- 13 Şubat 2010
- 216
- 1
- 318
- 36
bebeğim 7 ay 1 haftalık. 2 ay önce meyvelerle ek gıdaya başladık. ardından çorba ve yoğurt. hala emziriyorum oğlumu ve bu hafta işe döndüm. o yüzden sağıp eve bırakıyorum. ama bebeğim böyle ölçünce anne sütünü az alıyor gibi geldi bana. günlük yediklerini yazayım:
sabah: yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı peynir, 1/2 çay bardağı ıhlamur, 1/2 çay kaşığı pekmez, 2 hipp bebe bisküvi
öğlene doğru : yarım muz yada 2 kırmızı erik yada 1/2 armut vb.
öğleden sonra : 1 yada 1.5 çay bardağı kadar sebze çorbası. 10 gündür içine biraz kuzu kıyma da ekliyoruz.
yoğurt vermiyorum malesef, çünkü yediği günün akşamında kusuyor.
ben çalışmıyorken tüm bunların yanında sürekli de emiyordu. ama şimdi gidip öğlenleri emziriyorum. eve döndükten sonra da emiyor tabi. gün içinde de toplam 100 ml ancak süt içiyor. az değil mi sizce de ?
sabah: yarım yumurta sarısı, 1 tatlı kaşığı peynir, 1/2 çay bardağı ıhlamur, 1/2 çay kaşığı pekmez, 2 hipp bebe bisküvi
öğlene doğru : yarım muz yada 2 kırmızı erik yada 1/2 armut vb.
öğleden sonra : 1 yada 1.5 çay bardağı kadar sebze çorbası. 10 gündür içine biraz kuzu kıyma da ekliyoruz.
yoğurt vermiyorum malesef, çünkü yediği günün akşamında kusuyor.
ben çalışmıyorken tüm bunların yanında sürekli de emiyordu. ama şimdi gidip öğlenleri emziriyorum. eve döndükten sonra da emiyor tabi. gün içinde de toplam 100 ml ancak süt içiyor. az değil mi sizce de ?