- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.140
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaş haklı ...sana değil oğlunun evine geliyorlar..lafları da sana yedirdiler mutlu mesut sinir etmeye geliyorlar bunu bir çok üye yaşadı sen çok polyannasınEşiniz hiç sizden yana değil üzgünüm,madem işin içine iftira hakaret girdi özür bile dilemeden hop diye size geliyorlarsa pişman değiller ,siz umurlarinda bile değilsiniz.Kocada yalandan ağzınıza iki bal çalıyor mevzu, sen ezil kırıl aman anam babam gönlü hoş olsun.Agzimizin tadı bozulmasın......
Güler yüzlü ol ama hiç hizmet etme, ağırlaştım yapamıyorum siz yabancı değilsiniz zaten de. Bana göre hamile kadından hizmet beklenmez.eşimin ailesiyle 7 aydır görüşmüyorum bazı sebeplerden anlatsam bana hak verirsiniz. Beni çok üzdü kırdılar. Yalanlar iftiralar vs girmiyorum hiç o konulara. Bin sene görüşmesem görüşmem. Bu arada hamileyim 7aylık. Eşim geçen hafta gidip arayı düzeltti ailesi sonuçta üzülüyordu. Karışmadım. Bu Gece arayıp yarın geleceklerini 2-3 gün cümbür cemaat kalacaklarını söylemişler, beni zaten aramıyorlar. Bilmiyorum belki de yeni bi başlangıç yapmak istiyorlar eşim de yeni evliyiz ilk defa evimize geliyorlar gibi düşün geçmişi bırak bi kenara dedi. Bilemiyorum çok gerildim. Geceden aradıkları için bi hazırlığımda yok ev almış başını gidiyo yemek filan halledebilirim belki de. Ağırlaştım azıcık ayakta dursam ayaklarım şişiyor. Kendileri de klasik gelinden hizmet bekleyen tiplerdi kocam yardım etse ona bile bozulur söylenirlerdi. Değiştiklerini sanmıyorum. Çok gerginim kızlar. Ne tavsiye edersiniz. Nasıl davranmalıyım?
Yarın karşıma geçip bura oğlumuzun evi vs derlerse de şok olmam öyle bitakım yüz göz oluşlar yaşadık geçmişte
neden bu kadar korkuyorsunuz ki? sizi evinizden kovarlar ve eşiniz de onları mı tutacak? bu kadar kötü olaylar yaşamışsınız ama eşiniz yine de zorla onları buraya 2 3 günlüğüne getirtiyor yani?Korkuyorum problem çıkartmazlar inşallah diye
Muhtemelen onları da kendi ikna etti siz bize gelin diye
bu kadar korktuğunuz insanları bir de eşiniz ikna etmiş, pesKorksunlar da değil ben onlardan korkuyorum en ufak iletişim halinde olay yaratıyorlar buluttan nem kapıp kavga çıkarıyorlar hakarete varan laflar ediyorlar hiçbi şey yoksa da iftira atıyorlar eşim de farkında kendileri de farkında onlarla görüşmek istemediğimin.
Hizmet etmeyin.eşimin ailesiyle 7 aydır görüşmüyorum bazı sebeplerden anlatsam bana hak verirsiniz. Beni çok üzdü kırdılar. Yalanlar iftiralar vs girmiyorum hiç o konulara. Bin sene görüşmesem görüşmem. Bu arada hamileyim 7aylık. Eşim geçen hafta gidip arayı düzeltti ailesi sonuçta üzülüyordu. Karışmadım. Bu Gece arayıp yarın geleceklerini 2-3 gün cümbür cemaat kalacaklarını söylemişler, beni zaten aramıyorlar. Bilmiyorum belki de yeni bi başlangıç yapmak istiyorlar eşim de yeni evliyiz ilk defa evimize geliyorlar gibi düşün geçmişi bırak bi kenara dedi. Bilemiyorum çok gerildim. Geceden aradıkları için bi hazırlığımda yok ev almış başını gidiyo yemek filan halledebilirim belki de. Ağırlaştım azıcık ayakta dursam ayaklarım şişiyor. Kendileri de klasik gelinden hizmet bekleyen tiplerdi kocam yardım etse ona bile bozulur söylenirlerdi. Değiştiklerini sanmıyorum. Çok gerginim kızlar. Ne tavsiye edersiniz. Nasıl davranmalıyım?
7 aylık hamileyken hizmet beklemeler heralde.Dogal davran.Laf sokarlarsa umursama.duyma.Konusur konuşur giderlereşimin ailesiyle 7 aydır görüşmüyorum bazı sebeplerden anlatsam bana hak verirsiniz. Beni çok üzdü kırdılar. Yalanlar iftiralar vs girmiyorum hiç o konulara. Bin sene görüşmesem görüşmem. Bu arada hamileyim 7aylık. Eşim geçen hafta gidip arayı düzeltti ailesi sonuçta üzülüyordu. Karışmadım. Bu Gece arayıp yarın geleceklerini 2-3 gün cümbür cemaat kalacaklarını söylemişler, beni zaten aramıyorlar. Bilmiyorum belki de yeni bi başlangıç yapmak istiyorlar eşim de yeni evliyiz ilk defa evimize geliyorlar gibi düşün geçmişi bırak bi kenara dedi. Bilemiyorum çok gerildim. Geceden aradıkları için bi hazırlığımda yok ev almış başını gidiyo yemek filan halledebilirim belki de. Ağırlaştım azıcık ayakta dursam ayaklarım şişiyor. Kendileri de klasik gelinden hizmet bekleyen tiplerdi kocam yardım etse ona bile bozulur söylenirlerdi. Değiştiklerini sanmıyorum. Çok gerginim kızlar. Ne tavsiye edersiniz. Nasıl davranmalıyım?
Evi olduğu gibi bırak ve sadece yapabildiğin kadar yemeğini yap, 7 aylık hamile insanın evine gelen bulduğuyla idare etmek zorundadır. Eşin madem yeni bir başlangıç saymanı istiyor, başlangıcı böyle olsun. Hamile halinle kimseye sana uygun olandan fazlasını yapmaya çalışma. Beğenmeyen tekrar gelmesineşimin ailesiyle 7 aydır görüşmüyorum bazı sebeplerden anlatsam bana hak verirsiniz. Beni çok üzdü kırdılar. Yalanlar iftiralar vs girmiyorum hiç o konulara. Bin sene görüşmesem görüşmem. Bu arada hamileyim 7aylık. Eşim geçen hafta gidip arayı düzeltti ailesi sonuçta üzülüyordu. Karışmadım. Bu Gece arayıp yarın geleceklerini 2-3 gün cümbür cemaat kalacaklarını söylemişler, beni zaten aramıyorlar. Bilmiyorum belki de yeni bi başlangıç yapmak istiyorlar eşim de yeni evliyiz ilk defa evimize geliyorlar gibi düşün geçmişi bırak bi kenara dedi. Bilemiyorum çok gerildim. Geceden aradıkları için bi hazırlığımda yok ev almış başını gidiyo yemek filan halledebilirim belki de. Ağırlaştım azıcık ayakta dursam ayaklarım şişiyor. Kendileri de klasik gelinden hizmet bekleyen tiplerdi kocam yardım etse ona bile bozulur söylenirlerdi. Değiştiklerini sanmıyorum. Çok gerginim kızlar. Ne tavsiye edersiniz. Nasıl davranmalıyım?
Kahvaltıya neden pişi börek yapıyor ki hamile kadın, normal kahvaltılık sahanda yumurta çay bitti. Erken kalkıp onlar pişirsin öyle bir şey yapılacaksa. Kadın 7 aylık yav.Ne gibi haksizliklar yapildi bahsetseydiniz keske.
Neyse pide yaptirsin esiniz sizde bi corba salata yaparsiniz
Kahvalti icin de bir gun pişi birgun hazir yufkali borek yapilabilir
Diger gun pilav yanina türlü cacik
Cayin yanina da kek cirpilir yemek olaylari tamam olur zaten yardim ederler diye dusunuyorum
Ben boyle menu yazdim ama cidden agir seyler yasattilarsa elinizi birseye surmeyin esiniz yapsin cogu seyi