7. Ayda anne ve bebiş kilolarııı

ikimelekannesiyim

Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2015
76
24
8
Kızlar bu 3. Gebeliğim ilk gebeliğimde 20 ikinci gebeliğimde 13 kg aldım ve iki kızımda 2.800 doğdu.
25+6'da bebiş 940 gram dedi doktorumuz iyi mi sizce?
Şuan 26+2 'deyim ve hiç kg almadım ilk 3 ay istifra vs etmememe rağmen 2 kg verdim hemen geri aldım. Hala aynı kilodayım bu normal mi? Sizin bebişler kaç kg siz kaç kg aldınız??

Bende doktora gittiğimde 20+4 günlüktü 360 gram 25 cm di doktorum iyi olduğunu söylemişti tekrardan kontrole 26.haftada gidicem suan 23+1

25+4 de 35 cm 1100 gr. ama benim bebeğim en başından beri neredeyse 10 gün ilerde. uzun ve iri bir bebek olacak dedi bana. ben de 54 ile hamile kaldım, şuan 59 kiloyum.

Ay valla ne güzel bebeğin kilosu Bebek kilo alsın diye özel bişey yapıyormusun geçen hafta 30 haftalıkken 1650 di bebeğimin kilosu kilo alması için ne yapmam gerekiyor
Mahsallah bence seninkide cok iyi ben ozel hicbirsey yapmiyorum hatta bu ara tasinma asamasindayiz disaridan yiyorum maalesef ama cok sukur demekki iyi beslenmis sut yogurt ayran ve peynir tuketiyorum onun etkisi vsrdir ama muhakkak :)

En son doktor kontrolümde 26+2 ‘Ydim ve bebek 1000 gr civarındaydı. Doktor haftasına göre biraz fazla olduğunu söyledi ancak anormal bir durum olmadığını da belirtti.

Kendime gelince ben hep balık etli bir insandım, normal zamanda da 75kg civarındaydım. Şuan tam 90 kiloyum. Sanırım doğuma kadar 100 olurum :)

tabiki fazla bir kilo, nasıl alıyorum bende bilmiyorum dikkat de ediyorum ama alıyorum valla :) sanırım kullandığımız vitaminlerin de etkisi oluyor kilo alımında

Back
X