7-8 haftalik hamileler!!!

Cocugumumudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2020
53
26
3
31
Arkadaşlar merhaba aramızda ilk haftalarinda hapisler varmı?size bir sorum olucak 7,5 haftalik hamileyim en son gittiğimde keseyi gördüm beni daha gitmedim korona muhabbetinden bu haftalarda neler oluyor kalp atisi duyuluyormu?Birde en merak ettigim konu diyelimki gebelikte birşeyler ters gidiyor yinede gebelik belirtileri kusma göğüslerde hassasiyet vs devam edermi ?Son olarak hamile kaldigim andan itibaren kalp çarpıntısı başladı önemli bir nedeni varmıdır.cevaplarsaniz s3vinirim

Şu an gitsen kalp atışını duyabilirsin diye tahmin ediyorum. Ben keseyi gördükten 10 gün sonra tekrar gitmiştim kalp atışını görmüştük. Kalp çarpntısı da kansızlık olabilir değerlerine baktırdın mı? Diğer bahsettiğin konuyu belirtileri bende bilmiyorum Allah hayırlı etsin

Teşekkür ederim amin insllh kansizlikla alakası olabilir belki diye düşünüyorum ama bazen nefes alamicak kıvama geliyorum biraz duruyor ateş basıyor sonra geçiyor anlam veremedim umarım ters birşey yoktur

Benmde 8 haftaya gircek canm benm gecen hafta 6+1 de kalp atisi vardi .Dusuk tehlikem var diye hafta da bir kontrle cagırıyolar ilac falan kulaniyorum git bakalm bu hafta icinde hersey yolundaysa gitmesin bidaha icin rahatlasn en azndan

Benmde 8 haftaya gircek canm benm gecen hafta 6+1 de kalp atisi vardi .Dusuk tehlikem var diye hafta da bir kontrle cagırıyolar ilac falan kulaniyorum git bakalm bu hafta icinde hersey yolundaysa gitmesin bidaha icin rahatlasn en azndan
Benimde düşük tehlikem var canım yere göğe sığamıyorum böyle aglayasim geliyor lekelenme oldu birkaç defa doktor progestan yazdı öyle bidahada gitmedim suanlik bisey yok ama acayip merak ediyorum

Benimde düşük tehlikem var canım yere göğe sığamıyorum böyle aglayasim geliyor lekelenme oldu birkaç defa doktor progestan yazdı öyle bidahada gitmedim suanlik bisey yok ama acayip merak ediyorum
Korkma 1 2 hafta once gorsen nasil bi kanamam oldu adetliyken bile boyle kanamam olmuyordu cok korktum ama rabbime şükürler olsun hic bisey olmadi porgstan sayesnde durdu 1 2 gunde simdi de kesem asagida riskli dedilrr gidip geliyorum iste bu coronanin icinde !
Sende git bakalm insallah bebislerimizi saglkli bi sekilde kucağımıza alırz.

Doğrudur ins bende sizin güzel haberlrnizi bekliyorum.Rabbim sağ salim Kucagimiza almak nasip etsin

Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun Bende 9+2 haftalık hamileyim 3 gündür belim inanılmaz derecede ağrıyor. Yarın randevum var inşallah bi skntı yoktur

Kalp atışı 6.-7. haftada duyulmaya başlıyor. Kimisi düşük olunca aniden belirtiler kesildi diyor ama kiminde de bhcg henüz çok düşmediğinden kesilmiyor. Bence bunları düşünmeyin, bi kez kontrole gidin kalp atışını duyun sonra da ikili taramaya kadar gitmezsiniz.

Çok geçmiş olsun allah yardımcın olsun Bende 9+2 haftalık hamileyim 3 gündür belim inanılmaz derecede ağrıyor. Yarın randevum var inşallah bi skntı yoktur
Bunu kafana takma canım çünkü bel ağrısı bendede oluyor o an zorlama kendini uzan ayağının altına yastık koy

Yarın doktorum olursa gideceğim ins benimde fikrim o yonde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…