Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kadar normal mi bu durum yaniYemek vermeme durumu olmamış ki? Siz yememişsiniz. Beklentiye girmeyin. Anneniz değil neticede.
teşekkür ederimKayinvalideniz insanliktan nasibini Alamamis, size de kolayliklar dilerim Allah o gucu de size verir merak etmeyin
Beklentiye girerseniz üzülen siz olursunuz.bu kadar normal mi bu durum yani
Evet bu kadar normal. Cok beklenti icindesiniz. Hepimiz hamileyken yemegimizi kendimiz yapiyoruz. Kimse kimseye yemek yapmak durumunda degil. Dogumdan geldim evdeki cocuguma yemek yaptim. Gayet normal. Size yeme diyen olmamis. Oyle bir davranmis ve yazmissiniz ki sanki siz istemissiniz de o olmaz demis gibi. Bu kadar dramatize edecek bir sey goremedim ben. Bosuna da karninizdaki cocugu oksijensiz birakmayin boyle seyleri kafanizda kurup kurup.bu kadar normal mi bu durum yani
hiç samimiyetimiz yok evet. yabancı gibi. kadın ağzını yüzünü eğiyor tuhaf tuhaf tavırlar içine giriyor çünkü bir şey isteyince. valla özel muameleyi benim dışımda herkese yapınca insan alınıyorKayinvalideniz eminim anlatiklarinizi yapip size bunu hissettirmistir, insanliktan nasibini almamis yazik gercekten ama sizde cok fazla beklentidesiniz anneniz degil sonucta hamilesiniz evet ama ozel bir muamele gormek zorunda degilsiniz. Herkes hamile ve doguruyor bu doganin kanunu, Allahin tarafimizi fitrarimizin gerektirdigi bir durum. Hasta degilsiniz, cok sukur erken dogum riskiniz, serklaj ya da dikisiniz yok bu kadar elden ayaktan dusmus gibi hissetmeyin.
Ben de gurbette hamileyim esimle bir basima gayette normal hayatimiza devam ediyoruz. Ac kalacak kadar bu durumu ciddiye almaniz bana biraz abarti arabesk geldi hayati bu kadar dram yasamayin ben yiyorum , elinize saglik ne guzel olmus borekler diyip 2-3 tanesini tabaginiza alsaydiniz ? Kayinvalkdenize agzinizla isteseydiniz anne bunlari eve ayiriyorum gotuecegim diye ne var bunda ? Hic mi samimiyetiniz yok , siz ilk defa tanisiyor gibi davranmissiniz.
çalışıyorum o yüzden gidemiyorumEsiniz evde yokmus zaten kendi ailenizin yanina gidin
Hic alinmayin, sizin onun ozel muamelesine ihtiyaciniz yok bunu kendinize surekli hatirlatin. Esinizle sorununuz yoksa evinizde mutluysaniz kayinvalidenizi ya gormezden gelin, sizde ona o tarz muameleler yapin bir cekisme baslatin ya da tam tersi isi biraz ne denir ona tabiri caize bilemedim yanlis kelime olmasin , alttan alta lafinizi sokun ama agzinizdan bal damlasin, yakinlik kurmaya calisiyormussunuz gibi yapin belki size olan gardi, kiskancligi dusecek ve normale donecek.hiç samimiyetimiz yok evet. yabancı gibi. kadın ağzını yüzünü eğiyor tuhaf tuhaf tavırlar içine giriyor çünkü bir şey isteyince. valla özel muameleyi benim dışımda herkese yapınca insan alınıyor
Ona göre davranın. Zırt pırt görüşmeyin. Kv, kp de dahil kimse kimseyi sevmek zorunda değil bence . Ama saygı duymak zorunda . Alanınıza müdahale ettirmeyin ama beklentiye de girmeyinhiç samimiyetimiz yok evet. yabancı gibi. kadın ağzını yüzünü eğiyor tuhaf tuhaf tavırlar içine giriyor çünkü bir şey isteyince. valla özel muameleyi benim dışımda herkese yapınca insan alınıyor
Bir an cavidan geldi sandım biliyor musunKayınvalideniz sizi önemsemiyor besbelli, bundan sonra ona göre davranırsınız siz de. Ama önce üzerinizdeki premsesliği atın. İkide bir hamile halimle şunu yaptım, şöyleyim vs. diyorsunuz. Hamilelik hastalık değildir. Kediler bile yapıyor bu işi, biz kadınlar bazen fazla abartıyoruz. Ben de gurbetteydim, benim de sıkıntılarım vardı ama kimse bana yardım etmek zorunda olmadığı için böyle bir beklentiye girmedim. Hele de evden çıkar çıkmaz “açım“ ajitasyonu yapıp eşinizi gazlayıp sonra da annenle aran bozulsun istemem demenizde ferhundelik sezdim biraz. Ağlayıp kendinizi bu kadar üzerseniz tabii ki kasılmanız da artar, bu sebepten acillik olunur mu Allah aşkına? Hayatı kendinize ve eşinize zorlaştırmayın bu kadar. Keşke eşiniz aylarca evde yokken ailenizin yanında kalsaydınız.