- 8 Ağustos 2016
- 367
- 288
- 23
- 34
- Konu Sahibi EdaMustafa05
Kızlar midem coooook bulanıyo ...yataktan çıkamıyorum gücüm kalmadı resmen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8+4 teyim 7. Haftada başladı mide yanmalarım 2 gündür de afedersiniz kusuyorum iştah sıfır yemek görmek istemiyorumKızlar midem coooook bulanıyo ...yataktan çıkamıyorum gücüm kalmadı resmen![]()
Ben de gunun 18saati kesin uykuda geciyodur diyebilirimAynen Can'ım Amin güç versin ...gerçekten zor geciyo bu donemler .bende hep yatiyorum güçsüz güçsüz![]()
1.cisinin kalbi durdu yani aslinda 1:) aman ya mide bulantisi olsn da saglkli olsn. Istatistiklere gore mide bulantisi olanlarin dusuk orani olmayana gore daha dusuk neden bilinmio ama nu boyle.Yemek yiyemedigimiz icin hal kalmiyo canimseninde ilk bebis mi
Canim sen hic mi yemiosnnnn? Bn yemek yemiorm ama kahwalti tost sut yani su ile yeme de kuru seler ye lutfen kussan da ye.hap da kusturuo bni bn o yuzden ilk sabah azcik yiyip hap iciorm hemen yatiorm ki kusmayayim snra tekrar uyanip kahwalti ediorm. Ama yemek yemiorm yapan yok yurt disindayim disardan da hosuma gtmio et falan yiyemiormYemek yiyemedigimiz icin hal kalmiyo canimseninde ilk bebis mi
Ay hadi insallah:) saglikli mi die pskolojk haller mi dersin bulantilar mi dersin .kacinci jaftadan snra dusuk riski azalio??Sabredin hamileliğin ilk ayları son aylarından daha zor. 15. Haftadan sonra hepsi sihir gibi geçecek
Sabah tereyağında yumurta yiyorum öğlen meyve sonda ekmek arası bisiler yiyorum 2 gibi sonrada bisiler yemek istiyorum ama midem almıyo.mutfaga girmek bile gelmiyo içimden.evde tek başıma günleri geçiriyorum .cok zor oluyoCanim sen hic mi yemiosnnnn? Bn yemek yemiorm ama kahwalti tost sut yani su ile yeme de kuru seler ye lutfen kussan da ye.hap da kusturuo bni bn o yuzden ilk sabah azcik yiyip hap iciorm hemen yatiorm ki kusmayayim snra tekrar uyanip kahwalti ediorm. Ama yemek yemiorm yapan yok yurt disindayim disardan da hosuma gtmio et falan yiyemiorm
eşimin buraya tayini Yen'i çıktı 1 aydır Burdayiz.annemler gelicek ama iste cok uzak 12 saatlik yol var.isleri yola koyup oyle gelelim dediler ama olan bana oldu.onlarada pek bisi diyemiyorum...Annen i cagir o yapsin bnde mutfaga girmiorm hamileler kendi yaptigini yiyemez dedikleri dogruyms