7 + 5 haftalık hamileyim ama kalp atışları duyulmadi acil yardımınıza ihtiyacım var !!!

SeyhanTuana

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
7
5
1
36
Merhaba Arkadaşlar,

Bugün ilk kontrolüme gittim ultrasyonda kese ve bebek gözüktü doktor 7 +5 dedi ama kalp atislarini duyamiyorum dedi. Birde diger ultrasyonla bakti ondada duyulmadi. Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi birde orda baksinlar diye ama ordada yine ayni sekilde duyulmadi. Guatr ım yüksek oldugundan kaynakli olabilir dedi doktor muhtemelen carsamba günü kürtaj yapariz dedi. Internette biraz arastirma yaptim bazen kalp atislari gec de duyulabiliyomus kafam cok karisti suan ne yapmaliyim biraz daha beklemelimiyim yoksa doktoruma güvenip kürtaj mi olmam gerekir bana bi akil verin nolur kafam cok karisik :(

Farklı bır doktora gidin hemen endişelenmeyin Rabbim büyüktür. Suan bende 11 haftalık hamileyim kilom da var biraz doktorum 8 haftada duyabıldı bebegımın kalp atışlarını

3 ayrı ultrason'a girmişsin ne denilir bilemiyorum .... Ben 8. Hafta duymuştum yanlış hatırlamıyorsam... İstersen başka bir hastaneye daha git olmaz mı ?

Sakın kurtaj cok erken gec dollenmeyse zamanı vardır basks ıkı doktora daha gıt 10. Haftaya kafar bekle

Başka doktorlara git öle hemen. Kalbi atmıyor diye kürtaj yapıyorlar bunun geç döllenmesi var her ihtimali düşünmek lazım tek doktorla kalma bence

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün ilk kontrolüme gittim ultrasyonda kese ve bebek gözüktü doktor 7 +5 dedi ama kalp atislarini duyamiyorum dedi. Birde diger ultrasyonla bakti ondada duyulmadi. Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi birde orda baksinlar diye ama ordada yine ayni sekilde duyulmadi. Guatr ım yüksek oldugundan kaynakli olabilir dedi doktor muhtemelen carsamba günü kürtaj yapariz dedi. Internette biraz arastirma yaptim bazen kalp atislari gec de duyulabiliyomus kafam cok karisti suan ne yapmaliyim biraz daha beklemelimiyim yoksa doktoruma güvenip kürtaj mi olmam gerekir bana bi akil verin nolur kafam cok karisik :KK43:
Canım sen başka doktorada git bence.Umarım bebişinin kalp atışını onlar duyar

Sakın kurtaj cok erken gec dollenmeyse zamanı vardır basks ıkı doktora daha gıt 10. Haftaya kafar bekle
uzmansınız bu konuda sanırım?
yanlış yönlendirme yapmayın lütfen başka doktorlara gidebilir lakin karnında 10 haftaya kadar kalbi atmayan bebeği taşıması annenin sağlığına zarar verir..

yanlış yönlendirme yapmayın lütfen başka doktorlara gidebilir lakin karnında 10 haftaya kadar kalbi atmayan bebeği taşıması annenin sağlığına zarar verir..
Kesinlikle haklısınız bu konuda.benimde bebeğimin kalbi durmuştu 8 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım..Kabullenmek gerekiyor bazen bu durumu..Ama allahtan ümit kesilmez bu kardeşimiz başka bir doktora daha gitsin içi rahatlar inş iyi bir sonuçla döner bizlere

Konu sahibi biraz önce de yazdım ama yayınlanmamış ilginç neyse..
Geçen hafta ben de kürtaj olmak zorunda kaldım,2 uzman gördü,sonuç aynı malesef..
Kalp atışları tamamen durmuştu,aynı gün aldılar bebeği zaten.
Bunun birçok sebebi olabiliyormuş,bebek hasta veya kromozom bozukluğu olabilirmiş,bu durumda vücut bebeği büyütmüyormuş..
Başka bir doktora da git tabi,hayırlısını diliyorum senin için..

3 doktora gıttıgınde zaten kalbı duran bır bebegı 3 hafta durdurmazlar yanluş yonlendırme yapmıyorum sadece hala atma ıhtımal ı olabılecegını soylemek ıstedım Uzman degılım oyle bır durumda zaten 3 doktorda beklemez benım bebegımı de aynı sekılde 6. Haftada mudahale ettıler baska bır doktor bekleyebılırdın dedı ve yasal kurtaj sınırı 10. Hafta sebebını sırsaydınız daha naıf olurdunuz bence sız uzmansınız sanırım konu ılgımı cektı can havlı ıle yazdım benım içimde bıkeskem var cunku!!!

Merhaba Arkadaşlar,

Bugün ilk kontrolüme gittim ultrasyonda kese ve bebek gözüktü doktor 7 +5 dedi ama kalp atislarini duyamiyorum dedi. Birde diger ultrasyonla bakti ondada duyulmadi. Hastanenin ultrasyon bölümüne gönderdi birde orda baksinlar diye ama ordada yine ayni sekilde duyulmadi. Guatr ım yüksek oldugundan kaynakli olabilir dedi doktor muhtemelen carsamba günü kürtaj yapariz dedi. Internette biraz arastirma yaptim bazen kalp atislari gec de duyulabiliyomus kafam cok karisti suan ne yapmaliyim biraz daha beklemelimiyim yoksa doktoruma güvenip kürtaj mi olmam gerekir bana bi akil verin nolur kafam cok karisik :KK43:
Canım inş duyarsın bebeğinin kalbini Aralık ayında benim de bebeğimin kalbi durduğu için küretaj olmuştum radyolog da baktı mı

3 doktora gıttıgınde zaten kalbı duran bır bebegı 3 hafta durdurmazlar yanluş yonlendırme yapmıyorum sadece hala atma ıhtımal ı olabılecegını soylemek ıstedım Uzman degılım oyle bır durumda zaten 3 doktorda beklemez benım bebegımı de aynı sekılde 6. Haftada mudahale ettıler baska bır doktor bekleyebılırdın dedı ve yasal kurtaj sınırı 10. Hafta sebebını sırsaydınız daha naıf olurdunuz bence sız uzmansınız sanırım konu ılgımı cektı can havlı ıle yazdım benım içimde bıkeskem var cunku!!!
Nokta imla olmadığı için ne demek istediğinizi tam olarak anlayamadım.
Bir doktora daha görünmesinde fayda var,ben de aynı şeyleri yaşadım,geçen hafta kürtaj oldum hatta kanamam devam ediyor.
Bırakın gerekli yönlendirmeleri sağlık görevlileri yapsın,siz kafanıza göre bekle diyemezsiniz.

Merhaba Arkadaşlar,

Canım can havli ıle yazdım 10.haftaya kadar dıye bekle dıye yanlış anlasılıyor sen yanlış anlama beni lutfen baska doktorlara gıt hemen ertelemeden 3 doktorda hem fıkırdeyse lutfen ona gore hareket et ben tek doktora baglı kalıp hata ettım lutfen en ıyı dojtoru arastır bul gıt

Back
X