7 aylık bebegim sadece dışarıda uyuyor

gokce busra

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2025
6
1
1
30
Merhaba kızlar. Bebegim 7 aylık. Yaklaşık 10 gündür bebeğimi uyutamıyorum. Bunun öncesinde böyle bir problemimiz yoktu. Ayakta veya besikte sallayarak uyutuyordum. Simdi evde hicbir sekilde uyutamaz oldum. Disleri cok kaşınıyor, agzini hic acmiyor ne jel surebiliyorum ne soguk uygulayabiliyorum. Ek gidaya yeni başladık, alerji testi yaptrdim temiz çıktı. . Ama Yumurtada vucudunda sivilce gibi kizarikliklar olustu Disler de başladi. Acaba bunlar huzursuzluk yapar mi bu kadar ?? Artik o kadar cok huzursuz ve ağlıyor ki ne yapacağımı şaşırıyorum. Oturdugum an ciglik kiyamet . Surekli kucakta Sakinlessin diyedisari çıkarıyorum, disarida kisa sure icinde uyuyor. Gece gunduz disaridayiz. Artik uyutup oyle eve giriyorum. Ama bu durum benu cok yormaya basladi. Ne yaoacagimi bilemiyorum. Fikirlerinize ve tecrubelerinize cok ihtiyacim var.

Hazır havalar ısınıyor cam açıkken ya da balkonda uyutursunuz. Bugün ben de 1,5 aylık sadece memede uyuyan bebeğimi camı açıp uyutmayı denedim işe yaradı. Bizimki de hep dışarda bebek arabasında uyur evde anca memede kucakta uyur. Bebekler temiz hava ve dışarının uğultusunu seviyor demek ki.

8.ayda da uyku gerilemesi var. Bizi çok yormuştu. Sebepsiz yere uyumuyordu. Ama geçiyor.
Yeni şeyler denemek yerine -varsa- rutinlerinize sabit kalırsanız daha çabuk atlatırsınız. Kocaman sarıldım size, çok iyi anlıyorum 🥹

Hazır havalar ısınıyor cam açıkken ya da balkonda uyutursunuz. Bugün ben de 1,5 aylık sadece memede uyuyan bebeğimi camı açıp uyutmayı denedim işe yaradı. Bizimki de hep dışarda bebek arabasında uyur evde anca memede kucakta uyur. Bebekler temiz hava ve dışarının uğultusunu seviyor demek ki.
Bir de oyle deneyeyim teşekkür ederimm..

8.ayda da uyku gerilemesi var. Bizi çok yormuştu. Sebepsiz yere uyumuyordu. Ama geçiyor.
Yeni şeyler denemek yerine -varsa- rutinlerinize sabit kalırsanız daha çabuk atlatırsınız. Kocaman sarıldım size, çok iyi anlıyorum 🥹
O kadar cok çabaliyorum ki rutini bozulmasin diye. Ama yok direniyor belki yorulur uyur diyorum, surekli ağlıyor, saatlerce uyanik kaliyor.. Artik disari cikarak sakinlesiyor malesef bu duruma da alıştı sanirim😔 Icimi ferahlattiniz, insallah cabuk gecer, yoksa gercekten cok yoruyor.😔

Back
X