- Konu Sahibi mutluluk06
terbiyesiz ahlaksız insanlar resmen eşini doldurmuşlar birde gelip kavga anı kayınvaliden sakinleştirmeye mi çalışıyor eserinle övün deseydin ahlaksız kadına. Allah yardımcın olsun onlarıda beter etsin inşallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
terbiyesiz ahlaksız insanlar resmen eşini doldurmuşlar birde gelip kavga anı kayınvaliden sakinleştirmeye mi çalışıyor eserinle övün deseydin ahlaksız kadına. Allah yardımcın olsun onlarıda beter etsin inşallah
çok üzüldüm canm benm de kızım 8 aylık şuan nekadar hassas olduğunu anlayabiliyrm anneliğin verdiği yorgunlukla beraber çok ayıp etmiş eşin aileleri neden katıyor ki tartışma ikinizin arasında zatn ailenin huzuru hep bu üçüncü kişiler yüzünden bozuluyor biraz ailenin yanında kalıp kafanı dinle elbet pişman olup özür dilemeye gelicek çocuk gibi senini söylediklerini de annesine mi ispiyonlamış ayp bişe biraz burnu sürtsün yalnız kalsın yana yakıla gelecek sana sende yaptıklarına pişman ettirip evine dön bebeğin daha çk küçük bak sütünde azalmış Allah yardımcın olsn canm bebeğin herşeyi hisseder dikkat et ona
zaten kızım için cok üzülüyorum,birde ilgilenemiyorum.eger tamamen biterse bende görüsmeleri için elimden geleni yaparım yeterki kızım iyi olsun
eminim durumundan bayagı memnundur,1 haftadır insan cocugunu aramaz mı
Gelişme var mı?
Evet esim aradi pazar gunu sonra geldi babamla konustu.babsm tasinmasi gerektigini soyledi oda suan olmaz ama 3-4 aya tasiniriz dedi.babam kizdi neden aileni karistiriyosun dedi sinirlerime hakim olamadim dedi. Sonra esimle dondum.babam cocugunuz icin bidaha deneyin dedi.esimle geldim suan evdeyiz kaynanamlarla konusmuyorum nasil olcak bilmiyorum
madem döndün bundan sonra hiçbir şekilde kimseye taviz verme eşinin ailesi ile de konuşma bir müdddet konuşursan eşin sanacak yine herşey eskisi gibi deyip ayrı eve filanda cıkmaz ve eşine bunun onun son şansı oldugunu hissetttir sakin alttan alıp aynı şeyleri tekrar yaşama ve ayrı ev konusunda kararlı ol....umarım bundan sonra herşey gönlünce olur...
Çok sevindim senin adına umarım eşin sözünü tutar baban doğru yapmış aramakla zaren genelde büyükler müdahale eder neyse 3-4 ay geçer kaynanaya da yüz verme yine aynı eşinle aranı bozar huylu huyundan vazgeçer mi , sanırım kaynananda cehalet ve kötü niyette var ama sonuçta ailen arkanda , bebişimiz nasıl sağlığı neyse birleşmenize sevindim yavrucak babasız kalmasın hatasız kul yok evlilikte yaşaya yaşaya öğreniliyor