6.7. haftalar gbi baslar ama hic olmayadabilir bnm iki hamileligimdede olmadiHanımlar selam bu haftadan sonra mı başlar yoksa başlamış olması mı gereklidir bilgi verirseniz sevinirim
Varla yok arası aslında bulantılarım demekki böyle devam edecek6.7. haftalar gbi baslar ama hic olmayadabilir bnm iki hamileligimdede olmadi
kiz bosver hic olmasin daha iyi acliktan hali kalmiyor insaninda agzina bir lokma koyamiyor bulantisiz hamilelik gbisi var miVarla yok arası aslında bulantılarım demekki böyle devam edecek
Dimi yaaakiz bosver hic olmasin daha iyi acliktan hali kalmiyor insaninda agzina bir lokma koyamiyor bulantisiz hamilelik gbisi var mi
çagirma ozamanDimi yaaaay inşallaj böyle devam eder bende korkuyorum o duruma düşmekten
Ayy inşallah çok teşekkür ederimHiç yaşamayan arkadaşlarım var bulantı herkeste olmayabiliyor o yüzden evham yapmayın bu konuda
Ben de hep başlar diye düşündüm ama hiiç bulantı olmadı bende 23. haftadan selamlar. :)Hanımlar selam bu haftadan sonra mı başlar yoksa başlamış olması mı gereklidir bilgi verirseniz sevinirim
Ben 2-3 kere kustum bulantı yaşamadım canım. Kusma bir anda geliyordu kusuyordum bitiyordu. Genel olarak rahattım maşallah çok şükür diyeyimHanımlar selam bu haftadan sonra mı başlar yoksa başlamış olması mı gereklidir bilgi verirseniz sevinirim
Ben 2-3 kere kustum bulantı yaşamadım canım. Kusma bir anda geliyordu kusuyordum bitiyordu. Genel olarak rahattım maşallah çok şükür diyeyim
Sizde inşallah. Sağlıkla gelsin♥Yaaa sağlıkla alın kucağınıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?