• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebegımle baba evındeyım

Aslında sen polisi arıyacaktın ve adamı evden attıracaktın
 
erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. Yapan konuyu acan bayan . Hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. Sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . Ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. Herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. Gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. Birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. Herşey karşılıklı .

nasıl hoşgörüden bahsedersiniz anlamıyorum
adam gelir gelmes üstüne yürümüş ailemin yanında habire arama diye
bu adama istersen melek ol yinede dayanılmaz patlarsın
kvnin yanına çıkmadı diye baba evine mi yollanır
 
erkeğin ailesi bi şey yapmamış ki. Yapan konuyu acan bayan . Hem gitmemiş hastayım diye muhtemelen çocuğuda göndermek istemedi eşi zorla götürdü. Sonrada bi adımlık yere 3 kere aramış . Ne kadar hastasın inemiyorsun bi adımlık yere. Herşeyi kayınvaliideler yapıyor zaten. Gelinler olarak bizlerin hiç suçu yok. Birazcık hoşgörü birazcık güleryüz yeter. Herşey karşılıklı .

evet canım dediğin gibi kafa dinliyorum suan,ama eşimin ararsa oradan taşınmadan gelmem diyecegim

çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermez

aramasını mı bekliyorsun anlamadım
aramasın yaa
sende aramaa
biraz gurur
 
Bir evliliğin bu boyuta gelmesine üzüldüm. Kk'da konularına rastlıyordum.

Hatayı kv'ye değil. İlk kendine sonra eşine yükle... Evlenmeden önce ne yaşadıysanız olmuş bitmiş... Sen bu insanlarla altlı üstlü oturmayı kabul etmişsin. Sonradan her şeyde onlara kulp bulacağına geçmişe sünger çekseydin. Ayrıca ne eşin ne de sen aileleri birbirinize kötülememelisiniz. Ne de olsa can,kan bir yerde...

Bence sen eşinin kızını alıp kv gitmesine içerledin belki de yılbaşını evde başbaşa geçirmek istedin ama bunu dile getiremeyip bu şekilde davrandın... Sen ne kadar anne isen kocan da o çocuğun babası ısrarla 3 kere araman yanlış olmuş..

Eşinin ise gelince efelenmesi ve seni evden kovup eşinin sırlarını ailesine dökmesi çok kötü olmuş... Yani suçlu kv değil. Çünkü o bile ilk seni savunmuş oğluna karşı...

eşinin yaptığı şey çok çok kötü..ona yakışan bir cümle var ama ban almak istemiyorum :ssz:

evden kovması vs..

sence bu kişiyle tekrar aynı yastığa başkoysan mutlu huzurlu olur musun?
 
eski konularını okudum
ama gerçekten vahim durumdasınız
sürekli kavga gürültü
yazık etmeyin ne kendinize ne yavrunuza
 
aramasını mı bekliyorsun anlamadım
aramasın yaa
sende aramaa
biraz gurur

Valla ben de böyle düşünüyorum ama kadınlarımız bi garip.Kendilerine her türlü eziyeti yapan,(fiziksel ve psikolojik şiddet de dahil) evden postalayan adamları hala sevdiklerini söylüyorlar.Stockholm sendromu mu var hepinizde anlamıyorumki..
Dikkatimi çeken başka bir nokta da şu;sorun yaşayan çoğu kadınımız kayınvalidesiyle altlı-üstlü oturmakta.
Baştan kabul etmeyin şu saçmalığı Allah aşkına!!
Bu nasıl bir kabile hayatı yaşama arzusudur anlamıyorum..
Maddi manevi anasının babasının desteği olmadan evini geçindiremeyecek adamdan da koca olmaz zaten kafanıza sokun şunu yahu!!
 
ne güzel ailen arkanda..bu yüzden +1 öndesin..
eşin hala anne baba kanatlarından kopup da özgürce uçamayan bir kuş gibi. tartışmanızda annesini çağırması, aranızda konuştuklarınızı söylemesi ve senin babanı çağırmalarını söylemesi. evlilik sorunları üçüncü kişilere özellikle de anne babalara sıçrarsa çok sıkıntılı olur. sorunlar hallolsa dahi izi bir ömür boyu yakanızı bırakmaz..oradan başlayan ve gittikçe çıkmaza giren olay.. baban bu noktada haklı ve metanetli.. barışırsın ama ancak oradan taşınırsan demiş... umarım bu da sorunlarınızı çözmenize vesile olur zor bir dönem olsa da.. kaldı ki daha adım dahi atmamış eşin sanırım. hayırlsının olmasını diliyorum.
 
canım bu ilk sorununz değil daha önceki konularına bakarsak ayrıca eşin halaaa büyümemiş maalesef ana kuzusu kızıp hemen annesini arayıp çağırması sizi şikayet etmesii baba evine göndermesiii hiçç hoş değil böyle bir ekeğe ben olsam bir daha güvenmem ailende arkandaymış onları dinle arasada hemen affetme ayrı ev şartı koy en azından gerçi bununda çözüm olacağını sanmıyorum eşinde sorun çünkü büyümesi lazım :19::19:
 
7 aylık bir bebek ve sütüüzüntüden azalan bir anne .
çokçok üzüldüm .lütfen kendinizi ve evilikten ne beklediğinizi bir kez daha duşunun bu sızın ıcın bır fırsatta olabılır.

esınızın sızı annesının yanında deşifre etmesi kensinlikle kabul etmeyecegınız bir olay olmalıdır.

yasadıgınız evın altlı ustlu olmasıda sizi etkılıyordur ama ayrı bır evde olsanızda bu tur düşüncede olan bır erkekler nasıl bır arada yaşanır.

sadece bebegınızle ılgılenın ve hayırlısını ısteyın başka bır secenegınız yok. sizi kızdığında babanızın evıne gönderen bır erkeğide asla ama asla kabul etmeyın. kedi yavrusumusunuz siz kavga edınce sizi gönderecek.

çok ayıpşeyler bunlar , kol kırılır yen icinde kalınır demiş atalarımız,
 
Karı-koca arasında geçen konuşmalar karı-koca arasında kalmalı. Ama sizin eşiniz evlilikteki bu önemli noktayı bilmiyor sanırım. Kayınvalideniz hatalı değil bu konuda en azından. Geçmişte ne yaşadığınızı bilemem tabii ama bu konunuzda tamamen eşiniz hatalı. Bir de sizi evden kovuyor 7 aylık çocuğunuzla, ben sizin yerinizde en azından öfkem gecene kadar değil aramasını beklemek yüzünü dahi görmek istemezdim. (Gerçi sizin yerinizde olsam beni evden kovan adamı bir daha asla affetmezdim orası ayrı da siz bana bakmayın yine de)
 
yaklaşık uç yıldır evlıyım,2 gündür baba evındeyım,sebebi ise kayınvalıdemle altlı üstlük oturuyoruz,yılbaşı gecesi saatlerce orda oturdu ben rahatsız oldugum için gidemedim,bebeğimi de götürdü.aradım gelin kızımı uyutayım bende uyuyacağım dedim gelmedi,15 dakıka sonra yine aradım gelmedi üçüncüde geldi kıyameti kopardı üstüme yürüdü ağza alınmayacak seyler söyledi,sen nasıl ailemin yanında 3 defa ararsın dedi.sonra gecti yattı,ben saatlerce ağladım.sabah baktım hiçbirşeyi olmamış gibi davranıyor yine bağırdım,kavga büyüdü gitti kayınvalidemi çağırdı -anne ara babasını gelsin alsın dedi.kayınvalidem kızdı esime sonra biz onun yanındada kavga ettik,döndü kayınvalideme sizi zaten sevmiyor,benim onlar hakkında sinirlendiğimde söylediğim seylerin hepsini söyledi.kayınvalıdemle bende tartıştım artık dayanamadım,kayınbabam geldi kayınvalidemi çağırdı gittiler sonra babamı aramışlar kızın saygısız gelin götürün diye,babaylarda geldi aldı,o kadar üzgünüm ki sütüm bile azaldı, napacagımı bilmiyorum ne olur bir fikir verin arkadaslar

böyle durumlarda kızın ailesinin özellikle kız babasının sergilediği davranış çok önemlidir.ailenin senin arkanda durması çok büyük avantaj ki senin için günümüzde kızlarının arkasında durmayan aileler çok fazla.babanı dinle ve ona göre hareket et derim ben çünkü bazen babalar bizim göremediklerimizi görebiliyorlar.3 yıldır eşinin ailesiyle altlı üstlü mü oturuyosunuz bilmiyorum ama eğer öyleyse ve bu baştan kabul edildiyse ve çok büyük hataları olmadıysa sana karşı şimdiye kadar biraz karşılıklı ayak uydurulması gerekirdi diye düşünüyorum ben şahsen.ki kayınvaliden eşine karşı seni savunmuş onlarlık bir durum yok gibi eşin çocukça davranmış annesinin de senden soğumasına neden olmuş.olgunluk göstermesi gerekirdi oysa.yani tamam bir gün önce kavga etmiş olabilirsiniz her evlilikte ya da ilişkide kavga olur ama ertesi gün bu konuyu gene kendi aranızda çözmeniz gerekirken eşinin ailesine kadar yansıması yanlış olmuş.üstelik aileni arayıp o şekilde konuşmaları da çok çirkin olmuş sonuçta senin ailen de seni onlara emanet etmiş.bekle biraz derim ben ayrı eve çıkmadan huzurunuz olmaz zaten bırak o çözsün bu sorunu o düşünsün baban arkandaysa onu dinleyerek hareket et.
 
Valla ben de böyle düşünüyorum ama kadınlarımız bi garip.Kendilerine her türlü eziyeti yapan,(fiziksel ve psikolojik şiddet de dahil) evden postalayan adamları hala sevdiklerini söylüyorlar.Stockholm sendromu mu var hepinizde anlamıyorumki..
Dikkatimi çeken başka bir nokta da şu;sorun yaşayan çoğu kadınımız kayınvalidesiyle altlı-üstlü oturmakta.
Baştan kabul etmeyin şu saçmalığı Allah aşkına!!

Bu nasıl bir kabile hayatı yaşama arzusudur anlamıyorum..
Maddi manevi anasının babasının desteği olmadan evini geçindiremeyecek adamdan da koca olmaz zaten kafanıza sokun şunu yahu!!

Ben k.vlerle 4 yıl altlı üstlü oturdum ve hatta ailemden ayrı bir şehre gelin gittim. Evlenmeden önce eşimle bu konu yüzünden çok kavga ettik, kaldıramayacağımı, yapamayacağımı söyledim. Hatta 1-2 kere bu nedenle ayrıldık, ama kısmet bazı şeyler, ayrı kalamadık.
Ben son gelinim benden önceki 2 gelin halen k.vlerle aynı apartmanda oturuyorlar. Onlar otururken benim o şehirde başka bir evde oturmam imkansızı başarmak olurdu zaten.
Eşim nihayetinde bana en kısa sürede ailemin bulunduğu şehre taşınacağımıza dair söz verdi ve evlendik. Ama orada kaldığımız 4 sene beni tüketti, psikolojim çöktü, uzun süre ilaç tedavisi gördüm vs.
Çok demişimdir "zor olacağını biliyordum ama böylesine zor olacağını bilsem evlenmezdim" diye ancak insan başına geleceği yaşıyor işte, önüne geçemiyor.


Konu sahibi arkadaşım, önüne bir fırsat çıkmış bu adamdan kurtulmak için, inşallah senin de için soğur bu adama karşı ve bundan sonrasını daha kolay atlatırsın. Eşinle geçireceğin bir hayattan fayda yok gibi duruyor sana. Sen onsuz daha iyi olursun, buna inan.
Allah yardımcın olsun.
 
Son düzenleme:
Ben k.vlerle 4 yıl altlı üstlü oturdum ve hatta ailemden ayrı bir şehre gelin gittim. Evlenmeden önce eşimle bu konu yüzünden çok kavga ettik, kaldıramayacağımı, yapamayacağımı söyledim. Hatta 1-2 kere bu nedenle ayrıldık, ama kısmet bazı şeyler, ayrı kalamadık.
Ben son gelinim benden önceki 2 gelin halen k.vlerle aynı apartmanda oturuyorlar. Onlar otururken benim o şehirde başka bir evde oturmam imkansızı başarmak olurdu zaten.
Eşim nihayetinde bana en kısa sürede ailemin bulunduğu şehre taşınacağımıza dair söz verdi ve evlendik. Ama orada kaldığımız 4 sene beni tüketti, psikolojim çöktü, uzun süre ilaç tedavisi gördüm vs.
Çok demişimdir "zor olacağını biliyordum ama böylesine zor olacağını bilsem evlenmezdim" diye ancak insan başına geleceği yaşıyor işte, önüne geçemiyor.


Konu sahibi arkadaşım, önüne bir fırsat çıkmış bu adamdan kurtulmak için, inşallah senin de için soğur bu adama karşı ve bundan sonrasını daha kolay atlatırsın. Eşinle geçireceğin bir hayattan fayda yok gibi duruyor sana. Sen onsuz daha iyi olursun, buna inan.
Allah yardımcın olsun.



siz ayrıldınızmı eşinizden ?
 
Şu kadar şeyden olaylar bu noktaya gelmez vardır elbet geçmişi. Sonuçta ölümcül bir hastalığa tutulmamıştın değil mi? Neden eşini ailesinin yanında arayıp durdun ki? Bence beş dakikalığınada olsa kayınvalidene gidebilir, çocuğunu uyku zamanı geldi diyerek kendin alabilirdin.

Başkalarının yanında kavgaya tutuşmak çok yanlış, keşke daha sabırlı olabilseydin. Asıl mesele bir arada olmaktan kaynaklanıyor bence.
Eşinde ne kadar çaylakmış :20:.

Olgun olmak lazım her ne kadar bazen tek taraflı olsada.

Uzun vadede herşey yoluna girecektir, sabır...

Erkeklerin grip oldugu zaman bile kadindan evde durmasi beklenir, erkegin en sevdigi çorba yapmasi beklenir,.. zaten öyle olmasi gerekiyor. Hastalik azda olsa esler birbirine sahip çikmalari gerekiyor. Böyle seylerde karsindakine deger verdigini gösterir.

Konu sahibi hiç bir yanlis yapmadi. Onun esi ilk basta karisi hasta oldugu halde gidip annesin yanina gitmesi yanlisti. Üstelik yilbasi olmus, insan esi ile beraber kutlamasi gereker, yani en azindan istemesi lazim.

Ailesinin yaninda esini aramak niye yanlis olsunki? Biz artik 1950'de köy de yasamiyoruz. Kadin hasta, bebek uyumasi gerekiyor. Kadin aradi diye erkek onun üzerine yürümesi, hakaret etmesi normalmi yani? Sabir kadin için iyi, erkek için yokmu?

Hersey sabir ile çözülmez. Her insan degerlidir. Hiç kimse hakareti hak etmez! Üzerine yürünmeyi hak etmez! Bir erkek esi için "babasini arayin, götürsün bunu" söylemesi ne kadar ayip, terbiyesiz birsey bilyormusunuz?

Kadini gece gece kapidisi etti, 7 aylik bebek ile ve siz halen sabirdan konusuyorsunuz.

Gerçekten, sizce kötü erkek, koca denilen birsey yokmu? Nedir bu erkeklerde hep daima aklaniyorlar?
 
Konu sahibi ne yapmayı düşünüyorsun o kadar yorum yapıldı ,yazsanda bizde meraktan kurtulsak sende rahatlasan
 
Konunuza verilen cevapları okumadım ama konunuzda şuvarki insanların gazına gelmeyin burda hata kimin derseniz bana göre sizde.
konuyu anlattığınız kadarıyla tabiki.
nekadar hastaydınızki 1 üst kata çıkamadınız
eşiniz çocuğunuzu sizden dahamı az önemsiyorki uyku saatinin geldidini siz ona hatırlatıp duruyorsunuz.bu gelin ve kayın valide isimlerinden kurtulup neden annne kız olmayı denemiyorsunuz.
adam haklı ailesi neler düşünüyodur siz üüst üste aradığınızda kmlerce uzakta değil uğrayıp ayak üstü gönül alıp çocuğu almak dahamı zor üst üste arayıp emir vermekten.
neden ayrı ev olsun diye tutturuyorsunuz size orda işkencemi ediyorlar gidip geleninize evinizin kadını olmanızımı engelliyorlar.
daha iyi değilmi acil bi işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenilir bi evde bırakabiirsiniz .
 
burda kendimi görür gibi oldum. uzak olamadık,olamayacak mıyız biz yaa :50::50::52::52::52::43::43::43::43:
 
konunuza verilen cevapları okumadım ama konunuzda şuvarki insanların gazına gelmeyin burda hata kimin derseniz bana göre sizde.
Konuyu anlattığınız kadarıyla tabiki.
Nekadar hastaydınızki 1 üst kata çıkamadınız
eşiniz çocuğunuzu sizden dahamı az önemsiyorki uyku saatinin geldidini siz ona hatırlatıp duruyorsunuz.bu gelin ve kayın valide isimlerinden kurtulup neden annne kız olmayı denemiyorsunuz.
Adam haklı ailesi neler düşünüyodur siz üüst üste aradığınızda kmlerce uzakta değil uğrayıp ayak üstü gönül alıp çocuğu almak dahamı zor üst üste arayıp emir vermekten.
Neden ayrı ev olsun diye tutturuyorsunuz size orda işkencemi ediyorlar gidip geleninize evinizin kadını olmanızımı engelliyorlar.
Daha iyi değilmi acil bi işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenilir bi evde bırakabiirsiniz .

herşey bu bayanın suçu eşinin hiç bir sucu yok yani:1:ne kadar da eleştiriniz sert oldu.yukarıya çıkmadı ndiye baba evine mi yollanması lazım hakeretmi edilmesi lazım yapmayın allah aşkına sanırım siz hiç kv ile yaşamamışsınız erkeklerin ne kadar dolduruşa geldiğini bilmezsiniz.
 
Bir üst kata çıkamayacak kadar mı hastaydınız eşinizi orada yalnız bırakmışsınız sizde yatıp uyumamışsınız ki oturmuşsunuz evinizde öyle olacağına çıkıp yukarıda otursaydınız. Size hasta halinizle iş mi yaptıracaklardı. Çocuğunuzla da ilgilenirlerdi hem zaten ağlasa bir şey olsa eşiniz çocuğu indirirdi babasıyla çocuğu tek başına kaynananıza gönderip sizin gitmemeniz hata. Hiç olmazsa 3 defa aramak yerine çıkıp bir yeni yıllarını kutlayıp eşinle aşağıya inebilirdin tek başına mı yemek yedin o akşam. Kaynananız ilk etapta yine sizi korumuş ama eşiniz de sinirlendiği için ne var ne yok dökmüş ortaya bu hoş olmamış tabi ama bu ilk olay değil sanırım eşiniz tek başına çıktığına göre zaten bozukmuşsunuz. Bence o da sizde kafanızı dinleyin düşünün orta yolu bulup bazı şeyleri tolere etmeyi öğrenin. Sorununuz neyse oturun sonra konuşun.
 
Back
X