Eşimin aldattığını hissediyorum ama kanıtım yok

Kadin hisseder diye birsey yok, kuruntu yapiyorsunuz, adamin konumunu takip etmek falan ne kadar luzumsuz ve guvensiz hareketler, nerden buluyorsunuz bu kadar bağımlı karakterleride dk dk takip etmenize izin veriyorlar anlayamiyorum ve daha da önemlisi kendinizde mit ajani gibi kocanizi cip takmiscasina takip etme hakkini nereden buluyorsunuz?

Yani birisi bana konumunu acik tut diyecek ve ben prangali mahkum gibi ses etmeden izin verecegim, inanılır gibi degil.

Konunun tercümesi; "canım sıkıldı kendime dert arıyorum."
Bu gidişle hem kendinize hem eşinize hayatı zehir edeceksiniz gibi görünüyor, hobi edinin evde tıkılı kalmayın.

Kadın hisseder ama neden hissettiğini de az çok bilir yani, siz pek somut bir şey söyleyemiyorsunuz. Kendi özgüveniniz düşmüş bunun moral bozukluğunu yaşıyorsunuz belki de. Kanıt olmayabilir ama var mı hislerinizi açıklayacak bir şey?

Ben kadın hisseder lafının tamamen karşı tarafla alakalı olduğunu düşünüyorum. Yansıttıgı hal ve hareketlerinden değişen tavırlarından. Yada yapabilme potansıyelınden. Bende havadan nem kapabilen birisiyim ama ne olursa olsun cıhaza konum bilgisi açtırtmam oda isteyemez. Fırsatı yok yazmıs bırılerı ısteyrn adam fırsat yaratır ama zaten hep evde dıyorsunuz. Gecmısı önünüze getirip kuruntu yapmayın. Bende bıseye çok tutununca gerceklesiyor işte buna kendını gercekleştiren kehanet deniyor. Allah korusun.

Back
X