Ama sadece 7 cm kalmış düşük birnoranKese boyutu 25 mm olana kadar kalp atışı için şansınız var. .
İnşallah öyle olur8 haftaya kadar yolu var diye biliyorum bende 7. Haftamda duymuştum kötü düşünme
İnşallah dediğiniz gibi olurBu haftalarda vajinal muayenede daha net çıkıyor her şey, haftaya tekrar gidersiniz. 8. haftada duyuluyor çoğu zaman
İnşallah dediğiniz gibi olur
İnşallah yaa internette araştırınca çok kötü şeyler görüyor insan daha tedirgin pluyoeBen 8. haftada duymuştum, doktorum o zaman çağırmıştı. Ümitsizlenmeyin
Yok yok 1 günde bile herşey değişebilir. 8 haftada duyanlar bile oluyo.. sizin daha zamanı var... inşallah sağlıklıdır bebeğinizAma sadece 7 cm kalmış düşük birnoran
benimde karından çok geç duyuldu canım,alttan muayne ile bakıldı hep,alttaqn hiç bir sakıncası yok neden baktırmadın ki?Merhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş alttan muayene edeyim dedi istemedim bir hafta sonra gelin dedi çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin
Ben 7. Haftamda zaar zor duymuştumMerhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş alttan muayene edeyim dedi istemedim bir hafta sonra gelin dedi çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin
Duydunzm mu peki suanMerhaba son adet tarihim 14 Ocak . Keseyi görmek için 17 şubatta gittik kese görünmedi daha sonra 24 Şubatta kese göründü kesenin boyutu 8 ml idi. Doktor kalp atışları için 10 gün sonra gelin dedi bugün gittik kalp atışları duyulmadı kese 16 ml olmuş alttan muayene edeyim dedi istemedim bir hafta sonra gelin dedi çok korkuyor ve üzülüyorum lütfen fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?