7 aylık hamileler kaç kilo aldıkk???*

Ahhhhhhh ahhhhh!!!!Yarama parmak bastın.28 haftalık hamileyim 13 kilo aldım:14:Ama benim bir rahatsızlığım var.Kordonun her iki tarafında da çentik varmış,bebeğim yeterince beslenemiyormuş ve yediklerim bana yarıyormuş :((( Yani bebeğime yarasa yine içim yanmıyacak...Ve herkes son üç ay çok kilo alırsın diyorrr...

Bende 29 haftalık hamileyim ve 8 kilo aldım ...bana iyi gibi geldi çünkü diğer hamileliğimde toplam 17 kilo almıştım :)

Ben de şimdiye kadar 6 kilo aldım..ooof off..hrkes şimdi alıcan asıl diyor,ama ben bunu diyenlere kulak asmamaya çalşıorum!!! inşallah 2 kilo falan daha alır öyle bitiririm :)) kızartma,aburcubur yememeye çalşıorum.meyve-sebze aırlıklı.Tatlıyıda çok yememeye çalşıorm.Günde 30-40 dk yürüyüş yapıorum..Bebekte iyi..İnşallah herkes minimum kilo almış olarak bitirir hamileliğini,hastane çıkışıda hepsi gitmiş olur :)))

24 hafta bitti
63le hamile kaldım 61e düştüm şimdi 64.5 um
yani henüz 1.5 kg aldım inşallah böyle devam eder bebeiş kilo alır ben almam :)

bende baya kilo almisim... 13 kilo... hamile kalmadan önce 57 kiloydum, simdi 70 si gecmisim.... boyum 166 cm... ben 80`i bulurum bu gidisle :1:

neredeyse 36 haftalıkım 8 buçuk kilo aldım son aylarda çok alınır lafına inanmayın almayan almıyor ben almadım son 3 aydır toplam 2 kilo almışımdır benimki tam tersi oldu bilginize kızlar

neredeyse 36 haftalıkım 8 buçuk kilo aldım son aylarda çok alınır lafına inanmayın almayan almıyor ben almadım son 3 aydır toplam 2 kilo almışımdır benimki tam tersi oldu bilginize kızlar

oleeeeey bee işte buydu duymak istediğim..:))) Darısı başımıza canım..Süpersin valla :))

ben ilk 3 ay 5 kilo verdim, şimdi 5. ayı tamamlamama az kaldı,2 aydır kaç kilo aldım bilmiyorum.4 kilo aldıysam iyi,yoksa kötü valla.

Bende 24 haftaligim 9 kilo aldim cok gibi cunku son aylarda daha hizli alniyormis kilo

24haftalik hamileyim 2kilo aldim.oncesinde 8 kilo vermistim.su an hamile kaldigim kilonun ustune iki kilo aldim yani.kimse ozenmesin arkadaslar hastanelerden cikamadim yuruyemiyordum zayifliktan.keske bende 5ay dogru duzgun yeseydimde 10 kilo alsaydim

Back
X