7. ayda başlayan sıkıntılarım.

kerken

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
621
202
48
Ankara
kızlar 7. aydayım ama karnım davul gibi oldu. elim ayağımda şişiyor tuzu azalttım suya dikkat ediyorum ama özellikle öğleden sonra pantolunum sıkmaya başlıyor karnım daha da büyür gibi oluyor. ve birde ayak altım nasıl ağrıyor anlatamam yürümekte zorlanıyorum silikon taban aldım ayakkabuının içine koyunca ayağımı da sıkıyor ay ne biçim zor günler bu böyle sıcaklar da bastı dayanmak zor oluyor.

sabret surda 2 ayın kalmıs...

aynı durum yani ayak tabanı şişmesi ve ağrısı bende de var canım. Yürümekte zorlanıyorum ama yürümem şart yoksa iyice şişeceğimmmm

Bendee ayak tabanim ve topuklarimin uzerinde 10 dk duramiyorum sanki kemigin ustunde yuruyorum karnimin buyuklugu yatis pozisyonu bulamamam uyku kalitem kalmadi uyuyamiyorum ki kalitesi surda dursun istahsizlastim midem almiyor bisey daha gecen haftaya kadar komple evi temizler toplardim su hafta parmagimi oynatacak halim yok herseye useniyorum az kaldi diyee diye bitirecez ha gayret Allah kolay ve saglikli doğumlar nasip etsin

GM Discovery cihazından gönderildi.

aynı sorun bende de başladım suzamana kadar cok suur bı sıkıntım yoktu mıgde agrılarım başaladı drum şurup verdı onu ııcnce azalıyor dedıgın gıbuı yemekhten sonra ozellıkle asırıya azda kacsam gobeyım davul gıbı gergin oluyor.yuruyerek kendıme gelıyorum napalım azcıkdaha sıkalım dısımızıe rabbım yardımcımız olsun

hanımlar ben bu aralar çok yorgun ve halsiz olmaya başladım uykum çok geliyor ama hala uykusuz dolanıyorum. öğleden sonraları belden aşağıma 100 kilo yüklemişler gibi ayaklarımı bile zor kaldırıp yürüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…