7-8 haftalık hamişler burda mı?:)

Ben yedinci haftadayim canım 6+2, üç gündür midem bulanacakmis gibi oluyor bir garip haldeyim, gece güzel uyuyamiyorum , çok su içtiğimden kalkıyorum birde sıkı sık sık:olamaz:Birde goguslerim gözle görülecek şekilde büyuyup şişti, geceleri özellikle çok ağrıyor , onun dışında bir belirtim yok:KK55:

Ben yedinci haftadayim canım 6+2, üç gündür midem bulanacakmis gibi oluyor bir garip haldeyim, gece güzel uyuyamiyorum , çok su içtiğimden kalkıyorum birde sıkı sık sık:olamaz:Birde goguslerim gözle görülecek şekilde büyuyup şişti, geceleri özellikle çok ağrıyor , onun dışında bir belirtim yok:KK55:
Hayırlı olsun inşallah :) bende belirtileri gece ağırlıklı yaşıyorum benzer yanlarımız var bulantım pek olmuyor ama başım bi sallanıyor gibi tuhaf şeyler göğüs olayları da ayni şekilde oldu sabah uyanınca acıdığını hissediyorum heralde yüz üstü yatıyorum bilmeden :) bütün bünyeyi yinede sallıyor gibi

ben de 7+3 teyim bi kac gune kadar hic mide bulantim.yoktu birden basladi koku hassasiyeti ve mide blantisi hic kusmak istegi gelmedi ama.midem.agzimda geziyorum ilk gebeligimde bu haftada kusmaktan agliyirdum surekli ac geziyordum bunda sanki biraz daha hafif belirtiler yasiyorum gbi ne zaman gececek her seyden tiksinir oldum

ben de 7+3 teyim bi kac gune kadar hic mide bulantim.yoktu birden basladi koku hassasiyeti ve mide blantisi hic kusmak istegi gelmedi ama.midem.agzimda geziyorum ilk gebeligimde bu haftada kusmaktan agliyirdum surekli ac geziyordum bunda sanki biraz daha hafif belirtiler yasiyorum gbi ne zaman gececek her seyden tiksinir oldum
Yanından krakeri eksik etme folik hapınıda yatmadan önce al gündüz yan etkisi olabiliyor mideye . 3 ay dolunca kalmaz heralde bu dertler benmde 8+4 olmus

MERHABA ARKADAŞLAR BENDE 8+3 HAFTALIK HAMİLEYİM TAHLİLLERDE KARACİĞER YAĞLANMASI ÇIKTI KORKMALI MIYIM ACABA LÜTFEN CEVAP VERİR MİSİNİZ. :KK43:

Ben daha 6 haftalığım, kurt gibi koku alıyorum. Mide bulantısı hafif, göğüsler dokununca çok acıyor üzerine yatılmıyor, arada kasık ağrım var özellikle sabaha karşı, geçtiğimiz hafta canım inanılmaz acı soslu yemekler çekti, hep süt yoğurt peynir et yemek istiyorum, Progestan kullanıyorum düşük tehdidi için bu da baş dönmesi yapıyor, bir de inanılmaz kabuslar görüyorum. Şuan en çok şikayetçi olduğum şey kabuslar :(

Back
X