Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
malesef ben 21 aydır uğraşıyorum. bizde de herşey normal ama olmadi bi türlübu ay adetim gecikince ümitlendim ama bu ayda olmadı , hormon teslerim normal, eşimin sonuçları normal , sizler kaç ayda hamile kaldınız?
Herkes 7. Ayda panikliyor galiba? Bende 7. Ayimda gittim doktora. Hemen basladik tahlil mahlil derken ustnden 1 yil daha gecti. 1.5 yili askindir hala bekliorum bakalim tedavi ile... Yasiniza bagli olarak panik yapin bence. Ben 30 um. Doktor erken daha yasin dedi. Daha kac olmamiz lazim bilemedim. Yok dedim erken falan degil ben kafayi yicem. Oylelikle basladik bakalim. Yasinz kucukse 1 yila tamamlayin. Yoksa enazndan basit tahlilleri yaptirin. Inanin on prosedur bile oyaliyor. Keske dedim evlennce korunmasaydim daha erken farkederdim durumumu. Ama napalim. KismetKonu açılalı çok olmuş ama ben de aynı dertten muzdaribim. 7 aydır istiyoruz ama henüz hamile kalamadım. Kfaya takmamayı başarmış olan var mı? Bunu nasıl yaptığını anlatabilir mi?
Rahim filmi falan cektirdiniz mi?_ZIPzIPpeRisi_ Ben de 32 yaşımdayım. Erken değil bence de. Tahlilleri 7 ay önce korunmayı bıraktığımızda yaptırmıştım. Hemen hamile kalacağım sandığım için:)) Öyle olmuyormuş tabi. 4. ayda bir daha gidip muayene oldum. Yine bir sıkıntı yok dedi doktor. 1 yıla kadar gitmem artık doktora. Bekleyeceğiz. Allah bekleyen herkese sabır ve biran önce bebek versin:)) Bu arada yarın adet günüm ama hiçbir belirtim yok
aylaege bahsettiğiniz yöntemlerin faydasını görürseniz bizi de haberdar edin:))
Herkese bol şanslar...
merhaba. bize de bekleyin daha erken demişlerdi ama sonra rahim filminde bende perde olduğu anlaşıldı. ameliyat oldum. eşimde de sorun çıktı mecbur tüp bebek yaptırcaz. demem o ki beklemeyin. önce bi engel olmadığından emin olun sonra eğer isterseniz doğal yolla olsun diye beklersiniz. zaman kaybetmeyin bence..Rahim filmi çektirmedim. Doktor henüz erken demişti. Yumurtalıklarımı kontrol etti. Rahi ağzı kanseri ihtimaline karşı test yaptı.
Beklemeyin... Hemen bi dr bulun ve başlayın.. Burada birçok arkadaş pişman geç kaldığı için...Selamlar ablalarım. Ben 23 yaşındayım ultrason muayenesinde çok olumlu şeyler söyledi doktor. Eşimin tahlilleri normal. Bizde çok uzun zamandır korunmuyoruz ama ben radyasyonlu ortamda çalıştığım için olmayabilir diye yatıştırıyordum kendimi. Ama iki aydır evdeyim bırakın gecikmeyi normalden erken olmaya başladım iki aydır Ne yapsam artık bilemiyorum. İnfertilite bölümüne gitmeli miyim. Biraz daha beklemeli miyim? Diğer yandan yakın Zaman'da tekrar işe başlıyorum. Yeniden radyasyon demek yani. Ne yapmalıyım sizce
Peki hcg nasıldı çok korkuyorum benden de isterlerse diye. Çektiren bi arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldığını söyledi bana açıyormuş heralde kanalı Çekimmerhaba. bize de bekleyin daha erken demişlerdi ama sonra rahim filminde bende perde olduğu anlaşıldı. ameliyat oldum. eşimde de sorun çıktı mecbur tüp bebek yaptırcaz. demem o ki beklemeyin. önce bi engel olmadığından emin olun sonra eğer isterseniz doğal yolla olsun diye beklersiniz. zaman kaybetmeyin bence..
tatlım korkmana gerek yok. vajinadan bi Sıvı veriyorlar bu arada tepende karnının üstünde de büyük bi cihaz var. sadece bi ara adet ağrısı gibi karnım ağrıdı. eğer ufak yapışıklıklar varsa o Sıvı geçerken Açıyor. bu sebeple hsg sonrası hamile kalan çok var. ama benim bi tüpüm tıkalı çıktı, rahimde perde çıktı, eşimde sıkıntı da var. hal böyle olunca hsg sonrası bende gebelik falan olamazdı zatenPeki hcg nasıldı çok korkuyorum benden de isterlerse diye. Çektiren bi arkadaşım hemen sonraki ay hamile kaldığını söyledi bana açıyormuş heralde kanalı Çekim
Ya kimisi yapılan yerlerde bayıldığını sağdan soldan çığlıkların geldiğini anlatmış falan Bi ablamız anestezisi çektirdim demiş nerde çektirdi acaba ? Sanırım sadece özel çekiyortatlım korkmana gerek yok. vajinadan bi Sıvı veriyorlar bu arada tepende karnının üstünde de büyük bi cihaz var. sadece bi ara adet ağrısı gibi karnım ağrıdı. eğer ufak yapışıklıklar varsa o Sıvı geçerken Açıyor. bu sebeple hsg sonrası hamile kalan çok var. ama benim bi tüpüm tıkalı çıktı, rahimde perde çıktı, eşimde sıkıntı da var. hal böyle olunca hsg sonrası bende gebelik falan olamazdı zaten
evet özelde anestezili çeken yerler var. istersen araştır ama dediğin kadar abartılı bi Ağrı olmuyorYa kimisi yapılan yerlerde bayıldığını sağdan soldan çığlıkların geldiğini anlatmış falan Bi ablamız anestezisi çektirdim demiş nerde çektirdi acaba ? Sanırım sadece özel çekiyor