• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebegımle baba evındeyım

mutluluk06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
323
1
26
Ankara
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar

Cok uzuldum. Sanki mal satin aldilarda iyi degil gelin alin diyolar. Cok ayip etmis adiler. Sen barismak istiyomusun surdurmek istoyomusum evliligini? Zaten barisaaniz bile orda oturdugun muddetce huzurun olmaz ve hicdurmadan babani arayip gelin alin derler her kavgada. Esin barisalim derse tasinalim diye sart kos. Bebegine uzuldum yaa kucucuk

Cok uzuldum. Sanki mal satin aldilarda iyi degil gelin alin diyolar. Cok ayip etmis adiler. Sen barismak istiyomusun surdurmek istoyomusum evliligini? Zaten barisaaniz bile orda oturdugun muddetce huzurun olmaz ve hicdurmadan babani arayip gelin alin derler her kavgada. Esin barisalim derse tasinalim diye sart kos. Bebegine uzuldum yaa kucucuk

sağol,babamda öyle diyor bundan sonra gelselerde otdan taşınmadan gitmiceksin diyo 2 günüdür kendimde degilim

Kocana sinir oldum ya..

Ne varmis yanlarinda aradiysan.sen ailesi degil misin ? ?

Ayrica ne demk kavga aninda senin dediklerini onlara soylemek..uzmek istemem canim ama cocuk gibi davranmis kocan.tartisma anindakiler bile sirdir kari koca arasinda.

Bu adamla barissan bile bidaha sinirli aninda da olsa ailesiyle ilgili birsey deme.direk satmis seni.yazik...

Yukarda ailesiyle oturup oturup seni yalniz birakmasi da ayri bir mevzu.

Ya nedense farkediyorumda bu esler arasindaku kavgalarin yuzde yetmisi erkegin ailesi....bi kopun artik ya.herkes yerini bilsin.

sağol,babamda öyle diyor bundan sonra gelselerde otdan taşınmadan gitmiceksin diyo 2 günüdür kendimde degilim

Suan.biraz eski konularini okudum canim. Biraz fazla tartismissiniz. Belki birikimin patlamasidir . Belkide biraz uzak kalmaniz iyi gelir iliskinize ne dersin? Kafa dinleyin bir kac hafta.Oda cocugunu ozleyip arar gibime geliyor. Ama dedigim gibi baska yere tasinmadan mutlu olamazsin bence. Cunku cok yuz bulmus ailesinden ve hala buyuyememis. Soyledigin laflari yetistirmekde neymis cocukca. Siz biraz ayri kalin. Burnu surtsun.

Kocana sinir oldum ya..

Ne varmis yanlarinda aradiysan.sen ailesi degil misin ? ?

Ayrica ne demk kavga aninda senin dediklerini onlara soylemek..uzmek istemem canim ama cocuk gibi davranmis kocan.tartisma anindakiler bile sirdir kari koca arasinda.

Bu adamla barissan bile bidaha sinirli aninda da olsa ailesiyle ilgili birsey deme.direk satmis seni.yazik...

Yukarda ailesiyle oturup oturup seni yalniz birakmasi da ayri bir mevzu.

Ya nedense farkediyorumda bu esler arasindaku kavgalarin yuzde yetmisi erkegin ailesi....bi kopun artik ya.herkes yerini bilsin.
çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermez

Suan.biraz eski konularini okudum canim. Biraz fazla tartismissiniz. Belki birikimin patlamasidir . Belkide biraz uzak kalmaniz iyi gelir iliskinize ne dersin? Kafa dinleyin bir kac hafta.Oda cocugunu ozleyip arar gibime geliyor. Ama dedigim gibi baska yere tasinmadan mutlu olamazsin bence. Cunku cok yuz bulmus ailesinden ve hala buyuyememis. Soyledigin laflari yetistirmekde neymis cocukca. Siz biraz ayri kalin. Burnu surtsun.

evet canım dediğin gibi kafa dinliyorum suan,ama eşimin ararsa oradan taşınmadan gelmem diyecegim

boşver seni üzen sen hastayken anacı babacı olup onları bırakıp yanına gelemeyen adamdan sana ne hayır gelir baban haklı oradan taşınmazsa gitme bence

erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. yapan konuyu acan bayan . hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. herşey karşılıklı .

erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. yapan konuyu acan bayan . hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. herşey karşılıklı .

esim günde 10 defa götürür,ben hergün mutlaka çıkarım ilk defa cıkamadım odada olanlar oldu

bence eşin çok suçlu.hem aradın diye kavga çıkartıyor hemde ailesi hakkında söylediklerini söylüyor.ne ayıp şey ya.tabiki kayınvalideninde senin onlar hakkındaki olumsuz eleştirilerini duymak zorlarına gitmiştir.ama seni ve çocuğunuda bir çırpıda silmesi hiç hoş değil.çok çabuk vazgeçmişsizden çocuğunuzdan.birde ailesi gelsin bunu almak demekte çok büyük terbiyesizlik.senin yerinde olsam barışmak için çok düşünürüm.hiç bişey eskisi gibi olmaz.hele aynı apt. hiç olmaz.bu arada eşin hiç aradı mı.senden özür falan deledi mi

bence eşin çok suçlu.hem aradın diye kavga çıkartıyor hemde ailesi hakkında söylediklerini söylüyor.ne ayıp şey ya.tabiki kayınvalideninde senin onlar hakkındaki olumsuz eleştirilerini duymak zorlarına gitmiştir.ama seni ve çocuğunuda bir çırpıda silmesi hiç hoş değil.çok çabuk vazgeçmişsizden çocuğunuzdan.birde ailesi gelsin bunu almak demekte çok büyük terbiyesizlik.senin yerinde olsam barışmak için çok düşünürüm.hiç bişey eskisi gibi olmaz.hele aynı apt. hiç olmaz.bu arada eşin hiç aradı mı.senden özür falan deledi mi

hayır esim hiç aramadı daha anneler geldiğinde aşağı bile inmedi,onlara göre ben sucluyum

bence de en guzeli o evden tasinmak..esin de ailesine cok duskun galiba:31::31:bu da seni yorar:31:
bir kac gun bekle bakalim esin arayacak mi:26:

aramasını ısıtıyorum ama sanmıyorum arayacağını şimdi kaynanalar neler soylemiştir

bak işte asıl yanlışı burada yapıyorsun hala k.validenleri suçluyorsun.buradaki tek suçlu eşin..adam 3 kez aradın diye gelip üstüne yürümüş annesi ile ilgili söylediğin herşeyi tek tek anlatmış ve seni evden kovmuş hem de 7 aylık bebeğinle birlikte.babanlara gelin kızınızı alın demenin türkçesi evden kovmaktır.sen hala kaynananı suçla dur bakalım.tabii ki o haklı olarak kızgındır sana çünkü senin tarafında olup oğlunu azarlarken birden gelininin kendi hakkında söylidği kötü şeyleri öğrenmiş oldu sen olsan ne yapardın bu durumda?

sana tek tavsiyem 3.şahısları değil olayın asıl kahramanını suçla ve ona göre davran.

tekrar tekrar okudum ama ben k.validen ile ilgili bir sorun göremedim.. sana bağıran, üzerine yürüyen, çocuğunu zamanında getirmeyen, çağır babanı seni alsın diyen, senin ona anlattıklarını annesine anlatan eşin.. eh istersen hakkında duyduklarından sonra izin ver de k.validen de sinirlensin yani.. sen tanıyorsun eşini, annesine bu kadar yakınsa neden ona söylüyorsun k.validen hakkında ki düşüncelerini, belli ki söyleyecek annesine.. sen amiyane tabirle k.validene kıl olmuşsun, bütün suçu onun üstüne yıktığında rahatlayacaksan yık, ama evliliğini bu kurtarmaz, eşinin ciddi bir konuşmaya ihtiyacı var..

İlk defa konu sahibi birinin geçmiş konularına baktım da arkadaşım belki de hayırlısı böyle olması.2-3 ayda bir ya boşanıyorum diye konu açmışsın ya da bir sorun çıkmış ilgisizlik demişsin kavga etmişsin oturtamadık demişsin...demişsinde demişsin.Biraz akışına bırak vaziyeti sen en iyisi.

Eski konulara bakamadım, son olay üzerine yorum yapıyorum.

İşin en büyük suçlusu eşin, birazcık da sensin bana göre. Anlıyorum durumun zor ama şimdiden, bir özür bile duymadan eşini arayasın var sanki. "Aramaz, gurur yapar" diyorsun ama biraz gurur yapması gereken sensin. Kuzu kuzu dönme o adama. Tamam çocuk var, boşanmak dile kolay ama o kovduğunda sanki sen suçluymuşsun gibi davranırsan daha çok kovulursun, daha çok üzerine yürür, hakaret eder...

Şanslısın bak ailen arkanda. Bırak üstüne düşme, biraz da onlar düşünsün. "Biz kızı çocuğuyla evden kovduk" diye bir düşünsünler. Sen hata bile yapsan karşılığı bu olamaz. Canına kastetmedin ya insanların? Eğer hiç bir düzelme olmazsa da zaten dönmemen daha hayırlıdır bana göre.

tekrar tekrar okudum ama ben k.validen ile ilgili bir sorun göremedim.. sana bağıran, üzerine yürüyen, çocuğunu zamanında getirmeyen, çağır babanı seni alsın diyen, senin ona anlattıklarını annesine anlatan eşin.. eh istersen hakkında duyduklarından sonra izin ver de k.validen de sinirlensin yani.. sen tanıyorsun eşini, annesine bu kadar yakınsa neden ona söylüyorsun k.validen hakkında ki düşüncelerini, belli ki söyleyecek annesine.. sen amiyane tabirle k.validene kıl olmuşsun, bütün suçu onun üstüne yıktığında rahatlayacaksan yık, ama evliliğini bu kurtarmaz, eşinin ciddi bir konuşmaya ihtiyacı var..

kayınvalıdemler eskiden yanı evlenmeden önce yapmadığını bırakmadı.ben hala onları unutamadım,onlara kinim hiç geçmedi o yüzden ben patladım

Back
X