Amin tsk ederim cümlesi inşHamile değilim ancak yakınlarımda hiç böyle olanı görmedim
acı eşiğinizle de alakalı olabilir, Allah sağ salim kucagınıza almayı nasip etsin. Hayırlı doğum olsun inşallah
Yani her hareketinde her dakika öyle hissetmiyorum sanırım çok genleştiği zaman böyle kemik batıyo gibi oluyo yani doğum sancısı nasıl bilmiyorum ama düşük sancısını adet sancısını biliyorum Allah korusun öyle değil benimki sanki bişey saplanır gibi oluyo o ara önlerde falan oynuyo sanırım nefesim kesilir gibi oluyo bi an korkuyorum işteson an da dahil öyle bir şey olmadı bende
herkesin vücudu farklı
sancı gibi mi oluyor hareket edince mi rahatsız oluyorsunuz
zira son iki haftaya kadar çalıştım örneğin sabah 8.30 akşam 18.30 hiç hamile olduğumu bile hatırlamazdım gün içinde
Benimki de acıtıyor bazen.Mrb arkadaslar 7 ayin iicerisindeyim rabbimin izniyle oğlumuz olcak 8e gidiyoruz :) fakat oğlum hareket ettikçe acı veriyo bu normalmi yani aaa uuuu falan diyorum geçenlerde kahvaltıda çatalı elimden düşürdüm yani herkes mi öle yoksa bende mi sorun mrk ettim dr gittiğim zMan sorcam zaten ama önce sizlerle paylaşmak istedim şimdiden tşkler
Şaka gibisin yaaşu hamiş kelimesine tavım tez vakitte hamiş kociş ve bebiş hadi bebişin gideri var hakkını yemeyeyim ama literatürden kalkmalarını temenni ediyorum aşkoş aşkitoş larda ek olsun
soruya gelince acır anam acır gülüm benim doktorumun bana dediği şekilde domates yetiştirmiyorsun insan doğuruyorsun acıyacak tabi
not:şimdi laf soktu gitti ne ayaksın demesinler benim sıpa ellerinizden öper 10 aylık
Amin çok tşk ederim Allah bağışlasın sizin evladınızada sağlık sıhhat versin inşallah :)Bende 3 ay önce doğum yaptım . Öyle her hareketinde değil ama kol bacak geniş açılı hareket ettiğinde karnını daha fazla dışa doğru gerdiği için bu canını acıtır :) hele bazen o hızlı ve ani dönüşleri yok mu korkup çığlık attığım bile olmuştuanlaşılan senin oğlan da içerde durmaktan sıkılmış Rabbim şimdiden hayırlı doğumlar nasip kısmet etsin
Ççoooookkk teşekkür ederimmm cümlemizin inşallahAmin çok tşk ederim Allah bağışlasın sizin evladınızada sağlık sıhhat versin inşallah :)
Evet muhtemelen öyle oluyo:)) benim burdaki takvim usg göre geri kalmış ya şuan 33 haftadayım aslındaBenim takvimdede 62 gün kaldı yazıyor sanırım 1 gün var aramızda sat 19 şubattı benim :)
acıya gelince acı eşiğiyle alakalı oldugunu sanmıyorum benim gayet yüksektir hem hamilelikde hem öncesinde iğne olmadan uyuşturmadan yani diş dolgusu yaptırmış insanım :))
bence bebek hareketlerinin sertliğiyle alakalı sert bi şekilde hareket edince kemik gibi dışarı doğru geriliyor bi yer eli ayagı dirseği artık neresiyse o zamanlar ani bi ürkme oluyor çıkaracakmış gibi çıkıntı yapıyor çünküsenin bahsettiğinde bu sanırım içerisi yırtılacakmış gibi geriyor benimki bazen bi bölgeyi anlık acıyor o zaman haliyle .
Yani normaldir oda :) he öndemi gidiyor ben usg ölçümümü çok dikkate almıyorum sat a göre söylüyorum hep :)) , usg de bazen 2 hafta önde diyo doktor bazen fark düşmüş oluyor 1 hafta önde diyor , ölçüme göre değişiyor bende sadece SAT ı dikkate alıyorum :) bakalım artık doğum hangine göre olur :)Evet muhtemelen öyle oluyo:)) benim burdaki takvim usg göre geri kalmış ya şuan 33 haftadayım aslında
Anlıyorum hakkımızda inşallah hayırlısı olsun ama benim sat hiç sorma 1 ay fark var :)) sat a kalırsak usg doğru gidiyo bendede. Adet düzensizliğim vardı o yüzden böyle bende ki durum.Yani normaldir oda :) he öndemi gidiyor ben usg ölçümümü çok dikkate almıyorum sat a göre söylüyorum hep :)) , usg de bazen 2 hafta önde diyo doktor bazen fark düşmüş oluyor 1 hafta önde diyor , ölçüme göre değişiyor bende sadece SAT ı dikkate alıyorum :) bakalım artık doğum hangine göre olur :)
He anladım sendeki durum ayrı usg daha sağlıklı tahmin olabilir :) hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşAllahAnlıyorum hakkımızda inşallah hayırlısı olsun ama benim sat hiç sorma 1 ay fark var :)) sat a kalırsak usg doğru gidiyo bendede. Adet düzensizliğim vardı o yüzden böyle bende ki durum.
Amin inşallahHe anladım sendeki durum ayrı usg daha sağlıklı tahmin olabilir :) hayırlısıyla vakti zamanında sağlıkla kucağımıza alırız inşAllah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?