7 aylik kizimda surekli gaz ve huysuzluk

Msl28

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
6
1
1
37
Arkadaslar herkese merhaba
Kizimda ozellikle geceleri surekli gaz oluyor karnini cekiyor oglenleri hic uyumuyor gaz korkumdan ek gidaya yeni yeni basladim beni emiyor ama bu surec beni cok yormaya basladi.Duzenli doktor kontrollerimiz var onda bir sorun yok ama bu kadar gaz nasil oluyor anlamiyorum surekli ikiniyor acaba inek sutu alerjisi mi var dedik onlari tuketmeyi kestim hala ayni bu gaz ne zaman bitti deyip huzurla bebegimi uyutabilcem:( Allah beterinden sakinsinda herkesin basina geliyor mu bu kadar uzun sure gaz

Canım benim oğlumda 11.ayina girdi hala gazımız var gece süt verince gazını çıkarmadan yatırmıyorum yoksa uyumuyor...
Huysuzluk dişten de olabilir hiç dişi var mi minik hanımın?yoksada çıkarma zamanı gelmiştir...

Canım benim oğlumda 11.ayina girdi hala gazımız var gece süt verince gazını çıkarmadan yatırmıyorum yoksa uyumuyor...
Huysuzluk dişten de olabilir hiç dişi var mi minik hanımın?yoksada çıkarma zamanı gelmiştir...
İki tane dişivarda dişten değil gaz derken bağırsak gazından bahsediyorum sürekli ıkınıyor yaşlandım valla buda karnına sancı yapıyor.:(((

İki tane dişivarda dişten değil gaz derken bağırsak gazından bahsediyorum sürekli ıkınıyor yaşlandım valla buda karnına sancı yapıyor.:KK43:((
Anladım canim peki kabızlığı var mi?
Günde kaç kere büyük abdestini yapıyor?

Anladım canim peki kabızlığı var mi?
Günde kaç kere büyük abdestini yapıyor?
kabızlıkta var ama günde bir kez yapıyor çok sık yapmıyor neler neler denedim zeytinyağı fitil vs rezene mezene geçmiyor süt içse gaz yapıyor en son doktor kakasını istedi laktoz hassasiyetimi var bakıcak

kabızlıkta var ama günde bir kez yapıyor çok sık yapmıyor neler neler denedim zeytinyağı fitil vs rezene mezene geçmiyor süt içse gaz yapıyor en son doktor kakasını istedi laktoz hassasiyetimi var bakıcak
Olabilir canim süt yerine kasik maması versen olmaz mi?
Senin yediklerinde gaz yapabilir...

Back
X