7. Gün beta HCG negatif

Aliece

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2018
84
87
88
30
3. Gün embriyosu 7. Gün beta HCG negatif olup sonra yükselen varmı ?

Transfer gunu dahil 7. Gün mü yoksa Transferden 1 Gün sonrayı 1. Gün olarak mı sayıyorsunuz

Bu gün sabah erken gebelik testi yaptım silik çizgi çıktı 🤔

Çarşamba asıl test günüm ama pazrtesi sabah tekrar test yapicam duruma göre kan vericem inşallah yukselir değerim.

Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim :(
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
Bu sefer taze embriyo denedi yine ol
olmadi belliki :(

Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim :KK43:
Cok uzulmus durumdayim, doktor cok pozitif konusmustu, ilk transferimde kimyasal gebelik olmustu.
olmadi belliki :KK43:
Umudumu kaaybetme bnce daha günün var benim negatif sanırım ama belki senin meleğin seninledir

Merhabalar, 7.gun sabah 6 da yaptim idrarda cikmadi, okuduklarimdan da negatif oldugu kesin gibi sanirim :KK43:
olmadi belliki :KK43:
Ben bir önceki transferinde kızımı 10. Gün akşamı 9.96 değerle öğrendim şimdi 4 yasinda maşallah

Back
X