- 8 Ağustos 2024
- 967
- En iyi cevaplar
- 1
- 801
- 23
- 28
- Konu Sahibi FireflyDream
-
Yorumunuz dikkatimi çekti benimde tüp bebek embriyo ikiye bölünmüş ve 2 bebek var ama hala kalp atışı alamadım 7+1 ken gitmiştim 2 bebek var dedi çok şaşırdım 1 hafta geriden geliyor bebekler siz kaçıncı haftada duydunuz acabaKalp atışları için çok net duyabilmek için de aslında biraz erken benim de ikizlerim olmuştu birinin kalbi durdu dokuz haftalıkken diğeri yaşadı ama birinin kalp atışını daha geç almıştım ona rağmen alttan ultrason ile daha net alınmıştı ve bence senin tek kesede iki bebek olabilir
Ben iki tane yolk sac görüyorum sanki ikizlşkle alakalı bişey demedi mi doktor
Kalp atışları için çok net duyabilmek için de aslında biraz erken benim de ikizlerim olmuştu birinin kalbi durdu dokuz haftalıkken diğeri yaşadı ama birinin kalp atışını daha geç almıştım ona rağmen alttan ultrason ile daha net alınmıştı ve bence senin tek kesede iki bebek olabilir
Bu mesajları görmemişim bile. Evet aslında ikinci bir yolk sac gördük ama kesenin sağ üstündeydi bu bebekten ayrı bir şekilde. Bunu attığımda kalp atışları yavaştı. Diğer hafta gittiğimde kalbi durmuş ve bebek küçülmüş, büzüşmüştü. Çarşamba günü de kürtaj oldum malesef.Bana tek kesede ikiz bebis var gibi geldi
Hayırlısı olsun, sonuçlanmadan kendinizi yıpratmayın. Umarım güzel haberler alırsınızBende de ikinci bı kese var 6.hafta da bı kalp atışı var gibi ama damar sesi hareketi olabilir dedi önce ikiz mı dediler sonra sıvı birikimi dediler benim içinde değil iki ayrı kese ne yapacağım ne düşüneceğim bilmiyorum bu dördüncü deneme içim hiç rahat değil şimdi sizi okuyunca iyice çöktüm
Bı daha doktora gittiniz mi. İkizlik mi varKizlar bnm de ultrason fotoğrafına bakarmisiniz sol üst köşede kese gibi birşey var 7+1 haftalık gebeyim
Sonucunuz ne oldu acabaKizlar bnm de ultrason fotoğrafına bakarmisiniz sol üst köşede kese gibi birşey var 7+1 haftalık gebeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?