Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Öncesinde yumşak bir geçişle verdin veriştirdin tavsiyeleri ama o son cümlelerin var ya bacım o son cümlelerin hani o 3 yaşına gelince rahatlarsınız diyişin :) vurdun öldürdün yani :)
Öncesinde yumşak bir geçişle verdin veriştirdin tavsiyeleri ama o son cümlelerin var ya bacım o son cümlelerin hani o 3 yaşına gelince rahatlarsınız diyişin :) vurdun öldürdün yani :)
Yok yok 2 yaşında düzelir. Ben bilem burdan amaniiinn kadın yıkılır şimdi dedim de teselli olsun diye 1 sene indirdim. Rabbim sağlık verdin kuzucuğuna.. inşallah diş gibi geçici bir dönemdir.
Gazı olabilir, terliyor yada üşüyor olabilir. Oğlum üç yaşında hala iki kez uyanır. İki yaşına kadar da saatte bir kalkardı. İlk iki kez uyandığında oh be uyudum demiştim
Birak ağlasin. Kendisi tekrar uykuya dalar. Benim kizimda öyle yapar. Gece bir çiglik atar yada bir ağlama. 30sn, bir dakika sonra geçer ve tekrar uyuyor oluyor. Hemen bebeğin yanina gitme yani.
23 aylık oğlum, 16 aylık olana kadar her periyotta uyanıyordu. Sabahlara kadar tekrar daldırmaya çalıştığımı hatta saat 4 te kalkıp mama yaptığımı bilirim aç mı diye? Herkes kalkarken bizim yattığımız olurdu gece uykusuna, hani insanlar ilk bebeklerinde acemi olup tecrübe edinmiş olurlar ya hani bir anne çocuğunun ağlamasından açlıktan mı değil mi anlarmış ya? Ben sürekli ağladığı için hiç anlamadım? Soğuktan ağlar, sıcaktan ağlar :) hala gece en erken 1 de uyuyor, bazen 3 oluyor ve ben sabah 6 da kalkıp işe gitmek zorunda oluyorum.
Her çocuk aynı değil kesinlikle, ağlamadığı için doktora götürülenleri duyunca özellikle..