7 aylık hamile olanlar ve kilonuz :)

umut_iklimi

Tanrı yağmurdadır ...
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2012
966
11
118
İstanbul
kızlar ben 7 aylık hamileyim 64 kiloyum yani 57 ile hamile kalmıştım 7 kilo almışım bu normal mi sizce pazartesi kontrolüm var bakalım bebiş kaç gram ya da kaç kilo sizce bu son iki ayda ne kadar kilo alıp ne kadarla kapatırım gebelipi boyum ço kkısa bu yüzden kiloyu biraz problem ediyrum yoksa hiç etmicem sizler ne durumdasınız kızlar ben çok mu kilo almışım yoksa :26:

bence gayet ıyısın cnm benım kılo problemım vardı zaten doktorum en az kıloyla hamılelıgı bıtırmem gerektıgını soyledı ve suana kadar 6 kılo aldım :) ins hayırlısıyla kurtulursun :)

Bence de gayet iyi. Ben de 55 kilo ile hamile kaldım ve şu anda 25. haftadayım & 62 kilodayım. Doktor normal dedi, ama tabi bizim kilomuzdan daha önemli olan bebeğin kilosu.

ewet kzlar pazartesi öğrenicem bebişin kilosu ne kadar olmuş sizce hamileliği kaç kilo ile bitirirm aklımı buna taktım galiba bide bebek kilo almış mıdır bunu merak ediyorum kızlar umarım bebişimin kilosu yerindedir en son 600 gramdı çünkü :26:

canım ben de tersine gidiyorum sanırım. 11 haftam bitti inşallah ama 51 kilodan 49a düştm. işin garibi bulantım kusmam pek olmadı öyle, 2-3 gün oldu sonra geçti. yinede yiyemiyorum ve aşağı doğru gidiyor kilom

birde öğretmenim çalışmaya başlıyorum inşallah ptesi günü. bilmiyorum ne kadar daha böyle zayıflamaya devam edecem ki of ya

bende suan 29. haftamdayim simdilik 2-3 kilo aldim.boyum benimde uzun degil üstelik kilo sorunum vardi.yarin muaynem var yine bebegimin kilosu en son iki hafta önce 1 kilocivari demisti doktorum.benim de en fazla 10 kilo almak hedefim ama gecerse de dünyanin sonu gelmez herhalde saglikla dogsunlar da önemli olan o.

Nasıl bu kadar az almayı başardınız.Benim de az almam lazım.Diyet uyguladınızmı.Kiloyu en çok hangi ayda aldınız?

ne yalan söylim aslinda hic birsey yapmioyrum kilo almamak icin.benim sadece istahim kesildi karnim aciksa bile en ufak sey ile doyuyorum.hamileyim diye bebegim kilo alsin diye yemek yemiyorum. sadece cok aciktikca az birsey yerim oda canim ne isterse yerim.

selam kızlar,
ben 72 kiloyken hamile kaldım 5. aya kadar tam 7 kilo verdim.2 ay içindede bu 7 kiloyu geri aldım:)
hala 72 kiloyum:) iyimi kötümü bilmem. ama 2 ay içinde 7 kilo almam geri kalan son 2 ay için beni endişelendiriyor:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…