ben bahçeci kliniğine gidiyordum.24 şur tekniği ile tüm kromozomlara bakılıyormuş.bana doktorum bu gün söyledi.istanbulda 2 yer yapıyor onlarda yurtdışına yolluyor dedi.biz sadece 9 kromozoma baktık.onlarda sıkıntı yok ama babadan gelen 23 kromozom varya 9 bakılmış.15 tanesine bakılmamış.muhtemelen o 15 kromozomdan birinde sıkıntı var dedi.benim 3 defa yumurtam toplandı.15 tane embriyom pgt yapıldı ilk olarak translakasyondan 8 tanesi sağlam çıktı sonra 9lu araştırdıklarında 1 tanesi sağlamdı.beta hcg sonuçlarım 12,gün 125 14,gün 375 idi.2 hafta önce gittik kese var ve 0,9 du.ayın 30 da kanamam oldu.burda acile gittim 7 haftalık hamileydim o gece doktor baktı kese var ve kalp atışlarını duydun mu dedi.duymamıştım .açtı dinledik.bu gün kliniğe gittim 5 dakka baktı kalp atışı yok.belki bende yanılmışımdır dedi.çarşamba gel bakalım olmazsa kürtaj yapıcaz aç gel falan.neden siye sordum 1 hafta önce olan kalp atışı şimdi neden olmaz.o zaman dedi biz 24 şur tekniğini kullanmadık muhtemelen bebek özürlü.ankaraya yollayacağız ordan sonuç gelecek dedi.madem öyle baştan de.biz bu tekniği kullanmıyoz.bende denemyeyim.8 hafta oldu ne kadar ümitlendik sevindik.bizede yazık.