7 aylık evliyim eşimin her hareketi batıyor.

ddejawu

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2013
18
0
6
Kocaeli
Eşimi cok seviyorum ama her hareketi batmaya başladı nedense evlendikten sonra değiştigi düşünüyorum önceden sürekli msjlasırdık 7 8 aydr 1 kere bile msj atmadı facebook tan msj at dediğimdede herkezn görmesine gerek yok dio benmi acaba cok ince düüşünüyorum yoksa eşim mi çok odun bunları dile getirdgmdede nesemi kaçırıyosun işten geldim yorgunum uykusuzm dio akıl verin bana kızlar ne yapmam lazım

Eşimi cok seviyorum ama her hareketi batmaya başladı nedense evlendikten sonra değiştigi düşünüyorum önceden sürekli msjlasırdık 7 8 aydr 1 kere bile msj atmadı facebook tan msj at dediğimdede herkezn görmesine gerek yok dio benmi acaba cok ince düüşünüyorum yoksa eşim mi çok odun bunları dile getirdgmdede nesemi kaçırıyosun işten geldim yorgunum uykusuzm dio akıl verin bana kızlar ne yapmam lazım
Eşinle eskisinden daha rahat görüştüğünüz için, aynı evi paylaştığınız için mesajlarin çekiciliği ortadan kalkmış oluyor bana göre. Evlenmeden önce sürekli tel elimizde ha mesajı geldi ha gelicek diye bekleyipdururduk. ama evlendikten sonra bu durumun çok sık yaşanmaması çok normal..hatta evli çiftlerin sosyal paylaşım sitelerinde yazışmaları bana biraz garip geliyor :9:
Cep tel mesajı olarakta bi "seni özledim, seviyorum vb " mesajlar arada atılmalı tabi de...:16:
eşini bu konuda sıkboğaz etmemelisin bence...

Gerek gordugunuzde tlf konusmasi yapiyorsunuzdur da onun icin msja gerek gormuyordyr belki

Eşinle eskisinden daha rahat görüştüğünüz için, aynı evi paylaştığınız için mesajlarin çekiciliği ortadan kalkmış oluyor bana göre. Evlenmeden önce sürekli tel elimizde ha mesajı geldi ha gelicek diye bekleyipdururduk. ama evlendikten sonra bu durumun çok sık yaşanmaması çok normal..hatta evli çiftlerin sosyal paylaşım sitelerinde yazışmaları bana biraz garip geliyor :9:
Cep tel mesajı olarakta bi "seni özledim, seviyorum vb " mesajlar arada atılmalı tabi de...:16:
eşini bu konuda sıkboğaz etmemelisin bence...
aynı evi paylaştıgımz doğru ama vardıyalı çalıştıgı için cok fazla görüşemiyoruz bende calışıyorumm tek söyledgi ben senn gbi oturmuyrum buda benm zoruma gidiyo bazen eve gitmek bile istemiyorum

bizde evlenmeden once msjlar telefonlar cok oluyordu ama simdi ...geliyorum,gidiyorum,isten ciktim sadece bu ,ben alistim artik boyl msjlara galiba evlendikten sonra erkekler otomatik isi odunluga bagliyorlar galiba yada tek odun benimki olabilir.selamlar

aynı evi paylaştıgımz doğru ama vardıyalı çalıştıgı için cok fazla görüşemiyoruz bende calışıyorumm tek söyledgi ben senn gbi oturmuyrum buda benm zoruma gidiyo bazen eve gitmek bile istemiyorum

ah canım erkekler işte, bizim gibi ince olamıyolar,ben hamileyim üstelik eşim şehirdışında bir haftadır ne arıyor ne soruyor,en son msjda dedim ki ne kadar ilgisiz, sorumsuzsun, ben hamileyim bu kadar ilgisiz olma, daha sık arayıp sormalısın, biraz merhamet et dedim, şimdi bu msj çok mu kötü,o gün, bugündür aramıyor, sormuyor,bide bu tipler var işte... bi insan bu kadar sorumsuz olabilir mi? hiç mi merak etmez,yani kafana takma.

Bu konuda aranızda geçen diyaloglar nasıldır, eşin asi midir,sen onun üzerine çok mu düşüyosun bunları bilemediğim için sağlıklı bir yorum yapamıyorum canım. Ama vardiyalı çalışıyorsa yorucu ve stresli olması çok normal. Tabi sana evde oturuyosun demesini gerektirmez. Sende çalışıyomusun sonuçta.
bence önemli olan zırt pırt mesaj yerine eve geldiğinde ilgi göstermesi. Umarım bu olay aranızda daha fazla tatsızlığa neden olmaz ve bir an önce tatlıya bağlarsınız.

ah canım erkekler işte, bizim gibi ince olamıyolar,ben hamileyim üstelik eşim şehirdışında bir haftadır ne arıyor ne soruyor,en son msjda dedim ki ne kadar ilgisiz, sorumsuzsun, ben hamileyim bu kadar ilgisiz olma, daha sık arayıp sormalısın, biraz merhamet et dedim, şimdi bu msj çok mu kötü,o gün, bugündür aramıyor, sormuyor,bide bu tipler var işte... bi insan bu kadar sorumsuz olabilir mi? hiç mi merak etmez,yani kafana takma.
Allah'ım ikinizinde gönlüne göre versin. Denecek çok şey varmış ama, yorum yapmasam iyi olacak.
Sen bebişini düşün, bırak sorumsuz insanları. Gün gelir o dersini bir yerden alır :34:

Allah'ım ikinizinde gönlüne göre versin. Denecek çok şey varmış ama, yorum yapmasam iyi olacak.
Sen bebişini düşün, bırak sorumsuz insanları. Gün gelir o dersini bir yerden alır :34:

keşke alsa ama hep böyle ne biliyim artık allaha bıraktım ya, bu kadar sorumsuzluk olmaz dimi, hadi beni merak etmiyosun küçük bi kızın var be adam hiç mi özlemez, merak etmezsin,allaha sığınıyorum allah bildiği gibi yapsın onu bakalım... bide o kadar kötü geçen bi gebelik yaşıyorum ki bunu bildiği halde aramaz sormaz, hamile kadınla inatlaşıyor, benimle sidik yarıştıyor resmen, ben öyle yazdım diye hatalıyım ona göre,illa ben arayıp sorcam, bende aramam sormam madem inat ediyon beni merak etmiyosun ben seni adam yerine koyup aramayacam... konu sahibi arkadaşım kusura bakması, konunu dağıtmak istemedim, bende dertli olunca yazdım işte...

keşke alsa ama hep böyle ne biliyim artık allaha bıraktım ya, bu kadar sorumsuzluk olmaz dimi, hadi beni merak etmiyosun küçük bi kızın var be adam hiç mi özlemez, merak etmezsin,allaha sığınıyorum allah bildiği gibi yapsın onu bakalım... bide o kadar kötü geçen bi gebelik yaşıyorum ki bunu bildiği halde aramaz sormaz, hamile kadınla inatlaşıyor, benimle sidik yarıştıyor resmen, ben öyle yazdım diye hatalıyım ona göre,illa ben arayıp sorcam, bende aramam sormam madem inat ediyon beni merak etmiyosun ben seni adam yerine koyup aramayacam... konu sahibi arkadaşım kusura bakması, konunu dağıtmak istemedim, bende dertli olunca yazdım işte...
Allah'ım yardımcın olsun.
Hakedene hakettiği kadar değer vermek lazım. Umarım bazı şeyler çabuk kafasına dank ederde gönlünü alır..
Bebişinin stres içinde büyümesine izin verme ya da en minimuma indir arkadaşım. Yanında sana destek olacak birileri var mıdır? Farklı uğraşlar bulmaya çalış kendine..

Allah'ım yardımcın olsun.
Hakedene hakettiği kadar değer vermek lazım. Umarım bazı şeyler çabuk kafasına dank ederde gönlünü alır..
Bebişinin stres içinde büyümesine izin verme ya da en minimuma indir arkadaşım. Yanında sana destek olacak birileri var mıdır? Farklı uğraşlar bulmaya çalış kendine..

sağol canım,annem var yanımda, annem olduğu içinde böyle yapıyor, onunda annesi gelcek aynısı bende o zaman yapacam. naparsa yapsın artık umurumda değil ya, anneme mahcup oluyom işte. sağol canım yorumların için

sağol canım,annem var yanımda, annem olduğu içinde böyle yapıyor, onunda annesi gelcek aynısı bende o zaman yapacam. naparsa yapsın artık umurumda değil ya, anneme mahcup oluyom işte. sağol canım yorumların için
Hamile olan sensin ve senin annenin yanında olması kadarda doğal birşey yok. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ım bebişlerinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah.. (Konu başlığını açan arkadaşa bir özür de benden. Farklı bir konuda konuştuğumuz için)

Hamile olan sensin ve senin annenin yanında olması kadarda doğal birşey yok. Hakkınızda herşeyin hayırlısı olsun. Allah'ım bebişlerinize sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürler nasip eylesin inşallah.. (Konu başlığını açan arkadaşa bir özür de benden. Farklı bir konuda konuştuğumuz için)

sağol canım, neyse benim konuyu uzatmayalım, arkadaşa ayıp olmasın, başka topik açarsam yazışırız yine, teşekkür derim tekrar.konu sahibinden de tekrar özür diliyorum.

bence senin ince düşüncen değil eşinin kaba düşüncesinden oluyo...insan bazen sadece seni seviyorum msjıyla bile çok mutlu olabiliyo ama onu bile çok görüyorlar yazık:ssz:

ahh ahh artık çantada kekliğizz neden uğrassın , köprüyü geçene kadar demek gerek yada :34:

birde erkek için düşünelim.. vardıyalı çalışıyorsa bi kere ınsanın dengesı sasıyor bu gercek.. 1 hafa gececı 1 hafta gunduzcu mu oluyor ? gece vardıyası yada gece uykusu ınsanın uyumaması kadar kötü bişey yok.. gündüz uykusu gibi olmuyor..

vardıyalı çalışmıyorum ancak okul zamanı sabahlara kadar ders çalıştığımı bılıyorum ve dediğim gibi insan gecelerı uyuyamayınca etrafındakı insanlardan kendını soyutluyor.. sadece dınlenmek kafayı toplamak istiyor ve hiçte bencilce değil..

bencillik canınızın istediği gibi yaşamak değil sizinde o hayatı yaşamanıza zorlamaktır cunku.

:1: bide bazı erkekler eşlerine senı sevıyorum diyemıyor işte... millet gorsun ,göstermelik olsun ıstemıyor... aşkımızı sevgımızı dort duvar arası yasalım ıstıyor :34:

benim eşimde hiç yazmaz facede filan... ben yazarım genelde :1: eşimde iyi gunundeyse beğenirr :34: evlilik yıldonum sürprizlerini ben yapmısımdır hep ama bidahakı yıl senden beklıyorum demedım..yaww adamın tabıatı buuu napıyımm adamın canını mı alayım şimdi bunun için :34: evlenmeden önce derdiii soylerdi ama evlenınce herifim bi oturaklaştı benım , demio oyuzden :24::34:

siz surat asıp ,,halinden vaktinden şikayet edip duracağınıza,, eşinizi başkalarıyla kıyaslayacağınıza... eşinize 2 tatlı laf söyleyin.. ruhunu okşayın :34: ummadığınız bi anda sürpriz yapar o size... yeterki içinden gelmesini sağlayın..... :34:

6yıllık evliyimmm illkk defaa eşim bana sevgililer gununde pasta alıp geldi evee ben böleee :53::53::53::9::9::9:, aylarca istediğim bi filme goturdu çookk sevındım..nasıl oldu bunlar alt yapısını ben hazırladım cunku :34::34:

gün içinde telefonlaşma olur yada fırsat bulunmaz mesajlaşılır
ama ben bu face olayını çözemiyorum arkadaş hele de eşler arasında:ssz:
millet olarak çok mu değiştik acaba
bi olay biliyorum kadın sırf kocası faceden doğumgününü kutlamadı diye eşine bi dünya laf sayıp evi terketmişti
acaba başka şeyler birikiyor da bunlara mı bağlanıyor yada biz çok mu hayal aleminde yaşıyoruz anlayamadım...

konu sahibi arkadaşım yazdıklarım yarı genel yarı özel oldu ama
sana tavsiyem çok takma kafana hem birbirinizi özlemek için fırsat yaratmış olun fena mı
emin ol bi iki gün üstüne düşmesen seninki tutuşup aramaya sormaya başlar fazlasıyla

Kisa ve oz evlilik aski olduruyor sen bu lafi hic duymadinmiii:17:
A) cicim ayi
B) ....... ayi
C) sicim ayi
Yani demek oluyorki sen c sikkina yaklasmissin:(:(:(

nişanlaıyken yada sevgiliyken sürekli görüşemediğin için 24 saat elimizde tel mesajlaşmak normalde evlendikten sonra zaten aynı evde yaşıyosun mesajlaşmaların olmaması normal biz bazen hiç mesajlaşmayız bazende sayılıdır

erkekler akşam eve geldiğğinde evdeysen gerek duymuyorlar mesaja aramaya.ilk zamanlar hep takılırdım eşime.arada bir şey söylemek için arasa başına saksımı dştü derdim:1:
ama 3-4 gün ayrı kalalım işlerden dolayı yine aynısı oluyor nişenlilık gibi ben alıştım açıkçası ve ne olursa olsun tonla mesaj atacağına arayacağına akşam geldiğimde yanımda otursun yeter inş allah pişman etmez seni de erkek işte deyip geçmek lazım onlarsız olmuyor

İnsan arada bir bekliyor tabi. Kadın olarak biz çok ince düşünüyoruz. Ama benim için mesajın bi önemi yok artık. Gün içerisinde arayıp sorması daha önemli. Buradaki yorumları okuduğumda hem şaşırıyorum hem de üzülüyorum. Öyle erkeklerle yuva kurmuşsunuz ki hamileyken bile bir haftadır aramayabiliyor. Bu gerçekten çok zor bir durum. Bi o kadar da anlaşılmaz ve gereksiz. Bu belki de öğretilecek bir şeydir. Erkekleri ufaktan eğitmek gerekiyor. Ben bunu da anladım. Bir huyundan dolayı mutsuzsanız bunu söylemeniz ve bu mutsuzluğunuzu ona belirtmeniz gerekir ki bi daha yapmasın. Tabi bunun için arada saygı ve sevgi olması da önemli. Allah yardımcınız olsun.

Back
X