Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Herhangi bir problem olsaydı kanama falan olurdu bence böyle kötü şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın. Bel ağrısı karın ağrısı vs bunlar oluyor. Hamileliğinin tadını çıkar. Bizede dua et
Herhangi bir problem olsaydı kanama falan olurdu bence böyle kötü şeyler düşünüp kendinizi strese sokmayın. Bel ağrısı karın ağrısı vs bunlar oluyor. Hamileliğinin tadını çıkar. Bizede dua et
Teşekkür ederim gerçekten çok moral oldu yazdıkların önceki hamileliğimde de kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden çok gerginim. Allah sizlere de sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Teşekkür ederim gerçekten çok moral oldu yazdıkların önceki hamileliğimde de kalbi durmuştu kanamam olmamıştı o yüzden çok gerginim. Allah sizlere de sağlıkla evlat sahibi olmayı nasip etsin
Benimde mart ayında öyle bi hikayem oldu kendime çok kızıyorum çok stres yaptım hep saçma sapan şeyler düşündüm ve sonucunda kaybettim
Dediğim gibi bel ağrısı karın ağrısı mide bulantısı hep oluyor. Rahim büyüyor derler. Dualarım sizinle. Ama şiddetli ağrılarınız olur sürekli olarak veya kanamanız olur hemen gidin kontrole