7 aylık hamileler kaç kilo aldıkk???*

Ahhhhhhh ahhhhh!!!!Yarama parmak bastın.28 haftalık hamileyim 13 kilo aldımAma benim bir rahatsızlığım var.Kordonun her iki tarafında da çentik varmış,bebeğim yeterince beslenemiyormuş ve yediklerim bana yarıyormuş (( Yani bebeğime yarasa yine içim yanmıyacak...Ve herkes son üç ay çok kilo alırsın diyorrr...

Bende 29 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım ...bana iyi gibi geldi çünkü diğer hamileliğimde toplam 17 kilo almıştım :)

Ben de şimdiye kadar 6 kilo aldım..ooof off..hrkes şimdi alıcan asıl diyor,ama ben bunu diyenlere kulak asmamaya çalşıorum!!! inşallah 2 kilo falan daha alır öyle bitiririm :)) kızartma,aburcubur yememeye çalşıorum.meyve-sebze aırlıklı.Tatlıyıda çok yememeye çalşıorm.Günde 30-40 dk yürüyüş yapıorum..Bebekte iyi..İnşallah herkes minimum kilo almış olarak bitirir hamileliğini,hastane çıkışıda hepsi gitmiş olur :)))

24 hafta bitti
63le hamile kaldım 61e düştüm şimdi 64.5 um
yani henüz 1.5 kg aldım inşallah böyle devam eder bebeiş kilo alır ben almam :)

bende baya kilo almisim... 13 kilo... hamile kalmadan önce 57 kiloydum, simdi 70 si gecmisim.... boyum 166 cm... ben 80`i bulurum bu gidisle

neredeyse 36 haftalıkım 8 buçuk kilo aldım son aylarda çok alınır lafına inanmayın almayan almıyor ben almadım son 3 aydır toplam 2 kilo almışımdır benimki tam tersi oldu bilginize kızlar

neredeyse 36 haftalıkım 8 buçuk kilo aldım son aylarda çok alınır lafına inanmayın almayan almıyor ben almadım son 3 aydır toplam 2 kilo almışımdır benimki tam tersi oldu bilginize kızlar

oleeeeey bee işte buydu duymak istediğim..:))) Darısı başımıza canım..Süpersin valla :))

ben ilk 3 ay 5 kilo verdim, şimdi 5. ayı tamamlamama az kaldı,2 aydır kaç kilo aldım bilmiyorum.4 kilo aldıysam iyi,yoksa kötü valla.

Bende 24 haftaligim 9 kilo aldim cok gibi cunku son aylarda daha hizli alniyormis kilo

24haftalik hamileyim 2kilo aldim.oncesinde 8 kilo vermistim.su an hamile kaldigim kilonun ustune iki kilo aldim yani.kimse ozenmesin arkadaslar hastanelerden cikamadim yuruyemiyordum zayifliktan.keske bende 5ay dogru duzgun yeseydimde 10 kilo alsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…