7 ay sonra ilk kez. Arkadaşlar testimi yorumlar misiniz? Lütfen.

bikem55

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2011
1.400
1.443
Arkadaşlar merhaba. Bu ay 7.ayim. ama ilk defa bu ay yoğun çalıştık. Gün aşırı, hergün. :))
Dün gece test yaptım yattım. Nasıl olsa negatif diye şöyle bir baktım. Yatağa girdim. Üstteki dün geceki.
Bu aksam dünkü cizgiyi görünce hemen test yaptım. 5 dakika içinde ikinci çizgi çıktı. Silik tabiki. 7 ay sonra ilk defa ikisinde de açık ama belirgin ikinci çizgi var gibi geliyor.
Kızlar sizce var mı? Hamile miyim?
Yarın kan testi yaptirayim mi?
Bu arada ustteki adete 3, alttaki adete 2 kala yapıldı.
Allah rızası için yorumlayın.

Eklentiler

• 20150608_223031.jpg
    20150608_223031.jpg
    63,8 KB · Görüntüleme: 477
alttaki testte çoookk silik hayalet bir çizgi gördüm gibi ama emin olamadım,kan testi en doğru sonuç sen en iyisi yarın kan ver canım,inşallah tutunmuştur bebeğin seninledir

Silik bi cizgi var gibi sanki ama adetinede 2 gun varmis daha bence 2 gun daha sabret adet olmsn gereken gun yaptir inşallah guzel haberler alirsin

Kan ver canım eğer kan vermek istemiyorsan digital testlerden al benim adetime 6 gün kala yes yazısını gösterdi

Arkadaşlar sabah yapayım 1 tane daha koyayım.
Telden cekemiyorum ama var gibi geliyor bana.
Ancak sabreden derviş muradina ermiş; )))

Eklentiler

• 20150608_223031-1.jpg
    20150608_223031-1.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 428
Kızlar merhaba. Sizi böylesine beklettigim için Üzgünüm. Çok uzuldugum için yazamadim. 2 testim de silik çizgi çıkmıştı. Ama kan testim 2.9 çıktı. Anlamadım. Adetim çok tuhafti. Kahverengiydi hep. Düşmüş olabilir mi. Kafama takmicam artık. Geçen hafta doktora gittim tertemiz hicbirsey yok. Adet olursa 3. Günü gel dedi. Hormonlara bakacak herhalde. Bu ay pek çalışma olmadı. 4, 5 kez. Ümidim yok. Adetim 11i. Rabbim hayirlisini versin.
Sizlerden Allah razı olsun.

X