tuvalet eğitimi mi? valla helal olsun benim bebişim de 7 aylık olmak üzere ama hiç aklımıza gelmedi bebişin oturabiliyo mu
BENCEDE ÇOK SAÇMA AMA KAYINVALİDEM SAĞOLSUN 7 AYLIK ÇOCUĞA TUVALET ÖĞRETİCEM DİE DİDİNİYO:/
BİZİMKİ KAKA YAPARKEN HABERİMİZ OLUYO ASLINDA YANİ KAKA YAPMADAN ÖNCE 'eeg' dio BİKAÇ KERE :)
BÖYLE SÖYLEDİĞİ İÇİN ÖĞRETMEK KOLAY OLURMUŞ DÜN LAZIMLIĞA OTURTTMUŞ ÖLE DİYİNCE ODA BİKAÇ DAKİKA SONRA YAPMIŞ KAKASINI.
DAHA DESTEKSİZ OTURMAYA YENİ BAŞLADI.YANİ İYİMİ YAPIO KÖTÜMÜ ANLAYAMADIM KIZLAR.Bİ FİKİR VERİN TECRÜBELİ ANNELER??
SEVGİLER...
Ogretebilirsiniz, ama bildigim kadariyla tuvalet egitimi verebilmek icin altinin en az 2 saat kuru olmasi lazim, birde tuvaletini yaparken kullandigi kaslarla alakali. Ben acele etmemenizi tavsiye ederim. Bu durumdaki cocuklar sonradan tekrar bez kullanabiliyor.
oğlum 13 aylık aklımın ucuna bıle gelemdı daha wc eğitimi
kv .denız saçmalıyor eşiniz 7 aylıkkenmi öğrenmiş
bu kvdeler neden torunlarına bukadar acımasız gelinlerınden alamadıkları hıncı bu şekilde çıkarıyorlar sanırım
bak arkadaşım erkek bebekler kız bebeklere göre daha geç oturur öylede olmalı zaten ben 7 aylıkken surekli arkasına bişiler sıkıştırırdım otururken ki bırak lazımlığa oturtayım çocuğu bebek için çok zararlı bişi yapıyor kv.den ıkna olmuyorsa sağlık ocağına gıdın sorun
aslında gerek yokta çünkü senın evladın lütfen zarar vermesıne ızın verme
BENCEDE ÇOK SAÇMA AMA KAYINVALİDEM SAĞOLSUN 7 AYLIK ÇOCUĞA TUVALET ÖĞRETİCEM DİE DİDİNİYO:/
BİZİMKİ KAKA YAPARKEN HABERİMİZ OLUYO ASLINDA YANİ KAKA YAPMADAN ÖNCE 'eeg' dio BİKAÇ KERE :)
BÖYLE SÖYLEDİĞİ İÇİN ÖĞRETMEK KOLAY OLURMUŞ DÜN LAZIMLIĞA OTURTTMUŞ ÖLE DİYİNCE ODA BİKAÇ DAKİKA SONRA YAPMIŞ KAKASINI.
DAHA DESTEKSİZ OTURMAYA YENİ BAŞLADI.YANİ İYİMİ YAPIO KÖTÜMÜ ANLAYAMADIM KIZLAR.Bİ FİKİR VERİN TECRÜBELİ ANNELER??
SEVGİLER...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?