Bebek Beslenmesi 7 aylik bebegim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Bence bunu çocuğunuzun doktoruyla görüşün. Çünkü iştah azalmasinin binbir türlü sebebi olabilir. Ayrıca ne kadar mama alması gerektiğini en iyi doktorunuz söyleyecektir gelişimine bakarak.

Uzun suredir mi böyle canım bazen atak haftaları oluyor yada diş problemi oluyor bu yüzden de istahsiz olabiliyor bebekler

Yani ortalama 800-1000 ml arası diye biliyorum canım dönem dönem çok istahsizlasabilir bi dönem gelir iştahı açılır benim bebeğim dogdugundan beri az içerdi ama bi sorun yasamadik şükür. Büyük ihtimalle geçici bi şeydir devam ederse ya da kilo alımında sorun olursa doktora soylersin zaten

Yardim etmek istediginiz icin tesekkur ederim doktoru gecen aya gore az almis ama kilosu yasina gore cok iyi sorun etme dedi zaten duzeldi cok sukur bi ara agzini kitliyordu ek gidayada mamaya karsida simdi yiyor cok sukur tekrar tesekkur ederim

Back
X