- 3 Temmuz 2010
- 11.071
- 11.547
- 498
- Konu Sahibi imagination forever
-
Şimdiden geçmiş olsun o kadar rahat gececek ki inanın dişime dolgu yaptırdığımda bile daha stresli ve agrılı oluyorduPazartesı gunu kapalı amelıyat olacagımınsallah benımkıde sızınkı gıbı cok kolay gecer yazdıklarınızı okuyunca ıcım rahatladı valla bana amelıyat dısında hısteroskopı yapacakmıs bırde dıs gebelık gecırmıstım ben gecen sene bı hasar kalmısmı kalmamısmı ona bakacakmıs aynı zamanda.Yarın anestezıst randevum var bakalım hayırlısıyla cıkayım amelıyattan yazarım son durumu
Geçmiş olsun açık ameliyat mı oldunuz.Biraz bilgi verebilir misinizKorkmayın bende de vajene doğmuş saplı submukoz miyom vardı büyüklüğü de 5 aylık bir bebek kadardı ameliyat oldum 1 sene oldu ameliyat olalı çok şükür şimdi iyiyim korkulacak bir şey yok inşallah sorunsuz bir ameliyat olur sizin de
alttan yapıldı ameliyatım 1 hafta 10 güne toparlanıyor karnımda da bir şişlik kalmadı korktuğunuz gibi bir şey değil ilk başlarda adet sancısı gibi ağrı oluyor ve biraz kanama oluyor sonra rahim toparladıkça kanama kesiliyor iyi ki yaptırdım diyorum kendisi bende kurban kesiği gibi adet kanaması yapıyorduGeçmiş olsun açık ameliyat mı oldunuz.Biraz bilgi verebilir misiniz
Kaç günde iyileştiniz ve karnınızda bir şişlik kaldı mu
Kıme sordugunuzu anlamadım ama ben acıbadem kayserıde oldumE peki hangi hastanede yaptirdiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?