Geçmiş olsun canım, seni kasım anneleri topiğinden de takip ediyorum. Birşey soracağım bu lekelenmelerin cleaxn iğneden sonra mı başladı? Belki iğnenin dozajını değiştirmen gerekiyordur. Kanama sorunu olduğunda bildiğim kadarıyla sulandırıcı ilaç kullanmamak gerekiyor.
Canım benim bende Kasım annelerindenim ama senin gibi benimde 9 haftada başlıyan bir lekelenme yüzünden ne tadım kaldı nede tuzum...Uzun bir zamandırda burayada gelemedim...Nedenmi ? Hep yattım tatlım...Yataktan kalkıp Pc başına bile gelmedim...Şükürler olsun Yatarak ben bu sorunu atlattım...Bak şimdi 13. hafta doldu 14. haftama girdim...Jel kullanıyorsundur muhakkak...Jel lekelenme yapıyor canım...Çok bir kanaması olmaz...Lekelenme şeklinde oluyor...Doktorunun dediği gibi bunu yatarak geçirceksin...Aynı şeyleri yaşadığımız için gönul rahatlığıyla bunları yazıyorum sanaBol Bol yat ve dinlen...Benim lekelenme sorunum geçti tansiyon sorunum başladı...Günlerce gözümu açamadım..Aygın baygın uyudum...Bak şimdi oda geçti...Bunlar hamileliğin cilveleri Tek yapıcağın şey moralını bozmayıp yatıp dinlenmek...Ben hiç karamsarlığa düşmedım...Sende kendini topla canım...İnş. moral verebilmişimdir...
ankaracım cok gecms olsun canım.inan aynı sorun bendede var 1 haftadr.4+6 da keseyı gordum ogun dr. a gtmeden once sarıyla acık kahve arası leke geldı.dr a gıttım hatta dıs gebelıkten korktum dr. keseyı gordu.10 gun rapor verdı.yatnca bısı yok ama bıraz oturayım yada 5 dakıka ayakta kalayım hemen su gıbı sarıyla acık kahve akıntı gelıyor.2 gun hep yattım yemek ve wc dısında kalkmadım bısı yoktu ama dun oturayım bakalım dedım yıne geldı.cok uzuldum cok agladım.Rabbim bebeklerımızı bıze bagıslasın saglıkla gelsınler ben baska bısı ıstemem.sen kalp atıslarını duydunmu.ben 5+ 6 yım daha duymadım onu duymadan daha cok stres yapıyorum.bugun yıne gtcem bakalım.cok canım acıyor bebegıme bısı olcak dıye.neden oluyorkı bu.yatınca olmuyo da nıye kalkınca .offf sorular sorunlar.saglıkla kucagımıza aldıgımızı gorcekmıyız.Rabbım o gunlerı gostersin inşallah.AMİN.
hiç bişey olmaz kızlar benimde öleydi suan 7 aylık hamileyim... doktor kese olusumda genişledikce bunları yaşayıbilirsin dedi... ki öle oldu.. korkmayın ..allahtan hayırlısı hepimiz icin onun yazgı olur. zaten hamile kalmakm önemli deilmiş.. onun sounuçlarıını beklemek daha önemlii.. daha ilerdeki haftadalar 2 li test 3 test hep stres :))) yani bende öle oldu... allahım sizede yardım etsin
çok teşekkürler yorum yazdığınız için maaşallah hayrlı olsun 7 aylık olmşsunuz ınş bizlerde görürüz bu ayları..sizin dr nuz ne güzel açıklama yapmş ben nasıl dr lara denk geliyorum ki ağızlarından zorla laf alıryorum bana doğru düzgün bi moral içeren bi açıklama yapmıyor şimdiye kadar 4 ayrı dr a gittim hamile kaldıktan sonra hepsi ayrı bi cins hiç moral vermiyorlar
çok sağolun ınş bi sorun olmaz
bizimki güsel bi doktor deildi 5 doktor deiştirdimsonunda güseli buldum.. canım benim onlara göre brişey yok ilk dr bu suan karnımdaki bebeğime dış gebelik demişti... degerler yükselmio saglıksız gebelik demişti ve ben srtesden o 4 gun 2 paket sigara içtim.. alırız dediği icin :)) simdi hala hırsım var ona hamile olmasam gider döverim :))) ama simdi gercekten ii uzman işi agu bugu die biryer var orda videoları filan var .. ama cidden bazı doktorlar cok gıcık
benimde dr öyleydi keseyi görünce dur bakalım içi boş olablir falan demişti
nerden bulcam şöyle isteğime göre sürkli pozitf enerji veren bi dr bilmiyorum valla
ist da msın senn dr nerde gideirm belki adı ne dr un?
ANKARALI valla senin doktor beni deli etti
ya biraksinda insanlar sevincini yasasin senelerce bekledikten sonra
MANYAK BUNLAR YA
zaten hamileligin 9 ay bi guvencsi yokki
yavrularimiz allaha emanet
sadece allaha emanet edip tevekkul edelim insallah birbirimizede duaci olalim
merhaba arkadaşlar ALLAH ÖNCELİKLE HEPİMİZE SABIRLAR VERSİN bende 17 haftalık hamileyim .0,4 cleaxene,coraspin kullanıyorum .2 güm önce önce kan sonra kahve telvesi gibi akıntılarım oldu. dr gittim clexaneden olabilir dedi dozunu azalttı 0,2 lik kullanıyrum şimdi ,bu ilacı kullananlarda bekliyoruz yatıpdinlenin kanamayı takip edin artarsa ve taze kırmızı kan gelirse bizi daha çok tedirgin eder dedi. şükürler olsun şimdi geçti inşallah birdaha olmaz sağlıkla hayırlı bi şekilde bebeklerimizi kucağımıza alırız .
benimde dr öyleydi keseyi görünce dur bakalım içi boş olablir falan demişti
nerden bulcam şöyle isteğime göre sürkli pozitf enerji veren bi dr bilmiyorum valla
ist da msın senn dr nerde gideirm belki adı ne dr un?
aynısını demişti vallabana ilk doktorummm ay aklıma geldikce cıldırcam kaç defa ultrasyona girdim deli gibi korkudan sonra sık ultrasyon zararlı dendi :))))) suanki istanbulda az öz konusan biri ama müthiş hicbizaman kötüsünü düşünmiyen bi adam dogumda ucuz sezeryan 1 milyar küvezde kalsa allah korusun başka parada vermiosun... hastaneyide bi görrr herseyi sıfır yepyeni
canım mümkünsa yazarmısın kim hangi hast bende gideirm belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?