Yarın tam 6 haftalık oluyorum keseyi görmüştük kalp atışını duyma şansımız kaç acaba

Bende cumartesi 5+5 de vajinal gördüm ama çok derinden duydum muhtemelen yeni başlamıştı keşke dinlemeseydim diye de pişman oldum görmek yeterdi aslında ama işte heyecan. Yarın da kontrolüm var çok heyecanlı ve stresliyim.

ayy kızlar yarın 6+5 oluyoruz ve kontrolümüz var 5+1'de sadece keseyi görmüştük 4,2 mm. normalde 30 temmuzda çağırdı hoca ama tatile gidiyormuş istersen bu hafta gel dedi. ben de o yüzden yarın gideceğim. kalp atışını duymama ihitmalim var mı sizce? ya da sadece vajinalden mi duyulur bu haftalardayken?

ayy kızlar yarın 6+5 oluyoruz ve kontrolümüz var 5+1'de sadece keseyi görmüştük 4,2 mm. normalde 30 temmuzda çağırdı hoca ama tatile gidiyormuş istersen bu hafta gel dedi. ben de o yüzden yarın gideceğim. kalp atışını duymama ihitmalim var mı sizce? ya da sadece vajinalden mi duyulur bu haftalardayken?
6 haftalıkken tam karından duydum ben derinden geliyordu ama net duyduk duyarsın inşallah ❤️

Back
X