Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testimi verdiniz? degeriniz kaç çıktı ? Ayrıca 3.gün embriyosu için 7.gün erken bir tarih3. Gün embriyosu 7. Gün beta HCG negatif olup sonra yükselen varmı ?
0.3 çıktıkan testimi verdiniz? degeriniz kaç çıktı ? Ayrıca 3.gün embriyosu için 7.gün erken bir tarih
Transfer gününden sonra 7. GunumduTransfer gunu dahil 7. Gün mü yoksa Transferden 1 Gün sonrayı 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz
Kafam çok karıştı duygularım dusuncelerim çok karışık dün beta negatif çıktı şimdi test silik çizgiÇok erken yapmışsınız silik çizgi gebelik var demek
Umudumu kaaybetme bnce daha günün var benim negatif sanırım ama belki senin meleğin seninledirMerhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki![]()
Ben bir önceki transferinde kızımı 10. Gün akşamı 9.96 değerle öğrendim şimdi 4 yasinda maşallahMerhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki![]()
Ins yazdimlarini okurken goz yaslarimi tutamadim. Umarim oyle olurBen bir önceki transferinde kızımı 10. Gün akşamı 9.96 değerle öğrendim şimdi 4 yasinda maşallah
Üzülme canım insllah hayirli sonuc alirsinIns yazdimlarini okurken goz yaslarimi tutamadim. Umarim oyle olur![]()