Bebek Beslenmesi 7 aylık bebeğim mamayı bıraktı

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Karabiberim123

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2017
2.847
3.212
133
Merhaba Arkadaşlar. Bebeğim geçen hafta kusma ile birlikte ishal yaşadı. O ara mamayı tamamen bıraktı. Normalde 2 ayından beri mama ve meme olarak gidiyoruz. Hastalığı geçince ben yine mama yapmaya başladım ama hep çöpe gitti. Bugünde hiç vermedim artık. Sadece emiyor. Ek gıda da pek bişey başlamamıştım. Size sorum mama yememesi sıkıntı olur mu. Kilo alımı gelişimine herhangi Bi zararı olur mu. Bu durumu atlatmam gerekir mi yoksa mamayı ara ara deneyim mi şaşırdım. Yoksa memeye devam ve ek gıda olarak mı gitsem. Başına böyle Bi durum gelen var mı teşekkür ederim

KEske ek gidaya baslamis olsaydiniz canim ayına uygun corbalardan , kendi mayaladigin yogurtlardan meyve katarak yerdi ne guzel . Gecmis olsun ama hic gec degil ufak ufak basla bence ❤️

KEske ek gidaya baslamis olsaydiniz canim ayına uygun corbalardan , kendi mayaladigin yogurtlardan meyve katarak yerdi ne guzel . Gecmis olsun ama hic gec degil ufak ufak basla bence ❤️
Canım başladım ama blw ile o yüzden çok yavas ilerledik meyve yogurt yiyor tadımlık geldim hep bu güne çorba da tarhana dün başladım tabi mamayı bırakacağını hiç hesaba katmamıştım

Back
X