• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık bebegımle baba evındeyım

tatlım önceki konularınıda okudum bu adam seni gerçekten sevmiyor...bence senin için en hayırlısı uzak durman yani kendini bu adamdan çek asana boşan falan diyemem ama davranışlara bak ya...nefret ediyor gibi senden boşver onu al donuna kadar aklı başına gelsin...tek boşanan sen olmazsın

Düzelmekmi? Siz o adamin yaptigini farkindamisiniz? 7 aylik bir BEBEK ile KARASINI gidip gece KAPIDISI ETTI! Ya kadinlar bu erkekleri niye bu kadar üstün görüyor anlamadimki. Siz bana anlatin, bu hangi vicdana sigiyor? Insan annesinden etkilenir fakat vicdansiz olmaz, o insanin kendi basarisi olur!

Tersi olsaydi, bir kadin gecenin birinde kocasini hem annesine sikayet edip kocasinin babasini arasaydi, gel oglunu al, kapidisi etseydi. O erkek asla o kadinin yüzüne bile bakarmiydi? O adam konu sahibinin esi gibi bir tip ise kadini resmen döverek öldürürdü sen bunu bana nasil yapardin diye.

Iste konu sahibi gibi cahilmi desem? körmü desem? özgüvensizmi desem? kadinlarda halen böyle adamlarin pesini birakmiyorlar ne yazikki.

tatlım dur sakin.. ben konu sahibesinin konularını sonradan okudum adamın bişey olcağı yokmuş.. ama arkadaşın ilk mesajından sanki işler yoluna girsin gibi geldiydi o yüzden öle dedimdi:DD

Didem vardı burda bir tane senin gibi bebeğiyle baba evine gitmişti.
Uzun zaman eşi olacak öküz aramamıştı.
Sonra yine duygusal bir anında kendisi mesaj mı yazmıştı ne de öyle
konuşmuşlardı dönmüştü evine..
Yuva yıkılsın kimse istemez. Sevindik elbet bu duruma ama.

Hadi karısını gözden çıkarıyor minicik evladının gidişine seyirci kalan herife
dönmenin mutluluğu olur mu gerçekten?

Bu arada ben de kv ne değil eşine çok kızdım.
İki dakikada satış ya pes!
Kavga sebebi de komedi!

Baban beyfendiliği bozup eşin olacak dingile ayar vermeli bence:ssz:

yok yok, adamlarda hiç suç yok, asıl suç onları yetiştiren kadınlarda.. yorumlara bak ya sinir oldum ölüyormuymuşda çıkmamış mış ... böyle hariçten gazel okumayı çok severiz milletce biz..

ben çalışıyorum suan ücretsiz izindeyim.ailem başka sehirde oraya tayin isteyip gitmem lazım

canım onun içinde zaman geçirme başvur.. gönül ister ki ayrılmayın.. hani biz bilmeyiz kim haklı kim haksız.böyle bir durumumuz da olamaz çünkü karı-koca arasındadır herşey.(şiddeti ayırıyorum). ya da haklılığı kimse bilemez..belki siz de bilmiyorsunuz. çünkü bazı şeyler de karşılıklı oluyor. sen birşeye sinirlenirsin o başka şeye sinirlenir. sen birşeyi ak bilirken o kara biliyordur vs. ama bunlar tartışma..

siz bu ayrılık da ne kadar birbirinize ihtiyacınız var bunu da anlarsınız. sevgi anlamında söylüyorum. tercihleriniz hayata nasıl devam edeceğiniz... eşinde düşünsün taşınsın bakalım sorunlara çözüm bulamıyorsanız ve bazı şeyler bitmişse içinizde ona göre maalesef....... hani insanın ne olursa olsun tamamlamaya dili dönmüyor. hani siz ayrılırsınız barışırsınız vs bunlar olur olmaz. ama bebeğin hayatı onun nasıl bir ortamda büyüdüğü de önemli. annesi babasıyla büyümek çocukların en büyük isteği.. kim ne derse desin ne yaparsa yapsın.. annemiz döver yine anne diye ağlarız.. babamız döver yine babamızı severiz. bu can kan meselesi..

ancak birşeyler yolunda gitmiyorsa bebeğin için yapman gereken belki ayrılıktır. ama eşin yumuşar sen yumuşar şartlar değişir.. sevginiz bebeğiniz ön plana çıkar o zaman birleşmek istersiniz.. ancak sizin yapmanız gereken zamana ihtiyacınız var..

şimdi anlamadığım gitmeni istemiş baba evine o mu gönderdi.. sizi istemiyorum diye.. eğer öyleyse hiç sorun yok. sadece tayini aldırmak var.. pişman olursa tayini durdurmak için daha önce davranır. zaten senin oraya gitmen tayinini oraya aldıracağın demektir.

işi olmayan ya da gittiği yerde hemen iş bulamayan ya da çocuğunu bırakamayacak olanlar var sen bu anlamda şanslısın.. bir de tabi hem istemeyip hem gördermeyenler de var..

neyse gelirse sorunlarınızı çözümlerinizi iyice konuşun. o ne iş yapıyor onun da sizin oraya taşınma durumu varsa belki o da gelir.

hani bir laf var tebdili mekanda rahatlık vardır diye..orada yeni hayat kurarsınız.. ama öncesinde sizin iyice düşünmeye karar vermeye ihtiyacınız var.

hatalarınızı iyice düşünün.çünkü hep karşı tarafı suçlamakla da olmuyor. bebeğinle git demesi kötü çok kötü.. ama bebeği silah olarak kullanmak da olmaz. nasılsa ben ne istersem yapacak bebek var diye haksızlık yapmamak da gerek.. bunu da sizden başkası bilemez.

Son düzenleme:
Arkadaslar yeni girebildim saolun yorumlarınız için bazı arkadaslar sormuş,kendisimi babanı aradı diye, evet hem babası aradı,hem kendisi.zaten 3 gundurde arayıp sordugu yok,ben ne yapacagıma hala karar veremedim bebegim bayagı huzursuz,orttam degistirdigi için.suan sadece bekliyorum,bakalım ne yacacak diye ama pek umudum yok,kafam allak pullak,içim cok sıkılıyor

yok yok, adamlarda hiç suç yok, asıl suç onları yetiştiren kadınlarda.. yorumlara bak ya sinir oldum ölüyormuymuşda çıkmamış mış ... böyle hariçten gazel okumayı çok severiz milletce biz..

Onlara zaten hayret ediyorum!
Mecbur mu çıkmaya ya?

Hasta bile olmasa insanın bazen keyfi olmaz, kimseyi göresi yoktur.
Kndini zorlayıp gitse de asık yüzle yanlış anlaşılsa daha mı iyi?
Belki o günü eşiyle başbaşa geçirmek istiyor.
Ama kesin densizler çağırmıştır ille gelin diye.
Böyleleri oğullarını evlendirmesin arkadaş!
Kimsenin de başını yakmasın.

Keyfim yoktur gitmem, bir adım ötede olsa evet fark etmez.
Eşim olcak adam da küçücük bebeği tüm akşam benden ayrı,
milletin elinde oyuncak edemez.

Çok bebek merakı olan doğursun da sevsin.
Her gün 10 kez bebek götürmek nedir yahu mandal mı taşıyorlar?

çok şükür diyodum artık eşimle sorunum yok,bu defa onlar yüzünden başladı,çok haklıysın bende çok sinirlendim ama eşimi çok seviyorum gurur yapar artık aramaz.aramak istesede kaynanam izin vermez

Ya Allah aşkına nesini seviyorsun bu adamın, k.validene sizi sevmiyor diyor, çağırın anasını babasını gelip alsınlar diyor... Akabinde babanı çağırtıp seni çocuğunla evden kapı dışarı ediyor. Sen hala eşimi seviyorum onlar yüzünden diyorsun. Eşinde adamlık hormonu eksik farkında mısın?

Nedir bu kadınlarda ki ayrıl ayrıl yorumları.. Sanki herkes evinde hiç problem yaşamamış.. Herşey güllük gülistanlık.. Nedir bu yaa... Adamın yaptığını onayladığım yok.. Ama her şey bu kadar kolay olmuyor.. Hele 7 aylık bir bebekle... Bende yaşadım senin sorunlarını diye yazmış bir bayan sonra da kocasından ayrılmadığını YAZMIŞ. Ama konu sahibine ayrıl diye akıl veriyor. İLGİNÇ..

Son düzenleme:
canım sana akıl verecek değiliz elbette,bebişler farklı ortamlarda dediğin gibi çok huzursuz olabiliyorlar ama alışır.senin yapacağın en iyi şey kocanın burnunun sürtmesini sağlamak.yani hemen koşa koşa dönme.senin de duyguların var git diyince gidek gel deyince gelecek misin?eşya mısın sen gelsinler alsınlar falan.ayrıca kayınvalidene ne?eşler aralarındaki sıkıntıları,problemleri ailelere yansıttıkça bu problemler bitmeyecektir.şart koş,o evden taşınmadıkça da dönme.çünkü ev üstüne ev maalesef olmuyor,kapılarınız ayrı da olsa böle çok zor.ben diyorum şuan nişanlıma aynı şehirde dahi oturmak istemiyorum ne kadar uzak o kadar iyi...

Nedir bu kadınlarda ki ayrıl ayrıl yorumları.. Sanki herkes evinde hiç problem yaşamamış.. Herşey güllük gülistanlık.. Nedir bu yaa... Adamın yaptığını onayladığım yok.. Ama her şey bu kadar kolay olmuyor.. Hele 7 aylık bir bebekle... Bende yaşadım senin sorunlarını diye yazmış bir bayan sonra da kocasından ayrılmadığını YAZMIŞ. Ama konu sahibine ayrıl diye akıl veriyor. İLGİNÇ..

Herkezin sorunlari var evet ama bu kadar degil. Konu sahibin kocasini ben degil erkek, insan bile demiyorum. Ne demek GECE GECE o senin dedigin 7 AYLIK BEBEGI DISARIYA ATMAK! bana söyle, bu hangi VICDANA sigar? O 7 aylik bir bebek daha iyi bir baba, daha iyi bir aile ortamini hak ediyor. Ki inaniyormusunuz, konu sahibi bunu "hak etmek" için sadece esini bir kaç sefer aramis! Ilerde baska bir olay oldugunda, siz tahmin edebilirmisiniz o kocasi neler yapar diye?

Hiç kimse burda ayrilmanin kolay oldugunu iddia etmiyor zaten fakat bazen gerekli. Ayrica sence konu sahibi bu olaydan sonra ne yapsin? Kosa kosa o kocasinin yaninami gitsin? (ki aslinda ben pek küfür kullanan insan degilim fakat o koca denilen adama su an canim çok küfür saymak istiyor) Sence böyle tip adamlar hiç degisirmi? Ne demek bütün sorunlarin annene anlat? Ne demek kadinin üstüne yürü?

Evlilikte gurur yok felan palavra! Her insan gururlu olmali lazim ve asla kendi gururunu ayaklar altin almaman lazim!

Arkadaslar yeni girebildim saolun yorumlarınız için bazı arkadaslar sormuş,kendisimi babanı aradı diye, evet hem babası aradı,hem kendisi.zaten 3 gundurde arayıp sordugu yok,ben ne yapacagıma hala karar veremedim bebegim bayagı huzursuz,orttam degistirdigi için.suan sadece bekliyorum,bakalım ne yacacak diye ama pek umudum yok,kafam allak pullak,içim cok sıkılıyor

canım bu yorumundan anlıyorum ki siz eve gitmek istiyorsun. işte arasa özür dilese götürse evinize ...

bir önceki yorumumda söylediğim gibi bebeği silah olarak kullanıp yani bebek var beni bırakmaz ben istediğimi söyleyim istediğimi yaparım diye davranmışsanız adamın burasına gelmiştir.. yani söylemediğiniz başka şeyler var mı.. bunu eve gitmek istediğinizi düşündüğüm için söylemiyorum. sonuçta kim yuvasını dağıtmak ister ki.. sadece burada söylemediğiniz şeyler mi var diye..bunu bize söylemek zorunda değilsiniz.

eğer içinizde evet ben de hatalıydım diyorsanız.. bence sizin tanıdığınız ablanız olur enişteniz olur. sakince konuşacak dinleyecek biri eşinizle bir konuşturun ne düşünüyor ne yapmak istiyor.. sonuçta karısısın ve çocuğunuz var..

ama şunu söyleyim bize söylediğin sebeplerse bunda büyütecek birşey yok. yukarıya çıkmak istemeyebilirsin. bebeğinizi de bırakmak istemeyebilirsiniz.. çocuğunuzu yanında olmasını istersiniz. sonuçta o bebeğe birşey olsa ALLAH KORUSUN annesi nerelerdeydi evde keyif çatıyordu olursunuz.. kim ne derse desin.. yukarıya çıkmak istemeyebilirsiniz.. Onlar sevmişler annesine götürmek istesinler.. yılbaşında değil miydi.. yılbaşını bebeğinizle girmek isteyebilirdiniz. eşinizle de. annesi yukarda diye sen çıkmak istemiyorsun diye seni yalnız bırakması da ayrı bir yanlış.. hani bebeği bırakıp seni de bir görüp çıkması lazımdı..

demek ki daha başka sorunlar da var gibi.. öncesinden...

dediğim gibi bizim bilmemiz önemli değil sen güvendiğin birini gönder konuşsunlar ama dışarıda.. annesigil yanında olmasın. hatan varsa bir daha yapmayacağını vs yani bunlar hep tahmin..

Konunuza verilen cevapları okumadım ama konunuzda şuvarki insanların gazına gelmeyin burda hata kimin derseniz bana göre sizde.
konuyu anlattığınız kadarıyla tabiki.
nekadar hastaydınızki 1 üst kata çıkamadınız
eşiniz çocuğunuzu sizden dahamı az önemsiyorki uyku saatinin geldidini siz ona hatırlatıp duruyorsunuz.bu gelin ve kayın valide isimlerinden kurtulup neden annne kız olmayı denemiyorsunuz.
adam haklı ailesi neler düşünüyodur siz üüst üste aradığınızda kmlerce uzakta değil uğrayıp ayak üstü gönül alıp çocuğu almak dahamı zor üst üste arayıp emir vermekten.
neden ayrı ev olsun diye tutturuyorsunuz size orda işkencemi ediyorlar gidip geleninize evinizin kadını olmanızımı engelliyorlar.
daha iyi değilmi acil bi işiniz olduğunda çocuğunuzu güvenilir bi evde bırakabiirsiniz .

konu sahibi hiç aramayıp gidip bebeğini alsaydı,aslında herşey güllük gülistanlıkmı olmuş olacaktı ? kocasının üzerine yürüme,aralarında konuştuklarını annesine söyleme,kendisini bebeğiyle kapı dışarı etme potansiyelini ortaya çıkarmadıkça sorun yokmu yani ?

Herkezin sorunlari var evet ama bu kadar degil. Konu sahibin kocasini ben degil erkek, insan bile demiyorum. Ne demek GECE GECE o senin dedigin 7 AYLIK BEBEGI DISARIYA ATMAK! bana söyle, bu hangi VICDANA sigar? O 7 aylik bir bebek daha iyi bir baba, daha iyi bir aile ortamini hak ediyor. Ki inaniyormusunuz, konu sahibi bunu "hak etmek" için sadece esini bir kaç sefer aramis! Ilerde baska bir olay oldugunda, siz tahmin edebilirmisiniz o kocasi neler yapar diye?

Hiç kimse burda ayrilmanin kolay oldugunu iddia etmiyor zaten fakat bazen gerekli. Ayrica sence konu sahibi bu olaydan sonra ne yapsin? Kosa kosa o kocasinin yaninami gitsin? (ki aslinda ben pek küfür kullanan insan degilim fakat o koca denilen adama su an canim çok küfür saymak istiyor) Sence böyle tip adamlar hiç degisirmi? Ne demek bütün sorunlarin annene anlat? Ne demek kadinin üstüne yürü?

Evlilikte gurur yok felan palavra! Her insan gururlu olmali lazim ve asla kendi gururunu ayaklar altin almaman lazim!

Elbette adamın yaptıklarını onaylamıyorum ben.. Elbette koşa koşa gitsin demiyorum... Ama forumdaki bu boşan çığırtkanlığı nedir anlamadım... Evlilik her zaman dört dörtlük olmaz.. Oluyor diyorsa yalan söyler. Biraz zamana bırakıp gözlemlemek gerekir.. Yapılan hoş değil.. Ama kendi yapamadığını bir başkasına bu kadar kolay söylememeli.... Belki zaman içerisinde o da kocasını ikna eder oradan ayrılmaya.. Çözüm için çalışılmalı. Bu tür sorunlar yaşayıp sonra kocasını ikna edenler olmamış mıdır hiç? Olmuştur.. Gurur diyorsunuz.. İnsanlar arasında her sorun yaşadığınız insana küsüp gidiyor musunuz siz.? Hele ki bu adam Çocuğunuzun babası..o Zaman bu hayatta konuşulacak insan kalmaz. Evlenilecek adam yada kadın bulunmaz..Gurur hemen boşanmak yada konuşmamak mıdır? Pekala bir insan dik durarak da sorunu çözmeye çalışabilir.Zaman her şeyin ilacı..

Buna benzer kk pek çok konu açıldı kadınlar hep kocalarıyla barıştı ve buraya cevap dahi yazmadılar bizde hep mağdur olandan yana olduk ama bazılarıda nedense hep erkeği haklı gördü sanırım bu kızları yetiştirmeyle alakalı bu erkeği sürekli haklı görenler sanırım buna benzer durumlarla hiç karşılaşmamışlar yada hak veyea haksızlığı ebeveynleri öğretememiş ,

babanın yerinde olsam bu insanların yanına asla geri yollamam seni mümkün değil gitmene izin vermem.kimse çocuğunu kolay büyütmüyor!

ayrıca bazı kadınların yorumlarını hayretle okuyorum siz daha pohpohlayın kocişleri tepemize çıkmaları yakındır.adam ne çocuğunu ne karısını umursamadan evden kovmuş hadi bi eşeklik yaptım af dileyeyim diyeceği yerde kaç gündür arayıp sormuyor hala yuva da yuva diyenler var.doğru ama bizim kültürümüzde yuvayı diş kuş yapar değil mi?

Genelde olan şudur
2 taraf susar biraz zaman geçer sonra bir çocuğumuz(nuz) var diyenler araya girer.
o yuva yıkılmaz
Bir güzel yüz göz olunur
Defalarca kavgalar edilir,ailelerin arası açılır,her kavgada yüze vurunur falan falan uzarr gider..

Bitmediği sürece gelecekden bişe beklemekde yersizdir

olaylar..olaylar..olaylar..

Evliliğinizin selameti açısından eşinizi o evden taşınmaya ikna etmelisiniz.
Aksi takdirde evliliğiniz uzun ömürlü görünmüyor.
Sırf bu konu ile alakalı değil, önceki konulardan da anlaşılacağı üzere sonunun kaynağı kayınvalide ile olan geçimsizliğiniz.
Öncelikle şunu kendine de bize de itiraf et.
Mesele sadece 3 kerecik arama meselesi veya çocuğun uyku saatinin gelmesi meselesi değil, kaynananız çocuğu sevsin istemiyorsunuz, kıskanıyorsunuz.
Eşin 3.aramada gelmeseydi aramalar 5-6-7-10-20 diye devam edecekti bunu sizde biliyorsunuz.
Bu geçimsizliğin altında yatan nedenlerin üstüne gidin, sorunlarınızı çözün, çözemiyorsanız taşınmaya ikna edin, ikna edemiyorsanız son çare ayrılmak. Yine eski konulardan anladığım kadarıyla siz kendiniz gidersiniz, bi güzel özür dilersiniz, eşinizi kızdırıp tekrar sizi kovana kadar gül gibi! geçinirsiniz

Sorunun kaynağı kv değil konu sahibinin eşi..

yani özü...

farklı eve çıksalar da sorunlar bitmeyecek.. İki tarafta anlayışsız ve eşi sinirlenince üzerine yürüyüp evden kovacak kadar karısını aciz...

üstelik de annesine eşini ispiyonlayacak kadar karaktersiz tavır sergileyen biri.

Back
X