ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım
canım onun içinde zaman geçirme başvur.. gönül ister ki ayrılmayın.. hani biz bilmeyiz kim haklı kim haksız.böyle bir durumumuz da olamaz çünkü karı-koca arasındadır herşey.(şiddeti ayırıyorum). ya da haklılığı kimse bilemez..belki siz de bilmiyorsunuz.
çünkü bazı şeyler de karşılıklı oluyor. sen birşeye sinirlenirsin o başka şeye sinirlenir. sen birşeyi ak bilirken o kara biliyordur vs. ama bunlar tartışma..
siz bu ayrılık da ne kadar birbirinize ihtiyacınız var bunu da anlarsınız. sevgi anlamında söylüyorum. tercihleriniz hayata nasıl devam edeceğiniz... eşinde düşünsün taşınsın bakalım sorunlara çözüm bulamıyorsanız ve bazı şeyler bitmişse içinizde ona göre maalesef....... hani insanın ne olursa olsun tamamlamaya dili dönmüyor. hani siz ayrılırsınız barışırsınız vs bunlar olur olmaz. ama bebeğin hayatı onun nasıl bir ortamda büyüdüğü de önemli. annesi babasıyla büyümek çocukların en büyük isteği.. kim ne derse desin ne yaparsa yapsın.. annemiz döver yine anne diye ağlarız.. babamız döver yine babamızı severiz. bu can kan meselesi..
ancak birşeyler yolunda gitmiyorsa bebeğin için yapman gereken belki ayrılıktır. ama eşin yumuşar sen yumuşar şartlar değişir.. sevginiz bebeğiniz ön plana çıkar o zaman birleşmek istersiniz.. ancak sizin yapmanız gereken zamana ihtiyacınız var..
şimdi anlamadığım gitmeni istemiş baba evine o mu gönderdi.. sizi istemiyorum diye.. eğer öyleyse hiç sorun yok. sadece tayini aldırmak var.. pişman olursa tayini durdurmak için daha önce davranır. zaten senin oraya gitmen tayinini oraya aldıracağın demektir.
işi olmayan ya da gittiği yerde hemen iş bulamayan ya da çocuğunu bırakamayacak olanlar var sen bu anlamda şanslısın.. bir de tabi hem istemeyip hem gördermeyenler de var..
neyse gelirse sorunlarınızı çözümlerinizi iyice konuşun. o ne iş yapıyor onun da sizin oraya taşınma durumu varsa belki o da gelir.
hani bir laf var tebdili mekanda rahatlık vardır diye..orada yeni hayat kurarsınız.. ama öncesinde sizin iyice düşünmeye karar vermeye ihtiyacınız var.
hatalarınızı iyice düşünün.çünkü hep karşı tarafı suçlamakla da olmuyor. bebeğinle git demesi kötü çok kötü.. ama bebeği silah olarak kullanmak da olmaz. nasılsa ben ne istersem yapacak bebek var diye haksızlık yapmamak da gerek.. bunu da sizden başkası bilemez.