Çocuk Hastalıkları 7 aylik bebegimin bagirsagi dugumlenmis

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

ennur07

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2014
29
7
3
35
yedi aylikti sabah sanciyla uyandi aglaya aglaya helak oldu acil doktoruna goturduk popodan kan geliyodu artik doktor bakinca invajinasyon dedi bagirsak dugumlenmesiymis nerden gel digimi sasrdim acil ultrason evet 6cm bagirsak ic ice gecmis birbirini sindirmeye baslamis dogru cerraha bakti hemen mudahele dedi noluyo dedim kendi kendime.sasirdim ameliyata girdi erken teshis bagirsak birbirini sindirmeden hemen mudahele oldu .bir ay sonra baryumlu kolon grafisi istedi doktor cektirdik cok zor bisi kalin bagirsagi olmasu gerekenden ck fazla uzunmus surekli kaka yapsin die ilac kullaniyorum de boyle bisey yasayan varmi

Çok geçmiş olsun canım işk defa duydum böyle birşeyi. Allah sana güç kuvvet sabır, bebeğine de şifa versin. Allah yardımcınız olsun.

ennur07 mrb cnm korkulacak bişi yok bende 7 aylıkken bağırsak düğümlenmesinden ameliyat olmuşum 7 yaşına kadar herhangi bir mikrop almadan hayatımı devam ettirmem gerekiyormuş. şuanda 25 yaşındayım sağlıklı bir kızım var 4 aylık. dr dediklerini yap ve bebişinin mikrop kapmasını engelle hayvanlardan uzak tut belki çocukluğunu tam yaayamayacak çamurla toprakla oynayamayacak mikrop kapmasın diye ama önemli olan sağlıklı olması değilmidir. 25 yıl önce tıp bu kadar ileri teknolojiye sahip değildi. şimdi ise almış başını gidiyor. benim sadece tek sorunum görsellik kaburgamın altından kasığıma kadar bir dikiş yapmışlar büyüdükçe küçüldü tabi ozamn iple dikiyorlar şimdi yapıştırma yapıyorlar izinde çok kalacağını zannetmyorum. en çok korktuğum hamilelikte problem yaşarmıyımdı şükür hiç problem yaşamadım sadece bağırsaklarımın olması gereken yerde değilde sol tarafımda kasıktan kaburgama kadar olan kısımda olduğunu öğrendim. dilerim bir an önce atlatırsınız aklında bişi olursa çekinmeden sorabilirsin.

ennur07 mrb cnm korkulacak bişi yok bende 7 aylıkken bağırsak düğümlenmesinden ameliyat olmuşum 7 yaşına kadar herhangi bir mikrop almadan hayatımı devam ettirmem gerekiyormuş. şuanda 25 yaşındayım sağlıklı bir kızım var 4 aylık. dr dediklerini yap ve bebişinin mikrop kapmasını engelle hayvanlardan uzak tut belki çocukluğunu tam yaayamayacak çamurla toprakla oynayamayacak mikrop kapmasın diye ama önemli olan sağlıklı olması değilmidir. 25 yıl önce tıp bu kadar ileri teknolojiye sahip değildi. şimdi ise almış başını gidiyor. benim sadece tek sorunum görsellik kaburgamın altından kasığıma kadar bir dikiş yapmışlar büyüdükçe küçüldü tabi ozamn iple dikiyorlar şimdi yapıştırma yapıyorlar izinde çok kalacağını zannetmyorum. en çok korktuğum hamilelikte problem yaşarmıyımdı şükür hiç problem yaşamadım sadece bağırsaklarımın olması gereken yerde değilde sol tarafımda kasıktan kaburgama kadar olan kısımda olduğunu öğrendim. dilerim bir an önce atlatırsınız aklında bişi olursa çekinmeden sorabilirsin.
Ck sukur bi problemimiz olmadi aynen bagirsak lar olmasi gerektigi yerde degil ortaya dogrubbi yerdeymis bide kolon grafisi istedi doktor cektirdik .kalin bagirsagi olmasu gerekenden ck fazla uzunmus surekli kaka yapsn die ilac kullaniyordum ama sanki biraz biraz bu sorun ortadan kalkti gibi ins bi problem cikmaz ...

Back
X