum anlatmasan da korkularını biliyorum
işte hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz..Rabbim korusun bebekleirmizi ınş

çok teşekkürler yorum yazdığınız için maaşallah hayrlı olsun 7 aylık olmşsunuz ınş bizlerde görürüz bu ayları..sizin dr nuz ne güzel açıklama yapmş ben nasıl dr lara denk geliyorum ki ağızlarından zorla laf alıryorum bana doğru düzgün bi moral içeren bi açıklama yapmıyor şimdiye kadar 4 ayrı dr a gittim hamile kaldıktan sonra hepsi ayrı bi cins hiç moral vermiyorlar
çok sağolun ınş bi sorun olmaz

canım hayırlı olsun stres yapma ve yat bak o kadar çok uğraşıyoruz ki yatıver bir kaç ay bırak iş güç allahım meleğini korur merak etme

bizimki güsel bi doktor deildi 5 doktor deiştirdim sonunda güseli buldum.. canım benim onlara göre brişey yok ilk dr bu suan karnımdaki bebeğime dış gebelik demişti... degerler yükselmio saglıksız gebelik demişti ve ben srtesden o 4 gun 2 paket sigara içtim.. alırız dediği icin :)) simdi hala hırsım var ona hamile olmasam gider döverim :))) ama simdi gercekten ii uzman işi agu bugu die biryer var orda videoları filan var .. ama cidden bazı doktorlar cok gıcık

benimde dr öyleydi keseyi görünce dur bakalım içi boş olablir falan demişti
nerden bulcam şöyle isteğime göre sürkli pozitf enerji veren bi dr bilmiyorum valla
ist da msın senn dr nerde gideirm belki adı ne dr un?

ANKARALI valla senin doktor beni deli etti
ya biraksinda insanlar sevincini yasasin senelerce bekledikten sonra
MANYAK BUNLAR YA
zaten hamileligin 9 ay bi guvencsi yokki
yavrularimiz allaha emanet
sadece allaha emanet edip tevekkul edelim insallah birbirimizede duaci olalim

aynen valla canım bende dr lardan yana pek şans yok maalesef hep kötü dr lara denk gelirim ben

çok haklısın hiç bişeyin garantisi yok ki 9 ay bitince bile hiç bi sorun yokken bebekler ölebliyor
Rabbim cümlemiznkini korusun ınş

merhaba arkadaşlar ALLAH ÖNCELİKLE HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN bende 17 haftalık hamileyim .0,4 cleaxene,coraspin kullanıyorum .2 güm önce önce kan sonra kahve telvesi gibi akıntılarım oldu. dr gittim clexaneden olabilir dedi dozunu azalttı 0,2 lik kullanıyrum şimdi ,bu ilacı kullananlarda bekliyoruz yatıpdinlenin kanamayı takip edin artarsa ve taze kırmızı kan gelirse bizi daha çok tedirgin eder dedi. şükürler olsun şimdi geçti inşallah birdaha olmaz sağlıkla hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız .

merhaba canım teşekkkür ederim yazdığın için
benim leke çok az dı peçeteye silik geliyordu şükür bugün hiç bişey yoktu
yatınca geçiyor şükür
acaba bendede dozaj ayarlaması gerekiyor mu ki
ben 0.6 kullanıyorum aspirin vermedi dr iğne olunca gerek yok dedi
ınş hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza

aynısını demişti valla bana ilk doktorummm ay aklıma geldikce cıldırcam kaç defa ultrasyona girdim deli gibi korkudan sonra sık ultrasyon zararlı dendi :))))) suanki istanbulda az öz konusan biri ama müthiş hicbizaman kötüsünü düşünmiyen bi adam dogumda ucuz sezeryan 1 milyar küvezde kalsa allah korusun başka parada vermiosun... hastaneyide bi görrr herseyi sıfır yepyeni

canım mümkünsa yazarmısın kim hangi hast bende gideirm belki

canım mümkünsa yazarmısın kim hangi hast bende gideirm belki

çağıner cnm ismi timucin timuroğlu agu buguda videoları var... sana söliim benim gitmediğim hastane kalmado medical park medipol hospitulm.. ama inan bana bu ilgi baskasında yok ve adam biraz ukala ama süper :)) en azından korkutmuo.zaten bu hastanenin başhekimi.. ben dedim yaaa neelr dedilar suna git buna git.. adamlar hastaya doymus birkere bakmadılar bile makineleride kötüydü bunun aletleri son teknoloji sonunda buldum ben kalbime göre doktor gerisi allahtannn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…