7 aylık hamileyim kayınvalidem benden yemek esirgiyor

Esimle cilek ektik kvdegilin bahceye
Biraz sicak olunca da cilekler acmaya baslamis oraya gidip geliyoruz cilek cikmiyor saniyorduk
Oysa kvde yiyormus 😂sonra birgun gittik cilekler cikmis
Tabi esim sagolsun yikadi verdi bir kac tane mini mini cilekler
Ordan kvde cikti diyor ah ben yiyecektim onlari
Ama nasil uyuz oldum anlatamam bayada bozuldum
Dedim hamile olan benim cilegide kiskaniyorsun demek kendi kendime yemiycem felan diyordum
Geri baktim hic takmiyor kadin esimde sagolsun her gittigimizde élime tutusturuyor
Ah dusundum geri salakmiyim ben neden ona kizip gurur yapiyorum cilegi eken biz emek veren buyuten biz sadece bahce bizim degil Birde hamileyim yani onun demesine Onayina ihtiyacim mi var 😅kendini dusun gurur yapma takma bile

Siz biraz pohpohlanmak istiyosunuz sanırım. Önünüze ye kızım iki canlısın, şundan da ye bundan da ye canın çekmiştir diye herşeyi yığsın istiyorsunuz. Alma demiyor ki kimse alın yiyin. Büyütülecek ne var ki.
Bana alma dedi benim kayınvalidem. Ben ona rağmen bu kadar büyümedim. Ben kızıma hamileyken nisan ayı falandı sanırım görümcem ablasına gitmişti uzakta oturuyor gelirken torbalar dolusu erik getirmiş canınız çekmesin inşallah. Ben de bahçeye çıktım biz aynı bahçede farklı evlerde oturuyorduk o zamanlar. Ben gittim poşetteen erik almak için elimi uzattım ağzını kapatıp hoşaf yapıcaz biz onlardan diyip içeri götürdü. 4-5 aylık falan da hamileydim yani yeni değil biliyorlardı. Tamam dedim, ölmem ya yemezsem. 10-15 dk sonra eşim geldi eşime koca bir tas doldurmuş al oğlum ye diye getirdi eşim de bana verdi bende dedim annen demin bana vermedi afiyet olsun sen ye eşim çok kızdı istemiyorum benim karım hamile ona vermiyorsun ben de yemem diyip bıraktı gidip manavdan almıştı. Ama öyle büyümedim mevzuyu yani. Ki brn hamileliğimde çok hassas çok duygusalım hemen ağlarım ama abartmadım. Nasılsa Rabbim görüyor. Takmaya gerek yok. Bebeklerimizi niye saçma seyler için üzelim.

Back
X