7 aylik bebekte gaz mi olur

mehin23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2014
157
22
33
Azerbaycan
Kizim 7aylik.2 ayinj doldurdugu gun gaz sorunumuz bitmisdi.ama 2 aydir geceler gazdan uyuyamiyor.gazini cikarmaya korkuyor galiba.uykuda ciglik cigliga agliyor.biz isiklari yakip uyandiriyoruz oyle susuyor.sonra gazini cikariyoruz tekrar uyutuyoruz.perisan olduk geceleri.boyle bi sorunu olan varmi?

Canim ek gidaya gectiysen gazli yicekler veriyosundur yada usutuyodur benim oğlunda usutunce çok huzursuz oluyo ..

Evet canim gectik ek gidaya ama gaz yapan hicbirsey vermiyorun.ben bile hala yemiyorum gaz yapan yiyecekler sutten gecer diye.usutme ihtimalini bende dudundum ama iki aydir hep usutuyormu.hergun boyle cunku

Benim aklima ilk üsutme geldi ona da dediğin gibi hergun olur mu bilemedim vala ne kadar sabirli olsakta sinirlerimiz yipraniyo zamanla Allahim sabirlar versin ca,nim

Tesekkur ederim canim.insan yipraniyor .bebegim bagirsak enfeksiyonu gecirdi birde ustune mantar oldu.doktor enfeksiyon agri yapiyor dedi.tedavi gorduk 1 ay.ama hicbir deyisiklik olmadi.gaz cikaramiyor uykuda.biraz cikartinca daha cok agliyor.ama uyandirdiktan sobra gule oynaya cikariyor gazini.uykudayken korkuyor olabilir mi?

7 aylik olmuş buyumuste alismasi lazim korkar mi ki..
Dizanteri mi vardi bagirsaklarinda

Evet canim dizanteri vardi.bilemiyorum neden boyle yapiyor.iki aylikken gaz sorunu bitti butun gece uyumaya basladi.1-2 kez kalkiyordu bazen emip uyuyordu.5aya kadar boyle oldu.sonra qrip oldu ozamandan beride boyle.doktora anlatiyormusum gibi oldu:)))

Back
X