7+3 kalp atışını duyulmadı

Ozgess_

Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2022
200
-12
18
31
Merhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş alttan muayene edeyim dedi istemedim bir hafta sonra gelin dedi çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin

Bu haftalarda vajinal muayenede daha net çıkıyor her şey, haftaya tekrar gidersiniz. 8. haftada duyuluyor çoğu zaman

8 haftaya kadar yolu var diye biliyorum bende 7. Haftamda duymuştum kötü düşünme

Vajinal muayeneye neden bu kadar karşı olduğunuzu pek anlayamadm

Doktorun kullandığı cihaza göre süre değişebilir ben bugün 6.haftamda duydum çok şükür kalp atışını. Sizde en kısa zamanda duyarsınız umarım ama alttan bakılsa muhtemelen duyulacakti niye karşı çıktınız ki

6+1 deyim normal muayenede bugün duydum ben seninde duyulur güzel düşün güzel olsun

Bazen doktorlar geç döllenmelerde kalbi yorulmasın deyip dinletmiyor.
Bazende devlet Hastanesi'ndeki cihaz algılayamayabiliyor. Ben devlette duyamayınca aynı akşam özele gidip pıt pıt duymuştum. Tam 7+1 di

benimde karından çok geç duyuldu canım,alttan muayne ile bakıldı hep,alttaqn hiç bir sakıncası yok neden baktırmadın ki?

Ben 7. Haftamda zaar zor duymuştum

Duydunzm mu peki suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…