• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

7 aylık evliyim ama anlaşamıyoruz eşimle

turkuaz-kelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2020
46
36
3
32
Merhaba arkadaşlar,
eşimle tam 2 sene önce tanıştık ve şuan 7 aydır evliyiz. Sanki artık eskisi gibi anlaşamıyoruz gibi geliyor bana.
Ben kocamla oturup uzun uzun sohbetler etmek isterken, onun derdi hep televizyon izlemek, uyumak veya dışarı çıkıp bir cafeye gitmek (tabiki benimle birlikte). Ben hafta sonu bile sabah 7de kalkarken o 12ye kadar uyuyor.
Beni sevdiğine inanıyorum. Bazen sürprizler hazırlar bana, ara sıra ben işten gelince yemeğimi pişirmiş olur sofrayi kurmuş olur bile. Ama ben kitap okuyalimki kültürlü ve bilgili olalım istiyorum. Spor yapıyorum evde, yürüyüşe çıkıyorum ama o koltuğa yapışmak istiyor sanki. Sağlıklı beslenmek istiyorum kilo vermek için o hep abur cubur alıyor.
En çok rahatsız eden konu kavgaları. Hiç birşey diyemiyorum ona hemen alev alıyor bağırıyor anlayışsızca odadan çıkıyor. Dinleyim bir demiyor. Birazda saf pek cingöz sayılmaz. Milletin yanında saf saf konuşur ben utanırım. İşindede tutunamadı. Kendi kendime soruyorum gerçekten seviyormuyum diye. Ayrılsam daha mutlu olurum diye. Sizde böyle düşüncelere kapıldınızmı? Normalmi bu?
Lütfen yardım edin kimseyede açılamıyorum

Bazi beklentilerinde haklisin ama ciftlerin tipatip ayni olmasi gerekmiyor. Sen 7de kalkiyorsun diye o da kalkmak zorunda degil. Haftasonu uyumak istiyor olabilir.
Fazla beklentiye girme. Sen beklentilerini dusur, o da biraz dikkat etsin. Bu sebeple bosanilmaz.

Hayranlık duymadığın birini sevemezsin gibi geliyor bana. Üzüldüm.

Ben normalde hemen boşancilardanim ama burada boşanmak icin geçerli bir sebep göremedim. Sadece her kavgada sesini yükseltmesi hariç. Ciftler birbirinin tıpatıp aynisi olamaz ama bu farklilik da biraz fazla. Beraber yürüyüşe spora gitmeyi teklif edin ? Abur cubur yerine sağlıklı atıştırmalara yönelsin meyve kurusu kuru yemiş gibi. Hatta anlasma yapın o sizinle spor yapson siz onunla maç izleyin

Bende seni, kendini beğenmiş ve kibirli gördüm,
Eşinin iyi yönleride vardır elbet, sen şimdi bu adamı uyuşamıyoruz diye boşandığın da başka adam ile tanışıp evlendiğinde eski eşine bakış açın yeni eşin sende yapacak nasıl mı şöyle olacak, senin gibi kibirli seni sürekli eleştiren beğenmeyen, buna karma diyorlar, yada etme bulma Türkçesi, bence abartmışsın eşinin kişilik özelliği doğal ve maskesiz oluşu bu seni rahaysız etmiş bu insanların olumsuz yönü hiç bir işte tutunamazlar yalakalığı beceremediklerinden, onunda çözümü kendilerin patron olmalı gerekir

Yorumlarınız için teşekkür ederim. Belkide abartıyor olabilirim. Ama ona hayran olduğumu söyleyemem. Seviyorum sadece. Ama istediğim şekilde yürümüyor. Çok teklif ettim birlikte spor yapmayı. Tamam diyor sonra hadi çıkalım deyince yok yorgunum sen git diyor. Sohbetimiz hiç yok. Eve bile gitmek istemiyorum artık.

Back
X